dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Oyun konusunda tam bir cahilim. Paticikte gördükçe 'yahu bunlar neyden bahsediyor?' falan olup özeniyorum ama çok çabuk geçiyor. En son oynadığım oyun mario idi sanırım. sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 CandyCrush falanda mı oynamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 zipzip in hedef kitle biraz daha yaşı ufak kardeşlerimiz için sanırsam. Küfür bile edemiyor hep bi kendini kontrol etmek durumdaymış gibi konuşuyor falan dfsgsdfgdsfg. Dilan sen oyun falan da oynamazken napıyosun ki bu forumda bacım? Forumun %75 muhabbeti ya oyun ya da oyun ekipmanları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Sanmıyorum ya bizimkiler de izliyor zipzip'i. Benim chat genelde 26 yaş ve üzeri. Demirbaş var ikitane 38 ve 37 yaşında 3 senedir benim kanaldalar. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @Malibu Gündem ve boş muhabbetler işte . Gerçi artık eğlenceli muhabbette dönmüyor forumda. Ülkenin, Dünya'nın durumu ortada, kimsenin keyfi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Malibu said: Forumun %75 muhabbeti ya oyun ya da oyun ekipmanları =) Ben daha çok %75 gündem gibi yorumlardım ama hadi bakalım senin dediğin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 dylanN said: @Malibu Gündem ve boş muhabbetler işte . Gerçi artık eğlenceli muhabbette dönmüyor forumda. Ülkenin, Dünya'nın durumu ortada, kimsenin keyfi yok. sen dönünce ben baya eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bu sefer pek öyle olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Malibu said: zipzip in hedef kitle biraz daha yaşı ufak kardeşlerimiz için sanırsam. Küfür bile edemiyor hep bi kendini kontrol etmek durumdaymış gibi konuşuyor falan dfsgsdfgdsfg. Küfür etmemek küçük yaşa hitap mı? Hanzo gibi bütün yayın yoorrrram a*ını dıbızladığım diye mi konuşayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Hayır tabi ki bahsettiğim o değil ama sürekli bir otokontrol varmış gibi gelmişti bana o böyle düşünmeme neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 zipzip said: Malibu said: zipzip in hedef kitle biraz daha yaşı ufak kardeşlerimiz için sanırsam. Küfür bile edemiyor hep bi kendini kontrol etmek durumdaymış gibi konuşuyor falan dfsgsdfgdsfg. Küfür etmemek küçük yaşa hitap mı? Hanzo gibi bütün yayın yoorrrram a*ını dıbızladığım diye mi konuşayım? konuş çk tatlı oluosn... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Zipzip normal hayatta da küfür etmio Cok terbiyeli bir arkadasimiz Benim gibi nokta yerine amk kullanan bir arkadasimiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Valthon said: Malibu said: Forumun %75 muhabbeti ya oyun ya da oyun ekipmanları =) Ben daha çok %75 gündem gibi yorumlardım ama hadi bakalım senin dediğin olsun :D Son zamanlarda oyle ya o. Daha onceleri cidden pc ve ps oyun topiclerinden gecilmiyodu. Veya pc topla konularindan. Simdi kimse oyun bile oynamak istemiyo heralde pazar alani ps ve pc satis konusu doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 http://puu.sh/t3aBa/a398a97503.png 200k$ iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 lirik ne kadar kaldiriyordur acaba (zenginin mali fakirin hedo hode) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 13 bin sub ekle buna her ay 39 bin dolar net gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Lirik en son geçen sene 16k subdı. Summit en son gtr aldı kendine, Lirik desen r8 biniyor. Ben de anca köpeklerin mamasını Happy Dog'dan ProPlan'a yükselttim gşaksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 summit kadar uckagitci bir adam yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Claiborne said: 13 bin sub ekle buna her ay 39 bin dolar net gelir. Subdan o kadar para gelmiyor. Yarısı Twitch'e kalanın %30'u irs'e gidiyor. Gerçi Lirik'e Amazon sponsor. Anlaşmaları nasıldır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 abi sanki summit 5 dolar sub parasından 3ü bana kalıyor demişti diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Eskiden öyleydi. Yarısı sana kalıyordu 4,99un. Amazon satın aldıktan sonra bi de üstüne %30 vergi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Şöyle diyeyim summit1g gibi büyük yayıncılar için sub paralarının yüzde 50'si kesilmiyor. küçük yayıncılar yeni partnerler için bu oran böyle. binlerce izlenen bir kanal haline geldiğinde, Twitch otomatik olarak Sub paralarından kestiği komisyonu düşürüyor. Kısacası büyük yayıncılar at gibi para kazanırken küçük yayıncılar yüzde 50 twitch, yüzde 30 IRS falan derken başını alıyor afedersiniz. twitch bildiğin küçük yayıncıları dolandırmak üzerine kurulu bir sistem ya. yayıncıysanız söyleyin kimse sub mub olmasın göndereceklerse para göndersinler. twitch'e enayi gibi para yedirmek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Şimdi bi de yeni sistem çıkardılar bits diye, donationı dışarı kaptırmamak için. Onda da eşek gibi kesinti var mesela. En temiz yöntem bağış yayıncı için. Ama şu paypalın gitmesi çok sıkıntı oldu bize işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 heh aynen öyle ya. olm paticik'ten ne kadar çok yayıncı varmış da haberim yokmuş. ben bit'i aktif etmiştim şimdi onu da kapadım komisyonu görünce. izleyicilere de sürekli söylüyorum yani abone falan olmayın abi onun yerine parasını gönderin en azından bi işimize yarasın siz de gidip twitch'e para ödemeyin diye. paypal gidince kötü oldu ben şimdilik bynogame saçmalığıyla devam ediyorum yola da paypal geldiği an iptal edicem anlaşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 tam sayı olarak 500 subscribera geldiğiniz gibi "Prime Partner" oluyorsunuz. o vakit subscriberlardan aldığınız miktar 3.74 dolar civarı birşey oluyor. buna yeni gelen cheer kesintileri de dahil bildiğim kadarıyla onunda kesintisi %19 a kadar fln düşüyor prime partner olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar