xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Vardir illa kronik sikintisi o yuzden bi ust modelini almak beklemek daha dogru olur. Mi 5 epey piyasa yapti cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Şu çerçevesi olmayanlara bi kılıf takınca düzelmiyor mu o kenarına tıklama zart zurt sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Düzeliyor da kapatacaksak neden açık abi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 En uç alanlardaki hassasiyeti düşerseler fln dokunmatiği kapatsalar bence daha iyi. En üst açık kalır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Cikar mi bu mi5 in yenisi ya cikarda ne zamana acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 3,400 hepsiburadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bu Redmi'lere EU ROM atamayı falan bi bilen varsa anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Senin cihazlar yanılmıyorsam markw diye geçiyor kod adı. Onun romunu indirmen lazım. Ondan sonra Önce bootloaderi unlock edeceğin. Şuradan http://en.miui.com/unlock/ veya böyle http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html Ondan sonra senin cihaza uygun şu versiyon romu indir, gayet iyi çalışıyor. https://xiaomi.eu/community/threads/6-11-10.36056/ Orada yazan senin cihaza uygun TWRP adlı recovery yi flashla. Ondan sonra TWRP den indirdiğin senin cihaza uygun ROM u flashla. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bunları yapmadan evvel telefona kendini yedeklemem durumunda herhangi bir kaybım olmaz değil mi yedek alanını sd kart olarak seçersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bootloaderi unlock ettiğinde zaten formatlanır. Yedek alırsın SD karta da, bazen bu Yedek app ı yamukluk yapıyor. Aldığın Yedek yeni ROM da çalışmıyor. Telefonlar yeni değil mi ya ? Ne var ki yedek alacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Ben de lg g5 var simdi onu satmayi dusunuyorum. Soyle ki xiaomi alayim diyorum ama anlamadim bi turlu hangi modeli sonuncusu yahu ? Bi mi 5s var bi de mi note 2 mi ne var anlamadim. Bi el atin yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 En son çıkan Xiaomi Redmi Note 4, ondan bir önce Xiaomi Mi MİX beyazı çıktı, Xiaomi bu isimlendirmeyi düzenlemesi lazım , yoksa çok kafa karıştırır. Misal Xiaomi Redmi , Xiaomi Redmi Note ve Mi Note farklı telefonlar. Hatta çıkan hepsi şu linkte var. http://www.gsmarena.com/xiaomi-phones-80.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 gsmarenadan bak diyecektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 xiaomi mi note 2 donanım olarak en üstü yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 heh simdi oldu olduda 5s modeli boyut olarak en iisi bana gore ama kamera olarak pek tatmin etmeyecek gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mi 6 128 GB almayi dusunuyorum ancak turkiyede yok, sanirsam oncelikle Mi 5 in stoklarini eritmeye calisiyorlar. Mi 6 ne zaman ithalatci garantili olarak alisveris sitelerinde goruruz var mi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Bu xiaomi nin TR destegi filan nasil? Sadece nette satis yapan firmalarda mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Valla gelirse Mİ 6 bunlara gelir Türkiyede. Xiaomi nin resmi türkiye fan sayfası bu site. Arada da satış filan yapiyorlar ürünlere. https://market.miuiturkiye.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 çok iyiymiş ya teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar