Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

gümrük dahil 545 dolara evga 1070 sc aldım.

düşünen varsa kaçırmasın amazon.com'da stokta var şuan her an bitebilir

amerikanyadan 1080 getirtirsin 610'a falan. sürekli 510 dolara düşürüp duruyorlar. ha ama evga diil tabi, msi, gigabyte falan. evgaları da 670'e falan getirirsin.

bu arada .de'den almayı düşünenlere: amazon.de'de euro dolayısıyla ve euro olmasına rağmen dolar = euro fiyat çekmeleri nedeniyle, almanya'nın kdv'sini düşsen de daha pahalıya geliyor veya en iyi ihtimalle eşit oluyor amerika ile. ama indirim vs amerika'da çok daha fazla oluyor bu aralar ekran kartlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Selam amazon alışverişindeki kurla ilgili bişey sorcam..

amazondan dolar ya da euro ile alışveriş yapınca kredi kartına TL olarak yansıması alışveriş saatine göre mi oluyor ?

mesela kur şuan 3.44, ama mesai bitince makas açlıyor, satış 3.52 oluyor atıyorum. ben alışverişi akşam 22:00'de yapsam o anki 3.52 den hesaplayıp öyle mi TL'ye çevircek ?

iş bankası için konuşayım, gün kapanış döviz kuru üzerine %3-5 arası bişey koyup o kurdan çeviriyorlar. Bunu önlemek istiyorsan da yukarıda denilen gibi kartına dolar euro vs tanımlaması yaptırman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yapıkrediyi aradım.

satın almış olduğunuz andaki kur + %3 dedi onlar da

bu arada evga 1070 sc black edition almıştım. normal sc'de olan back plate yokmuş

sonrasında şans eseri asus rog strix oc indirime girdi amazonda, siparişi iptal edip onu aldım. 5 dolar fark ile kartınızı büyük boy almak ister misiniz gibi bişey oldu sdafsaf
Sosyal ağlarda paylaş

fistan troll'ünü seviim

HarveyQuinn said:

şimdi bu amazon.de den ekran kartı alsak gümrük işleri falan nasıl oluyor ?

sen de azıcık başlığı okusan bilecen. satıcısı amazon olan ürün alırsan (fullfillment değil, direk satıcı), checkoutta gümrük vergisini senden alıyo baştan. sonra da kendileri hallediyorlar, kapına kadar geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon mobil alışveriş uygulaması artık Türkçe

https://www.amazon.de/b/ref=s9_acss_bw_cg_m1m0mAAD_md1_w?node=4951330031&language=tr_TR&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=merchandised-search-top-3&pf_rd_r=9CFHX163QA7YFTA075B1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=453a1aed-46ff-4731-b14a-1c713895f34c&pf_rd_i=4951330031
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...