Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harranli ciftci ile evenen tas gibi Brezilyali


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Moralinizi bozmaya geldim

https://www.youtube.com/watch?v=jPuJWjE2HVM

http://aa.com.tr/tr/yasam/harranli-mahmut-ile-sara-muradina-erdi/673251
https://eksisozluk.com/harranli-mahmut-ile-brezilyali-cheyemenin-aski--5216216?p=1

Birkac sene once herifin biri Sasha Grey'i Islam'a davet etmisti, 10 cocuklu aileden gelme bu kavruk tenli arkadas ise Sasha Grey'e benzeyen birini Islam'a gecirmeyi basarmis, ustune de evlenmisler.

Adam Harranli, ciftci miftci ama diksiyonu bircok kisiden duzgun. Yine de tas gibi Breilyaliyi Islam, gelenek, tore diye nufusuna gecirmesi icime oturdu. Su macolara tav olan "wow so exotic" kafasinda yabanci kadinlari Negan'in sopasiyla oldurmek istiyrorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:


Adam Harranli, ciftci miftci koy agasi ama diksiyonu bircok kisiden duzgun. Yine de tas gibi Breilyaliyi Islam, gelenek, tore diye nufusuna gecirmesi icime oturdu. Su macolara tav olan "wow so exotic" kafasinda yabanci kadinlari Negan'in sopasiyla oldurmek istiyrorum.


fix'd for you

tldr

koy agasi zengin ve yakisikli genc kendine brezilyadan kiz getirmis. ama malesef gidip averajlardan secmis.
cok guzel getirirsem millet goz koyar, herkes pesinden kosar, boynuzu takarlar haberim olmaz diye dusunmus olabilir. risk sevmeyen bir kardesimizdir. olabilir. 2.ye daha iyisini getirir. sikinti yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dünyanın neresinde olursa olsun böyle harran gibi bir yerden 4 ışık yılı, 20 saat uçak yolculuğu ve 400 yıl geride bir yerden bir abinin dil bilmeden, kültür bilmeden hatun tavlayıp ayağına getirtip evlenmeye ve oraya yerleşmeye ikna edebilmesi büyük bir şeydir ve haber değeri vardır. ben saygı duyuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...