Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
gümrüğe takıldı yazısını görünce ben dhl'yi aradım ne bu diye.

kişisel günlük kullanıma uygun bir ürün olup olmadığının kontrolü yapılcak 2-3 gün sürer dedi, bu inceleme için talep yapmanız gerekio dedi talebimi aldı.

sonra mail geldi, ürününüz havalimanında tutuluyor ıvır zıvır bi mail.

dhl sitesinde ürün gümrüğe tabidir diyor, satıcıdan belge bekleniyor falan filan diyor
Sosyal ağlarda paylaş

söyledim zaten ilk olarak onu dedim.

ben bunun gümrük ücretini ödedim diye, işlemlerin başlaması için talep gerekiyor dedi. yaptım beklemedeyim bakalım

Gümrük çekimi için ithalatçıdan evrak bekleniyor.

Bir DHL yetkilisi gerekli evrak için ithalatçı ile iletişime geçecektir. DHL tarafından bir bildirim yapılmadıysa, müşteri DHL Müşteri Hizmetleri ile temasa geçmelidir

yazıyor DHL sitesinde şuan durumda.

depolama ücreti isteyebilir mi DHL bu durumda benden ??
Sosyal ağlarda paylaş

keşke o tiplerden olsam 3 kere elimde olurdu kargo...

ilk kartı adamlar kargoya teslim ederken kaybetmiş, 2.ye yolladılar

ilkinde neden burdaki takip yerinde bilgi yok desem adamlar kaybettiklerini anlayıp daha erken yeni yollayacaklardı, zamanında teslim edilmeyince yazdım..

aaaa kart taşıyıcı firmaya ulaşmamış yenisini yolluyoruz dediler
Sosyal ağlarda paylaş

iyy ..amazon almazsa kuzu grup albayrocklar filan alir nebleyim hic olmadi comaryadan talip cikar diyecegim de..adamlar muhtemelen cok ucuk para istemislerdir mamazon da olucu cikmistir..

saka bir yana tr de cok anlamsizlasti o eticaret isi..sattiklari zimbirtilarin hemen hicbiri icin uretici olmadiklarindan ne garantisi ne teknik servisi amazon ayarina gelmeyecek ..ha amazon iyi kotu yaptirim uygulatiyor sonuc alinabiliyor ama tr de ..??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...