bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 AY BEN BÖYLE CİNSİYETÇİLİK GÖRMEDİM şaka bir yana forumun yarısı beyaz yakalı diğer yarısı hala annesiyle yaşıyor, yavaş yazlık alsınlar das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 kadın üyeler varken buranın da iqsu -500dü, catfighta msnden yancı çağırıyorlardı. şuanki cool görünümlü bezevenklerin alayı 10 yıl önce burcu haklı bence o konuda :):) mesajları döşüyordu foruma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ali ağaolu bile var forumda tam bir mozaik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 µh said: kadın üyeler varken buranın da iqsu -500dü, catfighta msnden yancı çağırıyorlardı. şuanki cool görünümlü bezevenklerin alayı 10 yıl önce burcu haklı bence o konuda :):) mesajları döşüyordu foruma ahaha Ahahah o zaman şuan tek başıma iq ortalamasına çok etkim olmaz rahat rahat sallayabilirim. Tişikirlir. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 bingildak said: AY BEN BÖYLE CİNSİYETÇİLİK GÖRMEDİM şaka bir yana forumun yarısı beyaz yakalı diğer yarısı hala annesiyle yaşıyor, yavaş yazlık alsınlar das. Hayır bi kere de tartışmasak olmicak bıngıl B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Forma kadın gelince hormonsal nedenlerle, iqmuz hemen -594'e geriliyor. Sorun yok, aslında sorun kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ya abartmayın. Forum %90 eli yüzü düzgün, kibar, aklı başında insan dolu. 1 tane sanal kızın foruma gelmesi nasıl hormonel iq'yu -500 yapıyor. Goygoy mu bu zayıflık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Patiye kiz getirince hemen hemen herkesin fabrika ayari bozuluyor, hegel diyen makyevelist düşünüyorum diyen adam abukluklara basliyor Boyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 senko said: Patiye kiz getirince hemen hemen herkesin fabrika ayari bozuluyor, hegel diyen makyevelist düşünüyorum diyen adam abukluklara basliyor Boyle iyi. Yahu neden? Hiç mi kız yok etrafında bunca insanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Patice said: Ya abartmayın. Forum %90 eli yüzü düzgün, kibar, aklı başında insan dolu. 1 tane sanal kızın foruma gelmesi nasıl hormonel iq'yu -500 yapıyor. Goygoy mu bu zayıflık mı? hicbiri degil, pati kulturu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Varsa da etraflarinda kalsinlar iste. Su an da pati mukemmel bi yer degil ama kizli mizli olunca iyice cekilmez oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 heh bu tamam :) Ben de istemiyorum zaten aslında kızların gelmesini. Bi kere gelmişti bi kız kavga etmiştik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Hala var bir sürü, ama saklanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Patice said: heh bu tamam :) Ben de istemiyorum zaten aslında kızların gelmesini. Bi kere gelmişti bi kız kavga etmiştik :/ en güzel benim bana sarkacaklar kavgası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Shean said: Patice said: heh bu tamam :) Ben de istemiyorum zaten aslında kızların gelmesini. Bi kere gelmişti bi kız kavga etmiştik :/ en güzel benim bana sarkacaklar kavgası mı? mesaj kutun dolu, bi'zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ben kızım hiç kavga etmedik ehiehieihieiheiheiheihieihiehieihieihieihiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ad3m said: Ben kızım hiç kavga etmedik ehiehieihieiheiheiheihieihiehieihieihieihiehi gerçekten mi ya oha ben senin adını hep Adem sanıyodum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Patice said: Shean said: Patice said: heh bu tamam :) Ben de istemiyorum zaten aslında kızların gelmesini. Bi kere gelmişti bi kız kavga etmiştik :/ en güzel benim bana sarkacaklar kavgası mı? mesaj kutun dolu, bi'zahmet.. temizledim :3 pıxfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 erkeklerin bazıları akılca yeterince gelişemediğinden, kapitalist kafasından gıdım ilerleyemediğinden, az bulunan türe karşı iktisat yapıp talep artırıyorlar. öyle olunca az bulunan "mal" da eğer yeterince az bulunmuyorsa yani özel ve tek değilse ve beyni gelişmeye değil başka şeylere meyletmişse, kendini kara borsa malı olarak görüp subliminal piyasa körüklüyor. sorun karşıdakini ve kendini mal olarak görenlerden kaynaklı yani. paticik'in de bukalemun gibi filtresi var. ortama yeni bir kişi özellikle de bağyan girdiğinde herkes kendini mal olarak gösteriyor. kendini mal olarak gören kız da; a- buradaki insanlar satılabileceğim kadar değerli değiller diyerek ayrılıyor ya da kendini mal olarak görmüyorsa içeriği beğendiğinden b- aptal kaçırma hareketinizi yemedim benim ilgim başka diyerek kalıyor. sorun ise kalan kızların nicelik yetersizliğinden hiçbir zaman aynı filtreyi erkeğe uygulayamaması. içimizde sürekli kendini bir mal ve karşı tarafı bir elde etmek istenen mal olarak gören erkekler var. bunlar arada çıkıyor ve içeriye girebilen kızları da kaçırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Gerçekten "yürüyen" erkek var mı lan hala bu forumda ben hepsini troll olarak algılıyorum ama... yoksa çok mu safım? Herkes evlendi falan ya o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 yalnız en baştaki resimde, üniversiteyi yeni kazanmış da farklı şehirde teraslı eve çıkma hayalleriyle yanıp tutuşurken bi araştırma yapayım bakayım hehe diye açılmış gibi gözüken "Büyük Armut Koltuk" bozuyor bu orta yaş hıbısını. adeta gençleştiriyor forumu. keşke öyle olsaydı lan. yaşlanıyoz olm aloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 yuruyoruz da kosu bandinda haci bu yastan sonra..var ya hic 20 li yaslardaki kafamda degilim..hani su kizi gotureyim getireyim oo aksam ben duvardan duvara degil..bir disi bu yasta bana ilgi gosteriyorsa paramdandir birseyimdendir basima kalir sakat yazar ne masraf cikartir modundayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ben de kızım. Önemli olan troll takılmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 accountu sildireceksiniz bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 bajazet said: erkeklerin bazıları akılca yeterince gelişemediğinden, kapitalist kafasından gıdım ilerleyemediğinden, az bulunan türe karşı iktisat yapıp talep artırıyorlar. öyle olunca az bulunan "mal" da eğer yeterince az bulunmuyorsa yani özel ve tek değilse ve beyni gelişmeye değil başka şeylere meyletmişse, kendini kara borsa malı olarak görüp subliminal piyasa körüklüyor. sorun karşıdakini ve kendini mal olarak görenlerden kaynaklı yani. paticik'in de bukalemun gibi filtresi var. ortama yeni bir kişi özellikle de bağyan girdiğinde herkes kendini mal olarak gösteriyor. kendini mal olarak gören kız da; a- buradaki insanlar satılabileceğim kadar değerli değiller diyerek ayrılıyor ya da kendini mal olarak görmüyorsa içeriği beğendiğinden b- aptal kaçırma hareketinizi yemedim benim ilgim başka diyerek kalıyor. sorun ise kalan kızların nicelik yetersizliğinden hiçbir zaman aynı filtreyi erkeğe uygulayamaması. içimizde sürekli kendini bir mal ve karşı tarafı bir elde etmek istenen mal olarak gören erkekler var. bunlar arada çıkıyor ve içeriye girebilen kızları da kaçırıyorlar. SEN NE DEMEK İSTİYORSUN BURDAKİ KIZLARA PARDON AMA sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar