dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 yeni terimlerle yer degistirilse anlasilmaz ki cogu..bu arada kasmasinlar zaten erk arapcaya donecegiz diye performans sergiliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Emekli kahvesi 😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 şu nosyon olmasaydı farsça iyi dildi lan asılnda. evet şu posttan sonra arapça kelimeleri bırakmaya başlıyorum. elle pilav mı yiyelim bu saatten sonra. mefhum değil nosyon diyeceğim artık. siz istediniz ibneler. ibne arapçaymış lan. ((ﺍﺑﻨﻪ) i. (Ar. ibn “oğul” > ubne’den) Erkek erkeğe olan cinsî münasebette pasif durumdaki sapık erkek) GULÂMPÂRE (ﻏﻼﻣﭙﺎﺭﻩ) i. (Fars. ġulām “genç oğlan” ve bāre “dost” ile ġulām-bāre) Homoseksüel aktif erkek, lûtî, oğlancı, kulampara. gulampare misin abi? gulamparelik yapıyorsunuz. öyle mi dedim gulampareler? olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ablam anaokulu öğretmeni, mektubun ne olduğunu bilmiyormuş bi tane öğrencisi. "e-mail'in bilgisayarsızı" deyince anlamış. şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Biz bile ilkokuldayken mektup kültürünü aşılamak için birilerine falan mektup yazdırttırıyordu hocalar. Kalmadı ki mektup olayı çocuk bilsin. Yalnız "e-mailin bilgisayarsızı" tanımı da biraz garip olmuş. Mektup birisi tarafından başka birisine gönderilen yazılı mesajdır deseydi keşke. Neticede aşk mektubu diye bir kavram da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 İbne arapça kız çocuğu demek. İnb ise erkek çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bLackcha0s said: su doldur diyorum önce suyu aç diyorum açmıyor musluğun tepesine basıyor sonra musluğu nasıl açması gerektiğini öğrensin diye gerçek musluğun başına ulan evdeki tüm musluklar tepeden bastırmalı :) tepeden bastırmalı musluk mu? http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mZkS54DVBR_trOcspw3DUIg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 @möri o zaman çocuklar kağıda yazılı her şeyi mektup sanar falan, bilgisayar üzerinden tanımlamasına kıl olmuş gibisin ama bilgisayarsız e-mail tam karşılamış bence sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Çocuklar bir yana, ben aile büyükleriyle konuşurken kullandığım kelimelerden bazılarını burada kullanmıyorum. Onlar da bazen dediklerini açıklıyorlar bana lol. Gençliğe hitabe ben çocukken bile zor anlaşılıyordu, şimdi anlayabilen çocuk pek kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Cokomantis said: @möri o zaman çocuklar kağıda yazılı her şeyi mektup sanar falan, bilgisayar üzerinden tanımlamasına kıl olmuş gibisin ama bilgisayarsız e-mail tam karşılamış bence sdfg Yok da baya aptal bir nesil var, eminim e-posta'nın tanımını sorsa ablan onu da bilemezler, bilseler bile ifade edemezler. Bu nesle en iyisi sade sade tanım yapmak o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Cokomantis said: ablam anaokulu öğretmeni, mektubun ne olduğunu bilmiyormuş bi tane öğrencisi. "e-mail'in bilgisayarsızı" deyince anlamış. şaka değil. anaokul cocugunun emaili bilmesi daha vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 stimpak said: Geçen hafta öğlen yemeği sonrası çay içiyoruz iş arkadaşlarıyla. Birisi iki tane 1 tl bıraktı, ama pırıl pırıllar. AA hatırlıyor musunuz, 1992 basım bin liralara altın karışmış diye bi rivayet vardı, millet satın alıyordu falan dedim. Adamlar boş boş bakıyor yüzüme. Parayı bırakan arkadaş "Abi 91 doğumluyum ben, muhtemelen altıma sçıyordum o zamanlar" dedi. Msaya bi daha baktım, en büyüğü 86 doğumlu, hatırlayan yok benden başka. Kısacası, oluyor öyle. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 müsveddeyi ortaokulda, müstehakı lise sonda, teksir kağıdını da ünide öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar