Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Onun collectiblelik bi degeri yok ya. Bilmesek bizi yicen sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Ayni sabonun 900 e satmaya calistigi esasen 650 lira eden koltuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Biz ne guzel 450 tl'ye aldik amazon'dan, sabonis sahte bu diye aglarken.... cok memnunum valla iyi ki almisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Ya refurbished ya sahte olabilir dedim. O zaman tam fiyatları hatırlamıyorum da 750 TL mi neydi idi adore mobilyada galiba, 600e amazon yerine buradan alın 150 TL fark için, garantisi olsun dedim. Ne güzel çarpıtmak her şeyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 bir türlü inandıramadık seni sayfalarca yazdın heh. Vergiyi iade aldım ben 600'e gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Esh said: Onun collectiblelik bi degeri yok ya. Bilmesek bizi yicen sen de su an olmayabilir nispeten yeni release ama ilerde olucak, elimdeki siradan albumde degil collector versiyonu misal vanilla wow jelatinli CE almis olsaydim cinayet nedeni olabilirdi o falcata http://i.imgur.com/GnQEQVX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 vay arkadaş. ben bi eve alt üst edim birşeyler çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Abi su sealed olaylari enteresan cidden. 5k dan fazla gider o wow lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 weider megamass 4000 getirtden varmi ya? lan tr de 500 kusur amazon.de den 200kusure denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bir websitesi 1.299 TL'ye satılan oto koltuğunda %20 indirim yapınca çat diye satın almıştım (1.030 TL). Sonra içimden bir ses amazon dedi. https://www.amazon.de/Cybex-Silver-517000957-Autositz-Kollektion/dp/B01LZFK1OR Sepete ekleyip ödeme sayfasına ulaşınca toplam borç 161 EUR çıkıyor (650 TL). Sabah ilk iş siparişi iptal edip amazondan yenisini vermek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Nike amazonda satış yapmaya başlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 steam controller+steam link bundle i 81 dolara geliyor yanlis mi bakiyorum baya ucuz tr fiyatina gore alinir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 amerikanya amazon'unda steam link 15 dolara düştü 10 gün önce mi ne ya. controller da sürekli 30 dolara falan düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben totalde 65 dolar civarıyken almıştım ikisini pahalı geldi bana şuanki rakamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Peki döğüş oyunları için steam controller mı xbox gamepadi mi? Bilgisayar başındayken tek klavyeyle gayet güzel oynanıyor da tvye görüntü verelim diyince klavye zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 youtubeda bikac video izledim steam controller baya iyi gibiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 steam controller ile fifa oynanmıyor. diğer oyunları bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 dualshock 4 varken mumkunse iksboksda bile baska controllera gerek yok :P kullanmadigim controller yok sanirim son 15 senede ve DS4 simdiye kadar cikanlarin en ama en iyisi sorry no sorry gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Dualshock reviewlarda da hep birinci ama bilgisayara takınca ek programla ayar mayar gerekiyormuş, halbüse xbox 360 direk windows sürücüsüyle geliyor falan. Özellikle bu win10un sürücülerle paso imtihan yaşatması yüzünden gereksiz macera aramayayım diyorum. Bi taraftan da epi topu gamepad ya sıtrit faytırı bile klavyeyle oynayan adama en iyisi ne kadar iyi olabilir ki? Steam controller için de daha çok erken ergonomisi yeterince oturmadı yorumları var, sanırım xboxa meylediyorum. En ucuzunu bulmak lazım şimdi. Bu internette satılanlar çakma makma değildir dimi? Misal http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-360-wireless-kablosuz-oyun-kolu-joystick-gamepad-controller-usb-sarj-kablosu-hediye-281046608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bitane program yukluyorsun otomatik yapiyor herseyi usb ile baglaniyorsan, eskisi gibi kasis degil bu isler. ds4 cidden ama cidden cok iyi, hatta trackpad olarak kullandiriyor bu program ayni sekil steam big picture da native ds4 destegi var artik :p microsofta para yedirmek mantiksiz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ha illa iksboks almak istiyorsan windows icin olan o linkteki var bende, ds4 e gectigimden beri kutuda duruyor el degmemis bir halde satiyim sana zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ben de DS4'un üstünlüğüne güvenip sadece link siparişi verdim, bununla bağlayıp DS4 ile oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 umarim sony nin aptal urununu satin almadin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 enpara, amazon.com veya aliexpresste 100 liraya kadar alışverişe %50 indirim vermiş. şimdi şey nasıl olyur acaba, 45 euroluk alışveriş yapsam alışveriş tutarım 35 euro altına düşüp gümrükten muaf mı olacağım? eskisi gibi iade değil direkt indirim yazmış enpara kafalar karıştı şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 enpara'nin indirimi baglamaz abi urunun fiyatini. sen gercek fiyatindan alacaksin, dolayisi ile ona gore vergini vericeksin. alisveris tutarin dusmeyecek. enpara iadeyi sonraki ay yapiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar