sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 sport line 1.18 alcaktım liste fiyatı 15 gün önce euro 3.25 den 114bin idi geçen hafta euroyu 3.35 yaptılar 118 oldu şimdi vergiyle 136 bin oldu yılbaşında kur artışıyla 150bin olur Babam 2 ay önce 138 e 3.20 aldı. Rezilliğe bak. aracımı satıyodum kaldırdım ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 A3 için audi ile 101 bine anlaşmıştık, önce kur farkı dediler 108 yaptılar, araç gelmeden yeniden kura zam yaptılar aynı gün otv zammı geldi. Araç enson 120 leri gördü. Daha üç hafta önce 98500 du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 vermeyin para kardeşim devlet de zaten türk insanın bu sapkınlık derecesinde araba fanatizmini kullanıyor yalansa yalan diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ben çok ciddi değiştircektim çok ciddi vazgeçtim en az 5 sene binerim leona artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 417bin tl ye x5 aldim. Ertesi gun otv artisi oldu, kampanyali 475bin oldu. Ocakta yeni yil satis kotalari baslayacagi icin kur farkini da subvanse etmeyi birakacaklar, ayni arac 500bin tl yi gececek. 30 gunde araba 90bin tl ye yakin zam yemis olacak. Bu sacmaligi gorebildiklerine ve gene de bunu yaptiklarina gore hazine fena durumda demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Abi alakasiz bir sey soracagim. Mesela x5'i alirken pesin mi verdin prayi yoksa kredi falan kullandin mi? O kadar pesini bir anda vermektense zamana yayip faiz odemek daha mantikli geliyor da bana merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 geçen bakan açıklama yaptı, bu vergiler türkiyeyi etkilemeyecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 evet..kesinlikle etkilemedi..sifirlara 5 30 arasi tikiladilar..2. ellere 2 10 arasi ayar gectiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 deadwoll said: Abi alakasiz bir sey soracagim. Mesela x5'i alirken pesin mi verdin prayi yoksa kredi falan kullandin mi? O kadar pesini bir anda vermektense zamana yayip faiz odemek daha mantikli geliyor da bana merak ettim. ticaret yapıyorsan ki o parayı veren adam ticaret yapıyordur ve aracın da bir kısmını kredi ile kullanması muhtemel. 450-500 lira kapitali arabaya yatırmaktansa çarkta döndürür o faiz parasını 4-5 mislini çıkartır ödemesi bitene kadar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Olm Turkiye dedikleri Doblo'ya binen Turkiye sen ben degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yeni konu açmayayım burdan yazayım. yine soktular zammı. otogaz 2.75 oldu. artık daha kârlı değil otogaz almak. çünkü benzinli araba 100 km de atıyorum 10 litre yakıyosa normalde tüplü araba 1.5 katı falan yakıyor yani 15 litre falan yakıyor. fiyatı düşük olduğu için insanlara kârlı geliyodu ama artık gelmiyo yani varsa elinizde tüplü araba falan direk elden çıkarmaya bakın dahada zamlanırsa iyice sıçıcak ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Yok hala karlı sıralı otogaz sistemleri :) Normalde 7 lt yakıyorsa 9.5-10 gibi yakıyor doğru ama bu hesapla bile karlı oluyor lpg. Ha otogaz zammının bokunu çıkarttılar, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Eşitleyene kadar zamlarlar, dert etmeyin bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bi dangalozluk yapıp superb aldım. Hem de şaka maka 120bin verip, sunroof ve metalik boyalı liste fiyatını 121,900 yapıp 30 kasıma kadar ötvsiz diye bi kampanya yapmışlar. Yeni fiyatı da 134,500. evet şkodaya bu parayı verdim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 gule gule kullan..o paraya hala 3 1 ev alinabilen bir suru il var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 hayırlı olsun, skoda efsanedir, http://img.autogidas.lt/10_1_0002997/skoda-favorit-1993-1995.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Genwa said: Bi dangalozluk yapıp superb aldım. Hem de şaka maka 120bin verip, sunroof ve metalik boyalı liste fiyatını 121,900 yapıp 30 kasıma kadar ötvsiz diye bi kampanya yapmışlar. Yeni fiyatı da 134,500. evet şkodaya bu parayı verdim -_- o baya super bir araba ama. baya baya güzel bence. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Üzülme abi devlet o arabanın vergisiyle rusa gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 deadwoll said: Abi alakasiz bir sey soracagim. Mesela x5'i alirken pesin mi verdin prayi yoksa kredi falan kullandin mi? O kadar pesini bir anda vermektense zamana yayip faiz odemek daha mantikli geliyor da bana merak ettim. Pesin verdim. Kredi isi uzatardi. otv yi 1 ocak a bekletmezler diye korktum. Iyi ki korkmusum. Kredi tl alinirsa ve euro nun artacagi dusunulurse makul geliyor kulaga ama bu rakamlarda ciddi faiz rakamlarina variliyor. Sahis adina aldim. Sirket adina almadigimdan leasing tarzi bir cozum isime yaramayacak. Ortakli sirket oldugumuzdan bu tur sahsi yatirinlari sirket uzerine gecirmeyi tehlikeli buluyorum. Kiralama da bir opsiyondu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ticari kredi limitlerinden ise kullanmadim. Onu hemen alirdim. Ama sonra sirketin nakit dongusu allak bullak oluyor. Yoksa parayi tutup cevirmek mantiksiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 20 yıllık araca 635 lira zorunlu sigorta (-.-) Tek artısı aracın kasko fiyatından fazla kaza teminatı vermesi. Bu arada deniz taşıtlarına zam gelmemiş. 13000 euroya Kawasaki jet ski varmış 152 bg. 100 km sürat yapıyormuş düzgün suda. http://kawasaki.com.tr/jetski/STX-15F/STX15F-renk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ekim 2016'da 79 bin TL'ye aldığım Opel Astra şuan 86 bin lira. Tabi bunun 2500 lirası ÖTV geri kalan kur farkı. Kar ettiğime sevinemiyorum, böyle agresif değişimler olması ülkemiz için üzücü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 kuzenim 2012 de o arabanın cosmosunu 52 ye almıştı sen burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Arkadaş 0 faizle makyajlı A3 aldı geçen hafta 117 bine, şuan liste fiyatı 159. Sıfır faizde bitmiş ama gelir gibi bu ay içinde. Kim alacak bu arabaları yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 a3 leri makam arabasi olarak aldirirlar..hic olmadi dernege bagis bilmemne kesintisi..aa esnaf vermis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar