Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

zipzip in hedef kitle biraz daha yaşı ufak kardeşlerimiz için sanırsam. Küfür bile edemiyor hep bi kendini kontrol etmek durumdaymış gibi konuşuyor falan dfsgsdfgdsfg.

Dilan sen oyun falan da oynamazken napıyosun ki bu forumda bacım? Forumun %75 muhabbeti ya oyun ya da oyun ekipmanları =)
Sosyal ağlarda paylaş

Malibu said:

zipzip in hedef kitle biraz daha yaşı ufak kardeşlerimiz için sanırsam. Küfür bile edemiyor hep bi kendini kontrol etmek durumdaymış gibi konuşuyor falan dfsgsdfgdsfg.

Küfür etmemek küçük yaşa hitap mı? Hanzo gibi bütün yayın yoorrrram a*ını dıbızladığım diye mi konuşayım?
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Malibu said:

Küfür etmemek küçük yaşa hitap mı? Hanzo gibi bütün yayın yoorrrram a*ını dıbızladığım diye mi konuşayım?

konuş çk tatlı oluosn... :S
Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

Malibu said:
Forumun %75 muhabbeti ya oyun ya da oyun ekipmanları =)

Ben daha çok %75 gündem gibi yorumlardım ama hadi bakalım senin dediğin olsun :D

Son zamanlarda oyle ya o. Daha onceleri cidden pc ve ps oyun topiclerinden gecilmiyodu. Veya pc topla konularindan.

Simdi kimse oyun bile oynamak istemiyo heralde pazar alani ps ve pc satis konusu doldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyeyim summit1g gibi büyük yayıncılar için sub paralarının yüzde 50'si kesilmiyor.

küçük yayıncılar yeni partnerler için bu oran böyle. binlerce izlenen bir kanal haline geldiğinde, Twitch otomatik olarak Sub paralarından kestiği komisyonu düşürüyor.

Kısacası büyük yayıncılar at gibi para kazanırken küçük yayıncılar yüzde 50 twitch, yüzde 30 IRS falan derken başını alıyor afedersiniz.

twitch bildiğin küçük yayıncıları dolandırmak üzerine kurulu bir sistem ya. yayıncıysanız söyleyin kimse sub mub olmasın göndereceklerse para göndersinler. twitch'e enayi gibi para yedirmek saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

heh aynen öyle ya. olm paticik'ten ne kadar çok yayıncı varmış da haberim yokmuş.

ben bit'i aktif etmiştim şimdi onu da kapadım komisyonu görünce. izleyicilere de sürekli söylüyorum yani abone falan olmayın abi onun yerine parasını gönderin en azından bi işimize yarasın siz de gidip twitch'e para ödemeyin diye.

paypal gidince kötü oldu ben şimdilik bynogame saçmalığıyla devam ediyorum yola da paypal geldiği an iptal edicem anlaşmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...