Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

stream izlemek sadece bana mi sacma geliyo yav. infinite zamam olsa yine gider dizi film anime hic olmado arka solaklar veya izdivac izlerim. mac yayinlari veya eventler vs haric tabii, kendi kendine malak gibi oynayanlar icin diyorum. Eyyorlamam bu kadar

aynen abi niye izliyorlar anlamıyorum lan

zipzipe yıllardır soruyorum niye izliyolar olm bu kadar seni diyorum ben de bilmiyorum diyo
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

aynen abi niye izliyorlar anlamıyorum lan

len.. 2 gündür seni izliyorum oyun oynarken ne var lan bunda

oyunu merak ediyorum. gerçi ben de ondan bakıyorum..

beyaz show okan bayulgen gibi düşün
ya da o ses türkiyeyi niye izliyorsalar ondan izleniyor işte

zipzip ilk başta kaliteli idi izlerdim misal onu sonra götü kalktı bıraktım izlemeyi
Sosyal ağlarda paylaş

selen kız vb., "banko kupon" diye para kesip sonra yaptığı kuponlar tutmadı diye mi taşlanıyor?

oyundan anlamış, anlamamış ne fark eder? söylediklerinin kıymeti yoksa zaten kimse dinlemez, güzelce kadın diye izleniyorsa zaten izlenir.

ha benim dükkanımın yanına tezgah açtı, göğüs farkı ile önüme geçti maddi olarak mağdurum diyorsanız, kasımpaşa esnafı gibi keser sapı çekeceğinize, rekabet kuruluna şikayet edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Birçok sebebi olabilir stream izlemenin.
Kısaca
Oyunu alacaksındır gameplay bakarsın.
Oyun tanıtan abiler ablalar var zevkinin uyuştuğu onlardan dinlersin eksileri artıları.
Hali hazırda oynadığın bir oyundur kendini geliştirmek için proları izlersin.
Turnuva vardır izlersin.
Speed run izlersin.
Daha bir dünya sebep olabilir yani.

Hayır aklıma direk uo oynanan yıllarda dışardaki abinin gelip
"AMUĞA GOYİM ZABAHDAN AŞAMA ĞADAR ÇÖP ADAMLARNAN ATA BİNİP GOŞİİĞNİZ NE ANLIYONUZ LA?" eleştirilerini hatırlattı.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Hayır aklıma direk uo oynanan yıllarda dışardaki abinin gelip
"AMUĞA GOYİM ZABAHDAN AŞAMA ĞADAR ÇÖP ADAMLARNAN ATA BİNİP GOŞİİĞNİZ NE ANLIYONUZ LA?" eleştirilerini hatırlattı.

ya da masa sırası beklerken birinin yanına oturup saatlerce oyanyan adamı izlemek gibi la bu durum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...