aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 nolursa olsun abi, ben şl maçından zerre kadar korkmuyorum, lig abi, ligi koyalım ligi.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 çok kısa dönem bakıyorsunuz olaya. kiev maçı etrafında fb ve bursa maçları var, o maça kalmadan şl garantileyip kiev'e yedek çıkabilir takım. benfica'dan üç gün sonra başakşehir maçı var felan. kupa kuraları çekiliyor bir yandan. hafif sakatlar bu nedenle dinlendiriliyor bence. bugünkü maça beraberlik iyidir duran toptan felan yazarız kafasında çıkıyoruz gibi. golü ya talisca atar ya da marcelo / tosiç.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 dreagloth said: ney ney Bu sene şampiyon olmak CL de çeyrek final yari finalden daha önemli
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 CLde yari final oynamanin TSLden geride kalacagi bir ortam ongoremiyorum. Sirf oyunculara verecegi gaz yeter.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 aktiftablet said: nolursa olsun abi, ben şl maçından zerre kadar korkmuyorum, lig abi, ligi koyalım ligi. hahahahaha inceci
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bu sene şamp. olunca gelen parayla borçlar sıfırlanacak mı? sanki messi alacak para var takımda hazır ama ffp incelemesi yüzünden alınamamış gibi hayaller kurulmasın lütfen, seneye de aynen bu sene olduğu gibi akıllı ve uygun fiyata bitirme transferleri yapılacak, ki doğru olan da bu. 8-10m bonservis verip adam almalar veya bonservissiz ayağına yıllık 5-6m sözleşmeli 32+ oyucularun devri bura da bitti. Devir "işini bilmeyen çavuşlar, döner götünü avuçlar" devri.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 BJK'nin temel borç yükü halen faizler, gerçi dört büyüklerin tamamının temel sorunu bu. Hiçbiri faiz ödemekten kar yazamıyor. Bu sene alınacak bi şampiyonluk ve ŞL direkt katılım hakkı ile faiz yükü tamamen ortadan kalkabilir ve düzenli transfer politikası ile gelecek seneden itibaren borçta sürekli - yazmaya başlayabiliriz. ŞL de önemli tabii ki, bu sene bu gruptan çıkarsak ve ligde de şampiyonluk sağlar, ŞL'ye gidersek eğer gelecek yıl özellikle Talisca gibi kiralanacak oyuncularda bi pazarlık kapısı daha açmış oluruz. Oyuncu markete daha rahat ve kolay gelir. Sadece BJK değil, artık diğer TR kulüpleri de gelecek 5 yılı falan doğru düzgün planlayıp, borç indirime doğru gitmeye başlamalı. Kurdan dolayı zararı var bütün kulüplerin, FIFA göz yaşına bakmaz bu sebepte de. Küçülecekler ve politika ile büyümeye çalışacaklar. Özellikle GS için bu olacak. Lig şampiyonluğu da büyüme için dört büyüklerin tek çıkış yolu, otomatik olarak 300 milyon TL falan kasaya giriyor ŞL geliri ile birlikte ki mantıklı transfer politikası ile destekledin mi 4-5 yılda borçları kapatırsın.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 şampiyonluk konuşmak için çok erken henüz, bu ihtimal var diye şimdiden şl maçlarını es geçmenin anlamı yok. şenol güneş'in böyle düşünmesi de oldukça olumlu takımın geleceği için. sonuna kadar şl zorlanmalı, her şeyi geçtim şl twitter hesabı neredeyse her gün bjk ile alakalı bir tweet atıyor kupanın underdog'u olduk, böyle reklamı ve itibarı parayla yapamazsın. 32+ gelip dünyanın parasını alıp yatan oyuncular istenmiyorsa avrupa'da kalıcı olmak şart. bu sene aboubakar (24) ve talisca (22) geldi mesela çok güzel hamlelerdi. ama nasri takımı / ülkeyi beğenip gelmedi. bjk barcelona, inter, porto ve benfica'dan transfer yaptı, man city ile birkaç oyuncu için görüştü vs vs bu işleri ilerletmek için şl başarısı lazım. bu yüzden taraftar bazı lig maçlarında vasat oyun ve puan kaybına razı gelecek mecburen. daha çok maç var elbet telafi edilir.
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Yazıyordum sildim söyleyeceklerimi yukarıda yazmışlar
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Daha once de yazmistim, yine tekrarlayayim. CL de mac yapmak ile ligde basarisiz olma arasinda herhangi bir iliski yok. Aksine CL'de basarili olan takimlar ligde de genelde sampiyon oluyor - zaten cok daha iyi oldugun icin o kulvarda iyi oluyorsun, bir de ustune eger orada da basariliysan ligin uzerindesin demektir. Puan kaybi elbet olur da ne olacak full mu cekecek takim. O yuzden CL onemli degil lig onemli anlamsiz. Zaten CL'de bahar aylarini goremiyorsun, o zamana kadar ligde 1.2. takim oldugun surece ligi goturursun. Biz yillarca lig oynayip CL sampiyonu olduk, oburleri mac yapmiyor geyigi yalan yani. Hatirladigim bir tek FB var 2008 de sampiyon olamayan da o sezon fenerin olmamasi cok sacmaydi zaten garip garip hatalarla gitti. SG'li BJK'de olmaz o.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 cl de başarılı olan ligde şampiyon oluyor diye bişey yok aksine tökezliyorlar
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Abi soyle yaziyorsunuz her seferinde. Herhangi bir ornek olmadan. Sonra cevap veriyoruz tik yok. Aynisini tunch yapti gecen ondan sonrasi malum. Bari yazmadan iki uc bakin, hafizanizi tazeleyin. Tokezliyor dedigin elbette mac arasi tokezliyordur da ne olacakti full mu cekecekti. CL maci yapmayanlar hic mi tokezlemiyor. Ben bu mantigi anlamiyorum. 96-2000 arasi GS her sene Avrupa oynadi, ligde sampiyon oldu. Lucesculu GS 2001 yilinda CL de ceyrek oynadi, ligi son haftalarda FB ye kaptirdi ki Fenerin Antep donusu, GS nin icerde Ankaragucune kaybedisi filan CL'den bagimsiz olaylardi. GS 2002'de GS yine 2 li CL gruplarinda son anda elendi. CL de 2 grup vardi 12 mac yapti. Ligde sampiyon oldu. Sampiyon oldugu kadroda Fleurquin'li Perezli kadro filan. 2003 BJK UEFA'da ceyrek final oynadi, ligi supurdu. 2005 FB hem CL oynadi hem ligi aldi. 2008 FB dedigim gibi CL'de cok basarili olup, ligi kaybetti. 2011-2012 GS CL'de ceyrek oynadi ligi aldi. Tokezleyen 1, hadi diyelim 2 sezon olsun ki ikincisi dedigim gibi CL maclarindan cok bagimsiz kaybedildi. Tokezliyor muymus CL oynayan takimlar? Kaldi ki dedigim gibi CL oynamak demek zaten buyuk ihtimalle 6 mac, cok iyi ihtimalle 8 mac, uber ihtimalle 10 mac demek. Bahar aylarinda bitiyor bu genelde Mart - Nisan basi. Oraya kadar ligden acayip bir kopma olmazsa zaten son kulvari iyi goturuyor iyi olan takim. Turkiye'de herhangi bir takim zaten 10 CL maci yapmissa ligi buyuk ihtimal alir. Ama oraya gelmesi zaten zor. O yuzden cok acayip puan kayiplari olmadigi surece ki BJK de oyle birsey yok ligden kopma ligi kaybetme diye birsey yok.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 tökezliyor tabi genelde demekle ne anlıyorsun sen ? 96-00 zaten cl değil onu sil yarı yarıya anca dediğin onda da cl dışında bi sürü değişken var avrupada cl kazananlar son yıllarda ligi bırakıyor
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 abi doğru orantı değil mi bu neyi konuşuyorsunuz? avrupada bişeyler yapan takım kalitelidir iyi oyuncuları vardır ; ve bu takım tr liginide süpürür haliyle. Necip erken sarı görmemesi lazım quaresma son maçtaki gibi oynaması lazım (pas vererek) abubakar defansın kucağına düşmemesi lazım tosic ve marcelo rakibi küçümsememesi lazım tam cenkin 67 de girip ite kaka gol atacağı ve bu sene kaybolan havasını tekrar yakalayabileceği bir maç. Fişek Caner için oynayın kartallar! ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 96-2000 hepsi CL fistancim. Adi da sampiyonlar ligiydi formati da nispeten ayniydi, hatta gruplar daha zordu daha az takim vardi. UEFA ustune geldi CL'nin. GS CL'de 6 mactan sonra UEFA'yi aldi hatirlatirsam.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 cl de başarılı olamadı cl de başarılı olan takımlar ligi alıyor diyorsun
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Avrupa'da birakiyorlar demissin.. 2006'dan beri bakalim. 2005-2006 CL: Barca La Liga: Barca (0-1) 2006-2007 CL: Milan Serie A: Inter (1-1) 2007-2008 CL: Manu Premier Lig: Manu (1-2) 2008-2009 CL: Barca La Liga: Barca (1-3) 2009-2010 CL: Inter Serie A: Inter (1-4) 2010-2011 CL: Barca La Liga: Barca (1-5) 2011-2012 CL: Chelsea Premier Lig: Man City (2-5) 2012-2013 CL: Bayern Bundesliga: Bayern (2-6) 2013-2014 CL: Real La Liga: Atletico (3-6) 2014-2015 CL: Barca La Liga: Barca (3-7) 2015-2016 CL: Real La Liga: Barca (4-7) Oyle birakmak filan yok. 7 kez CL'yi alan lig sampiyonu olmus, 4 kez olamamis. Kaldi ki bu ligler ile TR ligi bir degil + TR liginden CL oynayan takim zaten Mart - Nisan'i zor gorur. Yani kisaca iyi takimsan CL ML farketmez. Alakasi bile yok. CL 96-2000 arasi kolay degildi. Mesela tek takim cikiyordu. Mesela 98-99 sezonu. Juve'lu grup ki Juve'nin 90 larda efsane oldugunu biliyoruz. Herkes ayni puanda ama averajla tek takim cikiyor (ve en iyi 2 tane ikinci) GS 2. olup eleniyor. Son mac Bilbao'ya yenilmese cikacak. https://en.wikipedia.org/wiki/1998%E2%80%9399_UEFA_Champions_League Simdi bu gruptan mi cikmak daha kolay tek takim varken yoksa 2 takimli gruplardan mi. Basarisiz filan diyemem. Daha fazlasi kolay degil o formatta.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 son yıllarda 5 te 2 - %40 genelde değil yani
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 O sene Real CL'yi aldi, Atletico da gayet alabilirdi. Final oynadi, son saniyede kaybetti mac sayisi ayni - stres bilmemne ayni. Sonucta olayimiz mac yapmak. Eh ligi de aldigina gore 60%.
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Fistan ne diretiyorsun yahu.İyi oynuyorlar işte zaten özellikle Bir TR takımı çatır çatır top oynuyorsa bu oyun TR ligine hayli hayli fazla gelir
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ben o cümleyi yazarken CL ye yedek kadroyla çıkalım yazmadim zaten ki bu sene geniş bir kadro vr tipik CL dönüşü puan kaybi olayını bile yaşamıyoruz. Neden bu sene ligi almak CL den onemli onu diyeyim. Farkındaysanız "bu sene" diyorum özellikle. Fener seçime gidiyor muhtemelen cok sayida oyuncu gidip gelcek takim yeniden kurulcak falan zaten kötü oynuyorlar kaos camiaya hakim böyle ortamda zaten onde başlıyorsun. Gs batmamak için arsalari satıyor TD diye Hollanda dan çocuk bakıcısı getirdiler kadro yaşlı ve değişmesi gereken cok fazla oyuncu var. Senin ise stadin bitmis ve seneye kombine geliri falan da eklencek mac günü gelirin articak. Ustune 4 yıldır kurulmuş olan bir sistem ve başında kaliteli hoca var. FFP bitiyor kadro ve bütçe olarak rahatliyirsun her türlü ruzgari arkana alma imkanin var Bu sene bala gote iyi kura şansı ile CL de ust turlari görmek yerine lig şampiyonluğu ile gelen parayi 4 senedir olduğu gibi akılcı kullnarak gelecek yillarin şampiyon ve düzenli CL oynayan takimini yaratmak daha önemli bir adim. Kosa kosa degil adim adim saglam ilerlemek gerek o yuzden bu senelik lig > CL Tabi bu sene ceyrek seneye yari final ondan sonraki seneye kupayi alırız diyip avrupadan ceza yiyip evinde oturmak istiyorum diyorsan durum başka örnekleri malumunuz
Öne çıkan mesajlar