mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kara Elf 3'lemesini okudum şimdi Buzyeli Vadisi 3'lemesini okuyorum bu bitince neye geçmemi önerirsiniz (kara Elf 3lemesinde drizzt e taptım bu arada) ? Not:Tavsiye ediceğiniz kitapların Türkçeleri olması önemli (ingilizcem yeterli diil malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bırak drizzti fln ölüm kapısı serisi yada dragonlance[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 :)) malesef başladım bikere ama bunlar bi bitsin illa başlıycağım o serilerede bu arada buzyeli vadisi 3lemesinden sonra avatar 3lemesimi başlıyor ? ve iyi bi serimi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 avatar'ın aynı dünyada geçmesi dışında hiç bir alakası yok drizzt ile. ki zaten zamanları da farklı. buzyeli vadisini bitirince ölümkapısı serisinden dal (7 kitap) sonra istersen komple seri olarak ejderhamızrağı oku (11 kitap mı ne olmuştu ana seri) sonra david eddings ten tamuli filan oku serisini bilmiyorumda belgariad'ın olduğu 5 kitaplık seriyi okumuştum gayet iyiydi.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Buzyeli Vadisinden sonra Kara Elf üçlemesi (Türkçeye hangi sırayla boşver) ondan sonrada Drowun Mirası; (ilk kitabı çevrildi adı ''Miras'') ardından Path of Darkness(Gerçi o Drizzt kitabı sayılmaz ama olsun.Entreri yeter) gelir. Salvadore su anda yeni bir üçleme daha yazıyor.Thousand Blades Trilogy.Onunda ilk kitabı çıktı.Ama hiç biri Anayurt kadar güzel degil.Aslında okuduğum hiç bir kitap Anayurt kadar güzel değil[hline]Ungoliant [Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bide se dragonlance'e hiç girme bidaha çıkamazsın. Tecrübeyle sabittir[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: GERGE, 09 May 2003 17:42 tarihinde demiş ki: Bir de sen dragonlance'e hiç girme bir daha çıkamazsın. Tecrübeyle sabittir[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bir sorudaha sorim Elric Destanını okuyup baya beğenmiştim şimdi Hawkmoon Destanını gördüm alıp okuyan varmı ve tavsiye edermisiniz? Hawkmoon Elricin başka bir boyuttaki versionu gibi bişimiki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bence de Ölüm Kapısını oku ya da istersen Ravenloft a bir göz at çok güzeldir o da. ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Direk DL tabii ki. Tartışılmaz bile.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Hawkmoon başka bir ezeli şampiyon.Yani Elric'in de görünümlerinden biri olduğu ezeli şampiyonun başka bir görünümü.En az Elric kadar güzeldir.Okunmalı.Sanırım ondan sorra da Corum çıkacak.Onu da okursun. Ve ejderhamızrağına başlayacaksan Fistandantilus'dan başla.[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Faerdun, 09 May 2003 20:23 tarihinde demiş ki: ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Bence o kadar kütü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: GERGE, 10 May 2003 10:45 tarihinde demiş ki: said: Faerdun, 09 May 2003 20:23 tarihinde demiş ki: ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Bence o kadar kütü değil okunabilecek en kotu fantastik eser. hersey bir yana yuzuklerin efendisinin edebi bolumleri cikarilmis uyduruk bir kopyasindan ileri birsey degil.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 10 May 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bence hepsinden oku hepsinde bir şeyler var her ne kadar Shannara kopya gibiyse de bence çok sürkleyici ve güzeldi[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Faerdun, 09 May 2003 20:23 tarihinde demiş ki: ehehe Shannara okumada ne okursan oku :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry :( ilk okuduğum kitaplardan biriydi silmişim hafızamdan şimdi ismini görünce aa böle bişide okumuştum die hatırladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Stephen King - Kara Kule serisi tavsiye edilir. İpucu: 3. Dünya sonrası Fallout tarzı dir dünya diye düşün.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 pis bir huyum var bi kitaba başlayınca o seri ile ilgili hepsini alıp bitirdikten sonra başka bir seriye geçmeye çalışırım ama busefer böyle olmıycak sanırım kafamda okuycağım kitaplar belirginleşmeye başladı şuan Buzyeli Vadisi 3lemesine zati başladım ve bundan sonraki 3lemeyide okuyup Dragonlance e başlamayı düşünüyorum ; Ejderha Mızrağı Destanı: 1. Kitap:Güz Alacakaranlığının Ejderhaları 2. Kitap:Kış Gecesi Ejderhaları 3. Kitap:İlkbahar Şafağı Ejderhaları Efsaneler Üçlemesi: 1. Kitap:İkizlerin Zamanı 2. Kitap:İkizlerin Savaşı 3. Kitap:İkizlerin Sınavı Raistlin Tarihçeleri : 1. Ruh Döveni 2. Silah Kardeşliği İkinci Nesil 1. İkinci Nesil Yaz Alevi Ejderhaları ------------------------------------ bunları okuduktan sonrada belki bu seriye arar verip Ölüm Kapısına geçerim heralde die düşünüyorum heralde hiçbirinden sıkılmadan okumak için en iyi sıra gibi geldi eski konulardanda bi araştırma yapınca. bu arada elime Kara Kılıcın Dövülüşü (2 kitap) ve Büyücü Çırak (tam adını hatırlayamadım buda 2 kitap) böyle 2 seri geçti ve bunları nere sıkıştıracağımı düşünüyorum bu 2 seriyi okuyar varmı, iyimi ve acaba DL ye geçmeden bunları çıkarsammı aradan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Karakılıç çok güzeldir.Herkesin büyücü olduğu bir dünyada büyücü olmayan birinin hikayesi[hline]Ungoliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 2.nesilin 2. si çıktı dedi biri ama pek bilen biri deil annamadım bi bilgisi ola nvamrı? (yoksa ikinci nesili 2 olaarkmı gordu adam anlamadım :D )[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC büyücü çırak ı fdün bitirdim güzel bence... ama olaylar yeni şekilleniytor 2 itaplık bi seri olarak 2. kitabı 800 sayfa fln olsa gerek en az :) [Bu mesaj LethE tarafından 17 May 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Azmodai, 14 May 2003 21:06 tarihinde demiş ki: Death gate cycle derim baska bisi demem[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... Aynen derim başka bişi demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Death gate serısı ıyıdır basla hemen :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Fantastik Kurgu okumayı seven herkesin okuması gereken bir seridir Deathgate cycle.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şu an 4. kitaba başlıyıcağım dath gate (ölüm kapısı) çok iyi bir kitap dlden daha iyi gibi gözüküyor şu an fakat buz yelini falanda okuyup drizzte taptıysan miras diye drizzt hakkında yeni çevrilmiş bir üçlemenin ilk kitabı var o fena deyil ama hiç biri kara elf üçlemsinin ilk kitabının yerini tutmaz. [Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 legacy o kadar iyi değil.. soy sop kesiyi drizzt gene...[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hawkmoon'un ilk kitabını okumuştum. O kadar güzel değildi. İyi vakit geçiriyordun sonuçta ama ne bileyim. Daha iyileri olduğuna eminim. Zaten çok şehvetliydi kitap. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar