Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitap tavsiyesi pls

mrtolga

Öne çıkan mesajlar

avatar'ın aynı dünyada geçmesi dışında hiç bir alakası yok drizzt ile. ki zaten zamanları da farklı.

buzyeli vadisini bitirince ölümkapısı serisinden dal (7 kitap)
sonra istersen komple seri olarak ejderhamızrağı oku (11 kitap mı ne olmuştu ana seri)
sonra david eddings ten tamuli filan oku serisini bilmiyorumda belgariad'ın olduğu 5 kitaplık seriyi okumuştum gayet iyiydi.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Buzyeli Vadisinden sonra Kara Elf üçlemesi (Türkçeye hangi sırayla boşver) ondan sonrada Drowun Mirası; (ilk kitabı çevrildi adı ''Miras'') ardından Path of Darkness(Gerçi o Drizzt kitabı sayılmaz ama olsun.Entreri yeter) gelir. Salvadore su anda yeni bir üçleme daha yazıyor.Thousand Blades Trilogy.Onunda ilk kitabı çıktı.Ama hiç biri Anayurt kadar güzel degil.Aslında okuduğum hiç bir kitap Anayurt kadar güzel değil[hline]Ungoliant

[Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hawkmoon başka bir ezeli şampiyon.Yani Elric'in de görünümlerinden biri olduğu ezeli şampiyonun başka bir görünümü.En az Elric kadar güzeldir.Okunmalı.Sanırım ondan sorra da Corum çıkacak.Onu da okursun.

Ve ejderhamızrağına başlayacaksan Fistandantilus'dan başla.[hline]Ungoliant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GERGE, 10 May 2003 10:45 tarihinde demiş ki:
said:
Faerdun, 09 May 2003 20:23 tarihinde demiş ki:

ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Bence o kadar kütü değil

okunabilecek en kotu fantastik eser. hersey bir yana yuzuklerin efendisinin edebi bolumleri cikarilmis uyduruk bir kopyasindan ileri birsey degil.[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 10 May 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faerdun, 09 May 2003 20:23 tarihinde demiş ki:

ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

:( ilk okuduğum kitaplardan biriydi silmişim hafızamdan şimdi ismini görünce aa böle bişide okumuştum die hatırladım :P
Sosyal ağlarda paylaş

pis bir huyum var bi kitaba başlayınca o seri ile ilgili hepsini alıp bitirdikten sonra başka bir seriye geçmeye çalışırım ama busefer böyle olmıycak sanırım kafamda okuycağım kitaplar belirginleşmeye başladı şuan Buzyeli Vadisi 3lemesine zati başladım ve bundan sonraki 3lemeyide okuyup Dragonlance e başlamayı düşünüyorum ;
Ejderha Mızrağı Destanı:
1. Kitap:Güz Alacakaranlığının Ejderhaları
2. Kitap:Kış Gecesi Ejderhaları
3. Kitap:İlkbahar Şafağı Ejderhaları

Efsaneler Üçlemesi:
1. Kitap:İkizlerin Zamanı
2. Kitap:İkizlerin Savaşı
3. Kitap:İkizlerin Sınavı

Raistlin Tarihçeleri :
1. Ruh Döveni
2. Silah Kardeşliği

İkinci Nesil
1. İkinci Nesil

Yaz Alevi Ejderhaları
------------------------------------
bunları okuduktan sonrada belki bu seriye arar verip Ölüm Kapısına geçerim heralde die düşünüyorum heralde hiçbirinden sıkılmadan okumak için en iyi sıra gibi geldi eski konulardanda bi araştırma yapınca.
bu arada elime Kara Kılıcın Dövülüşü (2 kitap) ve
Büyücü Çırak (tam adını hatırlayamadım buda 2 kitap) böyle 2 seri geçti ve bunları nere sıkıştıracağımı düşünüyorum bu 2 seriyi okuyar varmı, iyimi ve acaba DL ye geçmeden bunları çıkarsammı aradan ???
Sosyal ağlarda paylaş

2.nesilin 2. si çıktı dedi biri ama pek bilen biri deil annamadım bi bilgisi ola nvamrı? (yoksa ikinci nesili 2 olaarkmı gordu adam anlamadım :D )[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
büyücü çırak ı fdün bitirdim güzel bence... ama olaylar yeni şekilleniytor 2 itaplık bi seri olarak 2. kitabı 800 sayfa fln olsa gerek en az :)

[Bu mesaj LethE tarafından 17 May 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu an 4. kitaba başlıyıcağım dath gate (ölüm kapısı) çok iyi bir kitap dlden daha iyi gibi gözüküyor şu an fakat buz yelini falanda okuyup drizzte taptıysan miras diye drizzt hakkında yeni çevrilmiş bir üçlemenin ilk kitabı var o fena deyil ama hiç biri kara elf üçlemsinin ilk kitabının yerini tutmaz.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...