Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 50€ ve üzerine amazon.de ücretsiz kargo başlatmış. Dx Racer bastım 1 tane hemen , 650 tl'ye geldi. Link'te farklı yazıyor ama fiyatı checkout'ta vergi dahil 187 euro'ya geliyor https://www.amazon.de/gp/product/B00BU2S8YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Abi sanki o dxracer'lar dxracer değil gibi. Detaylı araştırdın mı ürün kodlarını falan. Eğer sıkıntı yoksa güle güle kullan çok iyi fiyat :> Bir de bana 144hz gsync monitör önersenize ucuzdan kapatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Belastbarkeit max. 100 kg dediği oturanın ağırlığı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ingilizce olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sayfayı ingilizce yapınca ürün açıklaması almanca kalıyor şuan order'ı onaylama kısmına kadar geldim, bi bokluk yoksa basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 max capacity imiş evet şişmanlar almasın ayrıca almanyada yan sanayi dxracer olmaz abi, eminönü super obama sonic çantası mı bu asdhıas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 https://www.amazon.de/Delman-B%C3%BCrostuhl-Schreibtischstuhl-ergonomische-Schwarz-Gr%C3%BCn/dp/B01MF8UHC0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478355880&sr=8-1&keywords=gamer+chair+150+kg sunu gordum 150 kaldırıyormus basıp basmamak arasında kaldım delman ne la. dxracer Tank serisi 630 euro meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 dikkat et amazon koruması altında olsun yoksa patlarsın gümrükte. Son ödeme ekranında tax deposit mutlaka olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Import Fees Deposit mi? 270 euroya da https://www.amazon.de/Asus-VG248QE-Monitor-DisplayPort-Reaktionszeit/dp/B00B19T7QC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1478356029&sr=8-3&keywords=144%2Bhz&th=1 geliyor. 950 lira vatanda falan 1200 lira civarı. %20 indirim sayılır aslında tabi ama hmps. bi de 4-7 gun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 evet yanlış yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 said: Amazon.de ile alakali kisa bir aciklama yapayim. Genelde sorulan sorular uzerine - amazon.de de ucretsiz kargodan faydalanmak icin 49euro ve ustu alisveris yapmaniz gerekiyor. - amazon.de ve amazon.com daki fark sudur. Amerikada marketten bile alisveris yapsaniz vergi haric fiyatlar yazar tum her yerde bu boyledir. Bunun sebebi ise eyaletlere gore vergi oranlarinin farkli olmasi. Amazon.com da vergi haric rakamlari goruyoruz ancak biz ulke vatandasi olmadigimiz icin checkout sayfasinda urune tax eklenmiyor. Sadece aldigimiz urun gumruk vergisi sinirini geciyorsa gumruk depositosu ekleniyor. Amazon.de de ise durum daha farkli. Avrupa birligi ve turkiyedeki yasalara gore urunun tum vergiler dahil fiyati yazilmak zorunda. Bu sebeple almanyadaki %19 kdv orani tum urunlere ekleniyor. Biz urunu satin alirken, ulke vatandasi olmadigimiz icin bu %19 luk oran dusuyor. Yani urun 75 euro altindaysa almanyadaki musterilerden daha ucuza amis oluyoruz o urunu. 75 euro ustundeyse o zaman gumruk depositosu ekleniyor ki bu cogunlukla %20 gibi bir orandir, yani almanyadaki musteri ile ayni rakamlara almis oluyoruz. Ornegin; Ps4 pro amazon.de de 399 euro. Biz sepete ekleyip checkout kismina geldigimizde gumruk depositosu dahil bize cikan rakam 395 euro. Bu durumda almanyadaki musteriden 4 euro daha ucuza almis oluyoruz. - amazon.de bin bir diger avantaji ise standart kargo hizinin bile cok iyi olmasi. Amerikadan gonderilen kargolar gibi aktarmaya tabii olmadigi icin direkt ucuslarla ulkemize cok hizli kargo transferi yapilabiliyor. Bu da 3-4 gun gibi surelerde urunlerin elimize ulasmasini sagliyor. böyle bir şey yazmışlar donanımhaberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 abi 60 hz üzerine çıkacaksanız ve gpu a para domalmayı düşünüyorsanız 1080px almayın diye nacizade fikrimi sunarım. 2k her şeyi kaldırıyor gtx1080 ultrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bu arada koltuğa baktım formula serisi http://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/gaming_chairs/formula_series/ büyük ihtimal bu renkten kalmamış ama sitede, black gray diye geçiyor ama sitesinde yok. legit mi diye başka sitelere baktım bir sürü review falan var, başka sitelerde falan satılıyor. sıkıntı yok gibi. bastım ben de bir tane dxracer, zaten hanıma pc koltuğu alacaktım benim markusu ona paslarım tihihih 650 liraya bedeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 100 kilo max çeken gamer koltuğu mu olur lan dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Marka sahte degil bir de pati'de bayağı şişko var galiba öyle sezdim tepkilerden asdaf Altın ayıcığın hakkını yiyiyorsunuz. Kırmızı da var https://www.amazon.de/B%C3%BCrostuhl-Schreibtischstuhl-Chefsessel-Armlehnen-Stoffbezug/dp/B0056YNWVO/ref=pd_sim_196_4?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=BCMGT7W6BZVD70G2PG13 Wide siyah da var ama deri veya suni deri (fiyatı 200 euro du 400 oldu bir anda ve tr'ye gönderim iptal oldu ^^) https://www.amazon.de/Robas-Lund-62542NR4-Schreibtischstuhl-Chefsessel/dp/B01DDN95LK/ref=pd_sim_sbs_196_7?_encoding=UTF8&refRID=GHKNYQW9F2A0BCBK35VN&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 kırmızı model farklı biri 5 biri 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 deadwoll said: Abi sanki o dxracer'lar dxracer değil gibi. Detaylı araştırdın mı ürün kodlarını falan. Eğer sıkıntı yoksa güle güle kullan çok iyi fiyat :> Bir de bana 144hz gsync monitör önersenize ucuzdan kapatayım. biraz bakındım. yok canım nası o kadar ucuz olabilir falan diye. robas lund diye bir şeymiş. soldan brand seçerseniz, gerçek dxracerlar 300 euro'dan falan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Thrustmaster TWCS Throttle Şu pre-order'da da shipping bedava olduğundan ve VAT hikayelerine çok uygun fiyata geliyor, amazon.com 60-70$ shipping istiyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bu arada çakma olmayabilir. ama dxracer'ın robas lund kim ise veya ne ise onunla bi alakası olduğunu sanmıyorum. belki adamın biri zamanında ucuza almıştır 200 tane falan, böle satıyordur falan. ama garip her şekilde robas lund ne yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 dxracera verdiginiz paraya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 https://www.amazon.de/Philips-HF3520-01-Sonnenaufgangfunktion-digitales/dp/B008LR3KD8/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1478359228&sr=8-1&keywords=+Philips+HF3520 philipsin unlu lambasi baya ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Laurelin said: dxracera verdiginiz paraya yazik yaw böyle diyonuz da alternatif verin 800-1000 lira bandında iyi kalite, iyi lumber supportlu koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bu kampanya ne kadar sürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Laurelin said: dxracera verdiginiz paraya yazik Ne almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sabonis said: deadwoll said: Abi sanki o dxracer'lar dxracer değil gibi. Detaylı araştırdın mı ürün kodlarını falan. Eğer sıkıntı yoksa güle güle kullan çok iyi fiyat :> Bir de bana 144hz gsync monitör önersenize ucuzdan kapatayım. biraz bakındım. yok canım nası o kadar ucuz olabilir falan diye. robas lund diye bir şeymiş. soldan brand seçerseniz, gerçek dxracerlar 300 euro'dan falan başlıyor. adore gibi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar