Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya refurbished ya sahte olabilir dedim. O zaman tam fiyatları hatırlamıyorum da 750 TL mi neydi idi adore mobilyada galiba, 600e amazon yerine buradan alın 150 TL fark için, garantisi olsun dedim. Ne güzel çarpıtmak her şeyi ahah
Mesaj tarihi:
Esh said:

Onun collectiblelik bi degeri yok ya.

Bilmesek bizi yicen sen de

su an olmayabilir nispeten yeni release ama ilerde olucak, elimdeki siradan albumde degil collector versiyonu

misal vanilla wow jelatinli CE almis olsaydim cinayet nedeni olabilirdi o falcata

http://i.imgur.com/GnQEQVX.png
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir websitesi 1.299 TL'ye satılan oto koltuğunda %20 indirim yapınca çat diye satın almıştım (1.030 TL).

Sonra içimden bir ses amazon dedi.

https://www.amazon.de/Cybex-Silver-517000957-Autositz-Kollektion/dp/B01LZFK1OR

Sepete ekleyip ödeme sayfasına ulaşınca toplam borç 161 EUR çıkıyor (650 TL).

Sabah ilk iş siparişi iptal edip amazondan yenisini vermek olacak.
Mesaj tarihi:
Peki döğüş oyunları için steam controller mı xbox gamepadi mi? Bilgisayar başındayken tek klavyeyle gayet güzel oynanıyor da tvye görüntü verelim diyince klavye zor tabi.
Mesaj tarihi:
dualshock 4 varken mumkunse iksboksda bile baska controllera gerek yok :P

kullanmadigim controller yok sanirim son 15 senede ve DS4 simdiye kadar cikanlarin en ama en iyisi

sorry no sorry gaben
Mesaj tarihi:
Dualshock reviewlarda da hep birinci ama bilgisayara takınca ek programla ayar mayar gerekiyormuş, halbüse xbox 360 direk windows sürücüsüyle geliyor falan. Özellikle bu win10un sürücülerle paso imtihan yaşatması yüzünden gereksiz macera aramayayım diyorum.

Bi taraftan da epi topu gamepad ya sıtrit faytırı bile klavyeyle oynayan adama en iyisi ne kadar iyi olabilir ki? Steam controller için de daha çok erken ergonomisi yeterince oturmadı yorumları var, sanırım xboxa meylediyorum. En ucuzunu bulmak lazım şimdi. Bu internette satılanlar çakma makma değildir dimi?

Misal http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-360-wireless-kablosuz-oyun-kolu-joystick-gamepad-controller-usb-sarj-kablosu-hediye-281046608
Mesaj tarihi:
bitane program yukluyorsun otomatik yapiyor herseyi usb ile baglaniyorsan, eskisi gibi kasis degil bu isler. ds4 cidden ama cidden cok iyi, hatta trackpad olarak kullandiriyor bu program

ayni sekil steam big picture da native ds4 destegi var artik :p

microsofta para yedirmek mantiksiz hani
Mesaj tarihi:
enpara, amazon.com veya aliexpresste 100 liraya kadar alışverişe %50 indirim vermiş. şimdi şey nasıl olyur acaba, 45 euroluk alışveriş yapsam alışveriş tutarım 35 euro altına düşüp gümrükten muaf mı olacağım? eskisi gibi iade değil direkt indirim yazmış enpara kafalar karıştı şimdi :/
Mesaj tarihi:
enpara'nin indirimi baglamaz abi urunun fiyatini. sen gercek fiyatindan alacaksin, dolayisi ile ona gore vergini vericeksin. alisveris tutarin dusmeyecek. enpara iadeyi sonraki ay yapiyor zaten.
  • Yeni Oluştur...