Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Bağlantı Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam herkese,
Biraz önce Türk Telekomdan aradılar, 4 güne kadar sözleşmem bitiyormuş. Yeni sözleşme, indirim filan diye bir sürü anlattılar ama onaylamak istemedim. Bu yıl burnumdan getirdi Türk Telekom, bağlantı koptu, ıvır zıvır bir sürü sorun yaşadım. Daha öncesinde Super Online, Uydu net filan duymuştum. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar, TTnet ile devam edeyim mi yoksa daha iyisi var mı?
Mesaj tarihi:
Bathory said:

Uydunet gogogo. 7 aydır kullanıyorum ilk defa dün biraz problem yaşadım ve aradığımda ttnet gibi "modemi açıp kapatın pls" yerine gayet yardımcı oldular.

Uydunet'i azıcık özetler misin, nedir ne değildir. Aklıma bildiğin uydu filan geliyor. Olay nasıl işliyor, yine bildiğimiz telefon kablosundan mı geliyor, extra birşey almamıza gerek oluyor mu?
Mesaj tarihi:
Yok hayır telefondan degil. Kablo Tv'nin geldigi kablodan geliyor adını bilmiyorum :)

Ben evde 50mbit 250gb akk'li kullanıyorum. 5 lira mı 6 lira mı ne gece pakedi aldım bi de. 24:00 - 09:00 arası kotadan yemiyor. 2 kişiyiz evde. Ortalama 150-190gb arası bişeyle ayı kapatıyoruz.

Bunun üzerine teledünya full paket var. Tüm kanalların açık oldugu vs vs.

Totalde 100 lira ödüyoruz. İlk 3 ay da fatura ödemedik.
Mesaj tarihi:
Apartmanda kablotv var ise baska bi secenek dusunmeden kablonet/uydunet gec.

Kopma yavaslik falan fistan hak getire + ping kalitesi + hizli ve sorunsuz teknik destek

Ben artik kasar musteri oldugum icin direk teknik elemanlarin cep telefo lari var ariyorum vivardalarsa 5 dakkaya geliyolar.
Mesaj tarihi:
Fiber uydudan daha iyi değil mi? Özellikle eve kadar fiber kablo geliyorsa? Benim mevcut bağlantı hem istanbul hem mersinde o şekilde, baya da kalite akıyor. Kabloyla karşılaştırma şansım olmadı tabi.
Mesaj tarihi:
Uydunetin altyapısı genelde fiber üzerinden oluyor ki apartmanına göre fiber hizmeti de verebiliyorlar. Benim sokakta mesela 5 apartmanda fiber veriyorlar, karşı apartmanda var bizde yok falan (sokakta 10 apartman falan var toplam).

Fiber varsa fiber alın ama tarife daha uygunsa düz uydunet de alabilirsiniz, büyük fark olmaz.
Mesaj tarihi:
Uydunet fiber altyapı kullanıyor. Apartmandaki kutular dağıtım kutusu zaten. Superonline ve Türktelekomun koyduğu kutular ile aynı görevi yapıyor. Tek farkı zaten eski bir sistem olduğu için çoğu apartmanda ya apartman boşluğundan ya da sıva arkasından hat zaten çekili durumda. Geçen gün apartmanın önündeki kutu da elektrik arızası yaşandığı için ekip geldi sonra da eve uğradılar sinyal kontrolü için kendi teknik personeline tanımlı internet bağlantısı speed testte 1gbps üstündeydi. Fiber olmasa zaten o bağlantı hızı zor. Uydunet tavsiye ederim. Superonline müşteri hizmetleri ile uğraşmaktan Telekomun'da uyuzluklarıyla uğraşmak istemiyorsan geç gitsin. Fiyat olarak da zaten avantajı ortada. 50 mbps 150 gb AKN 00:00 - 09:00 arası Uyku yok pakedi + Teledünya üst paket 70 TL ödüyorum. Superonline Türk Telekom da yanından geçemeyen tarifeler daha pahalı ve AKN kota olayı zaten düşük örneğin

Türk Telekom 24 Mbps'ye kadar 100 gb AKN 70 TL
Superonline 50mbps'ye kadar 100 gb AKN 80 TL

gerisini sen düşün :)
Mesaj tarihi:
25mbps süperonline fiber kullanıyorum, sonsuz akk, 100 lira 2 yıl taahhütlü mü ne. 3mb ile indiriyorum her şeyi ama her yeni oyun çıktığında kıtım biticik derdim yok (tu)

kesinti bakım arıza falan yıllar önce ilk zamanlarda oluyordu ara sıra, şimdi yok denecek kadar az.

tldr bölgende varsa süperonline fiber tavsiye ederim paralarına da uyuyorsa.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

25mbps süperonline fiber kullanıyorum, sonsuz akk, 100 lira 2 yıl taahhütlü mü ne. 3mb ile indiriyorum her şeyi ama her yeni oyun çıktığında kıtım biticik derdim yok (tu)

kesinti bakım arıza falan yıllar önce ilk zamanlarda oluyordu ara sıra, şimdi yok denecek kadar az.

tldr bölgende varsa süperonline fiber tavsiye ederim paralarına da uyuyorsa.

this

geldiler kurdular ondan sonra 1 kez bile aramadım adamları 7 8 aydır. takır takır çalışıyo
Mesaj tarihi:
aynı evde iki internet hattım var. biri ttnet 50mbit hipernet. 2mbit bile upload vermiyorlar. 1,8 civarı bir hız alıyorum.

1 Kasım itibarıyla diğer hat Doping adsl olanı 50mbit hıza yükselttim. şu anda 4 mbit upload veriyor neredeyse.

ttnet'in allah belasını versin. vodafone da aynı şekilde 4mbit'e yakın upload hızı sağlıyor.

ttnet allah belanı versin.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Uydunetin yanına yedek bağlantı lazım bana (Vınn felan çekmiyor bu arada),

kullandığın kadar öde tarzı sırf acil durum vs için kullanılacak adsl tarifesi olan firma var mı bildiğiniz?

Superonline adsl vardı yeni bıraktım.
Mesaj tarihi:
Uydunet Yeşilköy'de bizim mekana getirip de bağlamıyor ya, çok üzüyor beni. Vodafone SüperNet'e abone olduk, daha 1. ay da çıldırttılar. Şimdi iptali yapıyorum, herhalde buradan gördüğümüz kadarıyla SuperOnline ADSL'E bakıcaz mecburen.

Benim adres de bir garip, fiber var diyorlar, sonra yok diyorlar. KabloTV var dediler, sonra yokmuş dediler. Olay nedir anlamadım mk.
Mesaj tarihi:
yakinlarda bir yerlerde kutu sebeke vs vardir ama senin binaya kadar gelmemistir..mustakil yada iste 2 3 katli apartmansa cekmiyorlarda..bizim de benzer fiber hatti 300 mt mesafede kutusu mesela hayatta gelmez gelemez..eski evde de yan apartmanda vardi kablo bizim eve dosemediler degmez diye..
  • Yeni Oluştur...