Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

promilli analizi fdsf, biyerde okudum öyle.

millet hala elektronik alışverişini gidip alıyo bizim ülkede, vatandır ottur boktur. çok para yok gibi memlekette netten alışveriş olayında

teknoseyir :)-D
Mesaj tarihi:
hala sistem düzgün çalışıyor ürün alabiliyorken dışarıdan alalım son partileri.

bu iş iki şekilde biter:
- ya amazon trde barınabilmek için memnuniyet politikasını HB teknosa seviyesine çeker, distribütör kazığı + gümrük ile çok da farkı kalmaz.

- ya da hem memnuniyet açısından iyi çalışırlar, fiyatları aşağı çekemeseler bile pazar payı çalarlar, bir bahaneyle altı ay içinde kapatılır, dışarıdan bile alamayız sdfs.
Mesaj tarihi:
BeNeLux veya Ireland merkezli her sirket gibi (e.g. Booking) minimum vergi verecektir amazon da

holding sirketin de luxembourg oldugunu goz onune alirsak amazon'un tr'de vergi vermek icin can attigini sanmiyorum
Mesaj tarihi:
Selam amazon alışverişindeki kurla ilgili bişey sorcam..

amazondan dolar ya da euro ile alışveriş yapınca kredi kartına TL olarak yansıması alışveriş saatine göre mi oluyor ?

mesela kur şuan 3.44, ama mesai bitince makas açlıyor, satış 3.52 oluyor atıyorum. ben alışverişi akşam 22:00'de yapsam o anki 3.52 den hesaplayıp öyle mi TL'ye çevircek ?
Mesaj tarihi:
evet o kısmı biliyorum.

daha önce 4-5 sipariş vermiştim ama hiç kur farkından banka ekstra geçiriyor mu diye dikkat etmedim..

hs'de de dolar olarak pack aldığında normal kurdan biraz pahalıya geldiğini görmüştüm o yüzden şimdi aklıma geldi mesai saati olayı
Mesaj tarihi:
Kredi kartınıza dolar - euro ekstre tanımlayın amazon fiyatı neyse o yansısın sonra banka üzerinden dolar alıp borcunuzu ödeyin. Özellikle Cepteteb kullanıyorsanız neredeyse 0 zararla hallediyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Bu 1070SC'lerin anlamadığım bir şekilde iki üç tane modeli var. Ne farkediyor bilmiyorum ama bak ben şundan bahsediyorum. 420-430 Euroya aldım ben. Ama çok farketmiyorsa yapıştır gitsin. Malum dolar düştü Euro yüksek filan.

https://www.amazon.de/gp/product/B01L6QAPMY/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Yeni Oluştur...