Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 gümrüğe takılan ürünleri almazsak noluyor geri mi gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Belli bir süre ardiyede bekler ve geri gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Yok la gelmesin amazon buraya , Hepsiburadan dan farkı kalmaz. Vergisi algısı derken bildiğin sıradan Online mağaza olur. Kalsın o yurtdışında, ne güzel ucuza alıyoruz , bir de iade olunca, yeme yanında yat oluyor. Bura gelirse vergi iadesini, ucuz ürünü direk unutacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ben bu mantıgı anlamiyorum. Gelirse, seni amazon.uk-ca-com vs..'dan bir ürün almanı engelleyecek bir şey mi olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 türkiye'ye kargoyu kapatırlar belki diğer sitelerinde :D olmayacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 çoğu şey gelmiyo ztn almanyadan artık, ne alsak kapatıyolar 1 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 abi su anda da zaten vergili algili gelmiyor mu ?? es kaza vergi kesilmezse iade edilirse filan supriz oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 amazon tarafından satılan, satış sırasında gümrük parasını ödediğim ürün gümrüğe takıldı wtf ?? nasıl olabilir böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 dhl den arayıp belge mi istediler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 gümrüğe takıldı yazısını görünce ben dhl'yi aradım ne bu diye. kişisel günlük kullanıma uygun bir ürün olup olmadığının kontrolü yapılcak 2-3 gün sürer dedi, bu inceleme için talep yapmanız gerekio dedi talebimi aldı. sonra mail geldi, ürününüz havalimanında tutuluyor ıvır zıvır bi mail. dhl sitesinde ürün gümrüğe tabidir diyor, satıcıdan belge bekleniyor falan filan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sen ara ben onun tum islem giderlerini amazona ödedim ona gore işlem yapın de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 söyledim zaten ilk olarak onu dedim. ben bunun gümrük ücretini ödedim diye, işlemlerin başlaması için talep gerekiyor dedi. yaptım beklemedeyim bakalım Gümrük çekimi için ithalatçıdan evrak bekleniyor. Bir DHL yetkilisi gerekli evrak için ithalatçı ile iletişime geçecektir. DHL tarafından bir bildirim yapılmadıysa, müşteri DHL Müşteri Hizmetleri ile temasa geçmelidir yazıyor DHL sitesinde şuan durumda. depolama ücreti isteyebilir mi DHL bu durumda benden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Niye araya giriyon olm, iletişime geçeceksen Amazon CS'le geç. Amazon'dan alışverişin en keyifli yanı Amazon CS zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 apple heryerde apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 her gün siparişim gümrüğe takılmıyo nerden bileyim şimdiye kadar hep sorunsuz geçmişti lel sadsafa aradım tekrar DHL'i, ek bir ücret ödenmeyecek kontrolleri yapılınca geçecek dedi, sadece 2-3 gün gecikmiş oldu teslimat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 donanımhaberdeki amazondan sipariş verip 10 dk. sonra siparişim neden hala kargoya verilmedi diye 10 tane mesaj atan tiplerden farkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 keşke o tiplerden olsam 3 kere elimde olurdu kargo... ilk kartı adamlar kargoya teslim ederken kaybetmiş, 2.ye yolladılar ilkinde neden burdaki takip yerinde bilgi yok desem adamlar kaybettiklerini anlayıp daha erken yeni yollayacaklardı, zamanında teslim edilmeyince yazdım.. aaaa kart taşıyıcı firmaya ulaşmamış yenisini yolluyoruz dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 hebsiburada.com satılıyormuş. Amazon.tr alır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 lord_gorthaur said: hebsiburada.com satılıyormuş. Amazon.tr alır mı acaba? Bloomberg’e haberi düştü hatta Goldman Sachs’ı yetkilendirmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 benim ürün geçmiş gümrükten sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 orc_lord said: lord_gorthaur said: hebsiburada.com satılıyormuş. Amazon.tr alır mı acaba? Bloomberg’e haberi düştü hatta Goldman Sachs’ı yetkilendirmişler :D Amazon ile anlaşılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 iyy ..amazon almazsa kuzu grup albayrocklar filan alir nebleyim hic olmadi comaryadan talip cikar diyecegim de..adamlar muhtemelen cok ucuk para istemislerdir mamazon da olucu cikmistir.. saka bir yana tr de cok anlamsizlasti o eticaret isi..sattiklari zimbirtilarin hemen hicbiri icin uretici olmadiklarindan ne garantisi ne teknik servisi amazon ayarina gelmeyecek ..ha amazon iyi kotu yaptirim uygulatiyor sonuc alinabiliyor ama tr de ..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 TR'de de uygulayabilirsin aynı yaptırımı altyapıyı kurarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 fiyat & perf. cok güzel mouse olur da sipariş verirseniz .com'dan 1 tane atın sepete https://www.amazon.com/gp/product/B013WC0P2A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar