Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 µh said: yada kız olup hepsini başkasına yaptır asdsdf https://www.youtube.com/watch?v=XpHsYVuUOso bu da iyimiş kanalda 5 aydır video var 143k subs dsdsfg jahrein de %70 erkek demiş o sayı %90-95 falandır bence lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Abi bir adamın nasıl bütün cevapları "EVET EVET ZATEN BU KONUDA DA BANA ŞÖYLE DERLERDİ DE..." olabilir. Kendini bilmemek bu kadar mı olur allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kendini bilmemek değil o, ego işte, ego basıyor, o kadar mükemmel bir adam ki herkes onun hakkında olumlu ve güzel şeyler söylüyor. Hayatımda bu adam kadar görmeden negatif enerji aldığım kimse olmadı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ben izlerim noyan aç aç aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kimseyi izlemiyorum ama seni izlerim noyan. eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 İşte bu kadarlık adamsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 stream izlemek sadece bana mi sacma geliyo yav. infinite zamam olsa yine gider dizi film anime hic olmado arka solaklar veya izdivac izlerim. mac yayinlari veya eventler vs haric tabii, kendi kendine malak gibi oynayanlar icin diyorum. Eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 başka yayıncılara filan hakaret et, iyi piyasa yaparsın.kaostan beslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 gecen knoxville kanal acmis discordda gordim bu ne la diye bi girdim 1000 kisi h1z1 izliyo :( neyse trial amazon primedan gelen beles sub hakki vardi buna bi bastim gidip halk ekmekten 5 tane kayisili 3 tane de altincorek almaya gitti kosarak. Diyecegim su ki gercek is bulup calisin yayincilik ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 µh said: yada kız olup hepsini başkasına yaptır asdsdf https://www.youtube.com/watch?v=XpHsYVuUOso https://www.youtube.com/watch?v=jcPiKwszCYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 applev0dka said: atv haberde "ot içip oyun oynayan genç canlı yayında sutyen takıp sevişti" başlıklı buzlanmış video gözümün önünde şuan keşke olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 senko said: kimseyi izlemiyorum ama seni izlerim noyan. eğlenceli olur. noyani seyreden senko olarak acsan ben de seni izlerim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Silphatos said: stream izlemek sadece bana mi sacma geliyo yav. infinite zamam olsa yine gider dizi film anime hic olmado arka solaklar veya izdivac izlerim. mac yayinlari veya eventler vs haric tabii, kendi kendine malak gibi oynayanlar icin diyorum. Eyyorlamam bu kadar aynen abi niye izliyorlar anlamıyorum lan zipzipe yıllardır soruyorum niye izliyolar olm bu kadar seni diyorum ben de bilmiyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Black-ice said: aynen abi niye izliyorlar anlamıyorum lan len.. 2 gündür seni izliyorum oyun oynarken ne var lan bunda oyunu merak ediyorum. gerçi ben de ondan bakıyorum.. beyaz show okan bayulgen gibi düşün ya da o ses türkiyeyi niye izliyorsalar ondan izleniyor işte zipzip ilk başta kaliteli idi izlerdim misal onu sonra götü kalktı bıraktım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 İnsanın çok boş ve amaçsız olması lazım stream izlemesi için. İzleyeceğine oyna lan aynı oyunu. Yada ben yaşlandım, anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 lan olm oyunu merak edersin izlersin iki bakarsın biter yani. adamlar baştan sona bütün oyunu izliyolar lan. hadi bi kitlenin bilgisayarı kötü diyelim. yaşlar küçük fln alamıyolar. izliyolar. anca o yani. başka bi sebep bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Oyun oynamayı bırakan tipler var onlarda oturup izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 selen kız vb., "banko kupon" diye para kesip sonra yaptığı kuponlar tutmadı diye mi taşlanıyor? oyundan anlamış, anlamamış ne fark eder? söylediklerinin kıymeti yoksa zaten kimse dinlemez, güzelce kadın diye izleniyorsa zaten izlenir. ha benim dükkanımın yanına tezgah açtı, göğüs farkı ile önüme geçti maddi olarak mağdurum diyorsanız, kasımpaşa esnafı gibi keser sapı çekeceğinize, rekabet kuruluna şikayet edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Yine eliteler sarmış niye stream izleniyormuş bir bokuda eleştirme sen yapmıyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 olm valla öyle bi anlamda demedim. hiç anlamıyorum ve merak ediyorum. çok garip geliyor bana ciddi anlamda soruyorum o yüzden. multi oyun streami izlemeyi biraz anlıyorum dota falan izlerdim ben de taktik görürdüm falan ama single player izlemeyi hiç anlamıyorum açıp oynamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Birçok sebebi olabilir stream izlemenin. Kısaca Oyunu alacaksındır gameplay bakarsın. Oyun tanıtan abiler ablalar var zevkinin uyuştuğu onlardan dinlersin eksileri artıları. Hali hazırda oynadığın bir oyundur kendini geliştirmek için proları izlersin. Turnuva vardır izlersin. Speed run izlersin. Daha bir dünya sebep olabilir yani. Hayır aklıma direk uo oynanan yıllarda dışardaki abinin gelip "AMUĞA GOYİM ZABAHDAN AŞAMA ĞADAR ÇÖP ADAMLARNAN ATA BİNİP GOŞİİĞNİZ NE ANLIYONUZ LA?" eleştirilerini hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ad3m said: Hayır aklıma direk uo oynanan yıllarda dışardaki abinin gelip "AMUĞA GOYİM ZABAHDAN AŞAMA ĞADAR ÇÖP ADAMLARNAN ATA BİNİP GOŞİİĞNİZ NE ANLIYONUZ LA?" eleştirilerini hatırlattı. ya da masa sırası beklerken birinin yanına oturup saatlerce oyanyan adamı izlemek gibi la bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Hakkaten lan bak aklıma gelmedi hiçmi "ATERİ SALONU" na gitmediniz lan? Saatlerce mustafa, hagar, street fighter, mk izlerdim ben mal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 trailerler vs kesmiyor klavye basindaki siradan oyuncunun oyunu nasil oynadigi onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ya ben oyun portalı diye bir kanal var oturdum bu adamların farming smilatör oynayışını izledim misal.. adamlar komikti aşırı kalkıp louie CK izlesem bu kadar gülmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar