Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geldi On bira'yın sultanı

https://www.amazon.de/b/ref=voucherTRsummer17?node=12199238031&pf_rd_p=67ef8c8b-08bb-4b10-8c44-955bfae06d24&pf_rd_s=grid-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=2ETNV0FFGSHX0VKTXYSS&pf_rd_r=2ETNV0FFGSHX0VKTXYSS&pf_rd_p=67ef8c8b-08bb-4b10-8c44-955bfae06d24

I <3 islam
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

amazon.de de import deposit yazmıyor mu ürün sayfalarında, öderken mi ekleniyo?

bunu sallamamaış kimse .com'daki gibi gümrük deposit niye çıkmıyor alaman sitede, depozito almıyorlar gümrük çıkarsa ödeniyor mu?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Silphatos said:

amazon.de de import deposit yazmıyor mu ürün sayfalarında, öderken mi ekleniyo?

bunu sallamamaış kimse .com'daki gibi gümrük deposit niye çıkmıyor alaman sitede, depozito almıyorlar gümrük çıkarsa ödeniyor mu?

150 kere falan anlatıldı bu olay bu sayfada ondan baydı heralde artık millet.
son sayfaya gelirsen çıkıyo gümrük
Mesaj tarihi:
dikkat ettiysen kdv düştükten import bindikten sonra aşağı yukarı aynı ayara geliyor liste fiyatıyla silf.

ürün kalemine göre dğeişmekle beraber kabaca bir hesapla kaça geleceğine böyle bakarsın. tabi amazon döviz kurunun 4.30 falan gözükmesini de hesaba kat çarparken :)
Mesaj tarihi:
Durma mail geliyor amazondan taktılar kafayı TRye galiba girecekler pazara...

https://www.amazon.de/gp/switch-language/browse.html/ref=pe_3408141_194316871_pe_ecg/?node=11979751031&language=tr_TR
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Bright said:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00Z2I3Y2G/ref=oh_aui_i_sh_post_o4_img?ie=UTF8&psc=1

Bundan aldım, keyifli

TR'ye göndermiyor :/

Gönderiyor, ödeme ekranına devam et aga
Mesaj tarihi:
Kitaplarda gümrük geçerli değil mi?

Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım.
Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba?
29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu?
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

doğru takılmıyor. 30€ geçer ve gümrük bedeli almazsa checkout'ta (amazon kendi ürünlerinde alıyor) o ürünü alma sonra takılır fln. ugraşırsın.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Takilmiyor, takilsada kapida pos cihazi bitiyor postaneden eleman yuzde 18 kdv oduyorsun normal uluslararadi kargo ise

Fedex, ups vs ise uzak durun ama. Antrepo ucreti filan kakaliyorlar amazon vs degilse, yuzde 18 kdv ile kurtarmak varken ustu birsuru masraf biniyor.
Mesaj tarihi:
Valla şu an 29 euro+7 euro shipping=totalde 36 euro gümrük bedeli göstermiyordu ve hepsi Amazon tarafından gönderiliyor.

Onun yerine şimdi 2 kitap daha ekledim 50 euro+0 shipping oldu ve gümrük bedeli yine göstermiyor.

Acaba bizimkiler kitaptan gümrük almıyor mu?
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Sorieno said:

Takilmiyor, takilsada kapida pos cihazi bitiyor postaneden eleman yuzde 18 kdv oduyorsun normal uluslararadi kargo ise

Fedex, ups vs ise uzak durun ama. Antrepo ucreti filan kakaliyorlar amazon vs degilse, yuzde 18 kdv ile kurtarmak varken ustu birsuru masraf biniyor.

Şu post cihazı olayı her üründe geçerli mi ? Eskiden kagıt gelirdi evine, Zeytinburnu'na giderdin.Orda kuyruk bekle fln. Sizin yapıcagınız işi de gümrüğünüzü de diye saydırarak cıkardın binadan.
  • Yeni Oluştur...