Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00Z2I3Y2G/ref=oh_aui_i_sh_post_o4_img?ie=UTF8&psc=1 Bundan aldım, keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Geldi On bira'yın sultanı https://www.amazon.de/b/ref=voucherTRsummer17?node=12199238031&pf_rd_p=67ef8c8b-08bb-4b10-8c44-955bfae06d24&pf_rd_s=grid-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=2ETNV0FFGSHX0VKTXYSS&pf_rd_r=2ETNV0FFGSHX0VKTXYSS&pf_rd_p=67ef8c8b-08bb-4b10-8c44-955bfae06d24 I <3 islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 amazon.de de import deposit yazmıyor mu ürün sayfalarında, öderken mi ekleniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ne baktiysam turkiyeye gondermioz dedi yaf Alacağım.sey de el kadar cuzdan. Illa pound pound kargo parasi bayilcaz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 10 euroluk bi alicagim var, indirim icin 40 a tamamlamaya calisan varsa durtsun yolliyim hemen eft ile, win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Silphatos said: amazon.de de import deposit yazmıyor mu ürün sayfalarında, öderken mi ekleniyo? bunu sallamamaış kimse .com'daki gibi gümrük deposit niye çıkmıyor alaman sitede, depozito almıyorlar gümrük çıkarsa ödeniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Silphatos said: Silphatos said: amazon.de de import deposit yazmıyor mu ürün sayfalarında, öderken mi ekleniyo? bunu sallamamaış kimse .com'daki gibi gümrük deposit niye çıkmıyor alaman sitede, depozito almıyorlar gümrük çıkarsa ödeniyor mu? 150 kere falan anlatıldı bu olay bu sayfada ondan baydı heralde artık millet. son sayfaya gelirsen çıkıyo gümrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 tamam kısma abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 dikkat ettiysen kdv düştükten import bindikten sonra aşağı yukarı aynı ayara geliyor liste fiyatıyla silf. ürün kalemine göre dğeişmekle beraber kabaca bir hesapla kaça geleceğine böyle bakarsın. tabi amazon döviz kurunun 4.30 falan gözükmesini de hesaba kat çarparken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Hic bir sey yollanmiyor sahi. Onceden aldigim bir kahve makinasi vardi simdi gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Yeni RAM ve mobo aldım, nasıl göndermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 sunu gondermiyor mesela https://www.amazon.de/Seagate-Desktop-ST2000DM001-Interne-Festplatte/dp/B008FXHKVQ/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1495903190&sr=1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Cok random ya algoritmasi, sd card alicaktim yarisini yollamiyor. Amiibo aliyim dedim satici amazon ama 3 karakteri gondermiyor inatla 33 karakteri sorunsuz shipliyorken falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bright said: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00Z2I3Y2G/ref=oh_aui_i_sh_post_o4_img?ie=UTF8&psc=1 Bundan aldım, keyifli TR'ye göndermiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Durma mail geliyor amazondan taktılar kafayı TRye galiba girecekler pazara... https://www.amazon.de/gp/switch-language/browse.html/ref=pe_3408141_194316871_pe_ecg/?node=11979751031&language=tr_TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ShadowFax said: Bright said: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00Z2I3Y2G/ref=oh_aui_i_sh_post_o4_img?ie=UTF8&psc=1 Bundan aldım, keyifli TR'ye göndermiyor :/ Gönderiyor, ödeme ekranına devam et aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Blokladı abi. Denedim onu aslında. İlerlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Hmm evet, kapatmışlar herhalde benden sonra sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ramazan a 10€ indirim veriyo promotion koda yazinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Kitaplarda gümrük geçerli değil mi? Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım. Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba? 29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 toplam fatura bedelini baz alıyor olmaları gerek. kargo ıvır zıvır ayrımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Sorieno said: Kitaplarda gümrük geçerli değil mi? Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım. Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba? 29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu? doğru takılmıyor. 30€ geçer ve gümrük bedeli almazsa checkout'ta (amazon kendi ürünlerinde alıyor) o ürünü alma sonra takılır fln. ugraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Sorieno said: Kitaplarda gümrük geçerli değil mi? Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım. Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba? 29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu? Takilmiyor, takilsada kapida pos cihazi bitiyor postaneden eleman yuzde 18 kdv oduyorsun normal uluslararadi kargo ise Fedex, ups vs ise uzak durun ama. Antrepo ucreti filan kakaliyorlar amazon vs degilse, yuzde 18 kdv ile kurtarmak varken ustu birsuru masraf biniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Valla şu an 29 euro+7 euro shipping=totalde 36 euro gümrük bedeli göstermiyordu ve hepsi Amazon tarafından gönderiliyor. Onun yerine şimdi 2 kitap daha ekledim 50 euro+0 shipping oldu ve gümrük bedeli yine göstermiyor. Acaba bizimkiler kitaptan gümrük almıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Laurelin said: Sorieno said: Kitaplarda gümrük geçerli değil mi? Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım. Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba? 29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu? Takilmiyor, takilsada kapida pos cihazi bitiyor postaneden eleman yuzde 18 kdv oduyorsun normal uluslararadi kargo ise Fedex, ups vs ise uzak durun ama. Antrepo ucreti filan kakaliyorlar amazon vs degilse, yuzde 18 kdv ile kurtarmak varken ustu birsuru masraf biniyor. Şu post cihazı olayı her üründe geçerli mi ? Eskiden kagıt gelirdi evine, Zeytinburnu'na giderdin.Orda kuyruk bekle fln. Sizin yapıcagınız işi de gümrüğünüzü de diye saydırarak cıkardın binadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar