Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Güzel sırt çantası var mı ya? Urban kullanımlık bilhassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 şu aero presse o kadar para verilmesini anlamıyorum lan. sikindirik iki tane iç içe plastik silindir. 150-200 lira. nasıl o kadar pahalı oalbiliyorlar lan. hipster dürtüyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 hipster dürtüyorlar aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aaa o kahvenin tadını o polimer veriyor. sen anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 hipsterlar olmasa ac kalirim lan demeyin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 BiTcH_oFBaT said: kahveyi keyif için içecekseniz https://www.amazon.de/Rommelsbacher-EKM-200-mit-Scheibenmahlwerk/dp/B005L8YUI4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481607675&sr=8-1&keywords=rommelsbacher+kaffeem%C3%BChle bunu alın, sonra da https://www.amazon.de/Hario-VDC-02W-Kaffeefilterhalter-Porzellan-Tassen/dp/B000P4D5HG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481607733&sr=8-1&keywords=v60+hario bunu alın. kahve yapmadan önce çekirdeğinizi kendiniz öğütüp taze taze için. çok daha keyifli Bir de filtre aldırsaydın da millet ne var ne yok göndermeseydi mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 tüh ya kaçırdım. ben de güzel kahve içmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ya olm kapsülden güzel kahve olmaz anlatamadık mı? güzel kahve için taze öğütülmüş kahve lazım. gidin 3rd wave dükkanlara öğrenin nasıl yapıyorlar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 imamizer said: şu aero presse o kadar para verilmesini anlamıyorum lan. sikindirik iki tane iç içe plastik silindir. 150-200 lira. nasıl o kadar pahalı oalbiliyorlar lan. hipster dürtüyorlar bence. fakir memurlar anlamaz kardeeeeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 fakir dediğin adam rüşvetlerle bizden iyi alıyordur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KfROnos3L.jpg alın geçin işte amma tatava yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 grinny said: Hario V60-2 Plastik Aeropress Hario Buono 1,2L (Buna niye ihtiyaç var anlamadım flow control falan demiş gavur 3rd waveciler) Nintendo 2DS kılıf (Sdfsds) Amazon.de'de hepsi 210 TL, Türkiye'den alsam 425 TL. Bu ne lan. plastik alma abi, seramik olandan al. daha sağlıklı ve uzun ömürlü, kırmadığın sürece :) ben v60 ve kahve öğütücüyü buradan 300'e filan alacaktım, amazon.de sayesinde 180'e filan aldım. mis. bir de buradan 200'e alacağım kahve öğütücünün amazon.de'de yerden yere vurulması da cabası. Rommel çok daha iyi notlara sahipti. daha iyisini daha ucuza almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Sorieno said: Güzel sırt çantası var mı ya? Urban kullanımlık bilhassa. MERHABA koduyla 43€'ya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 https://www.amazon.de/dp/B01E4Z6XKM?psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 samaella said: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KfROnos3L.jpg alın geçin işte amma tatava yaptınız bunun ebatı baya ufak bu arada. ben aldım, 1 fincan bile çıkmıyor. çok uğraşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi o alet espresso yapmak için zaten, kupayla mı içmeyi düşünüyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 :D 3 cup aldım ben de ama denildiği gibi espresso ölçüsü baya ufak. Ama üzerine sıcak su dökerek americano yapabilirsin ki zaten americanonun çıkışı da bu şekilde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 kozalak said: abi o alet espresso yapmak için zaten, kupayla mı içmeyi düşünüyorsun sdf evet sıcak su eklenmiş haliyle 1 kupa çıkmıyor abi. daha fazla eklersen çok sulu oluyor. aklında olsun. hepsi aynı bok zaten. biri su eklenmişi. espresso kupada içilir mi diye soran zihniyet americanoyu farklı bir şey sanıyor herhalde asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 BiTcH_oFBaT said: grinny said: Hario V60-2 Plastik Aeropress Hario Buono 1,2L (Buna niye ihtiyaç var anlamadım flow control falan demiş gavur 3rd waveciler) Nintendo 2DS kılıf (Sdfsds) Amazon.de'de hepsi 210 TL, Türkiye'den alsam 425 TL. Bu ne lan. plastik alma abi, seramik olandan al. daha sağlıklı ve uzun ömürlü, kırmadığın sürece :) ben v60 ve kahve öğütücüyü buradan 300'e filan alacaktım, amazon.de sayesinde 180'e filan aldım. mis. bir de buradan 200'e alacağım kahve öğütücünün amazon.de'de yerden yere vurulması da cabası. Rommel çok daha iyi notlara sahipti. daha iyisini daha ucuza almış oldum. Büyük ihtimal devamlı çantada olacağı için plastik alayım dedim ya, kırılır mırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ben de hep kupada iciyorum ne hazirlarsam hazirlayayim. uzerine su dokerek yapmak kotu geliyor. hatta onun yerine ugrasmayip filtre icmeyi tercih edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 TR'ye gönderemiyoruz dediği bir ürünü aldım, işin ilginç yanı, kargosu da bedavaya geldi, merhaba kodunu da kullandım, bakalım gelecek mi hakkaten https://www.amazon.de/JBL-Bluetooth-Lautsprecher-AUX-Eingang-Smartphones/dp/B00TFGXGJM/ref=sr_1_8?s=network-receiver-speakers&ie=UTF8&qid=1481631217&sr=1-8&keywords=jbl+go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi bu zaten 125 TL idi burada? :) kaça geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 tanesi 16 euro'dan 2 tane aldım (: 3,7'den çarpsa banka, 60 lira/pcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 her parçaya mı kullanılıyor merhaba kodu? 24 euro yazıyor linkte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 24.99 - VAT = 21 EUR iki tanesi 42 EUR 10 EUR merhaba indirimi, 32 EUR gümrük yok, kargo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar