Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Savunman kötüyse bir yerden sonra attığın gol sayısı da azalmaya başlar. Rijkaard'ın ilk sezonu böyle olmuştu. Sezona 5 gollü 6 gollü minimum 4 gollü maçlarla başlamıştık ama takım savunması bir türlü oturmadığından uzun vadede sıçtık. Aynısı bu yıl da olacak çünkü maalesef Hollanda kafası bu. Bir de bu stoperler ve bekler leş o yüzden savunmayı oturamıyor düşüncesi yanlış. Başakşehir dediğin takım Mahmut Tekdemir ile Yalçın Ayhan ile sağ bekte Uğur Uçar ile ligin en başarılı savunmasını yapıyor mesela. Yahut Osmanlıspor orta sahada Galatasaray'da tutunamamış Mehmet Güven ve Musa Çağıran ikilisiyle oynuyor ve rakiplere top yaptırmıyor. İş bence hocanın futbol aklında bitiyor. Hamza da JOR gibiydi. Yediğimden fazlasını atarım kafasındaydı ama maç başına 2 gol yemeye başlamıştı. Artık resmen 3 gol atarsak kazanırız modundaydık ta ki Rizespor'dan 4 yiyene kadar sdfsd. Kısacası bize takım savunmasını yerleştirecek bir hoca lazım. Şu Atletico Madrid'i öyle kıskanıyorum ki anlatamam. Diego Simeone gibi her maçı standart 2-0 bitiren bir hocaya sahipler. Ah ulan öyle bir adam başımızda olsa Passo çıkarıp kombine alırım o derece.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 öyle ya. zaten 3 golleri vardı bunla 4 oldu ilk hafta içerde 2-0 sonra yine içerde 90+ da 1-0 kazandılar bu da ilk deplasman golü, totalde 4. golleri
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 muhtemelen yalçın ayhan tum gs savunmasından daha kalitelidir. onun dışında söylediklerine katılıyorum. diğer takımlar takım savunması konusunda iyiler, 10 kişi topun arkasına geçiyorlar ama sen gs'den öyle bir oyun bekleyemezsin ki, gs dediğin takım 10 kişi ile savunma yapmaz, hücum pressi düzgün yaparsın arkanda kaliteli oyuncular da iyi kesicilik yapar savunma sıkıntın kalmaz. ama gs savunması cidden kötü olduğu için çok pozisyon verip gol yiyor bence direk oyuncu kalitesi etkili bunda, tabiki hocanın oynattığı oyun da etkili ama öyle semih hakan çeju falan bu sekilde yavaş adamlar ile anadolu takımlarına karşı hep açık verirsin. fener geçen sene savunmayı orta sahada kurup dönen topları karşılayarak pozisyon vermiyordu, zaten arkaya kaçırırlarsa tehlike oluyordu direk.
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Oynadığı oyun olarak zaten tartışmasız iyi ama isim olarak kim bu adamı ister Galatasaray'a? En yakın örnek Beşiktaş taraftarıydı mesela. Yalçın her konuda anlaşmış ve kampa katılacakken taraftar kulübü basarız istemeyiz dedi diye, rakipler dalga geçecek diye aldırmamıştı adamı sdf Bir de şöyle bir örnek vereyim. Mesela Serdar Aziz sakat dahi olsa ligdeki tüm hocalar ister. Şenol Güneş bile basın toplantısında çıkıp başkana salladı Serdar'ı istedim alamadı diye. Çünkü takım savunması oturmuş kulüplerde iş yapar Serdar. Ama bana sorsan bizim defansta Semih Kaya'nın yarım veya bir tık üstü oynar çünkü takım savunması yok. Yani büyük takımım sürekli önde basayım dersen bir yerden sonra patlıyor. Pek sürdürülebilir gelmiyor bana. Bizim ligden bir Sevilla, bir Napoli çıkmaz. Skibbe olsun, Hamza olsun, Rijkaard olsun çok denedik ama olmuyor. Bir tek Gerets başarmıştı o da ertesi sene Adnan'lar yüzünden patladı zaten.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Yalçın Ayhan'ın GS'te gelmişliği var bu arada bi sezon gençken, 2-3 maç oynadı :D Bir de garip bir adam bu. 26-27 yaşına kadar futbol oynamamış, sezon boyu 3-5 maç oynamış sadece. Hatta bir sezonda tek maçı son 5 dk oyuna girmek ehehe. Donk etkisiyle yaklaşılıyor kendisine şu anda... Baş-altı Anadolu takımında parlıyor da üç büyüklere alsan 2 maç sonra başlanır laf edilmeye.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 34 yaşında adam mükemmel oynasa bile üç büyüklere transfer oldugunda eleştirilir dogrusu da o zaten
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Duruma göre değişir o. Necati son GS'ye geldiğinde ona yakın yaşlardaydı, o forvetsizlikte gayet iş yaptı, şampiyonluk getirdi adam. Zorlayıcı maddi koşullarda geçici çözüm olarak gayet yapılabilir bu tür transferler. İş maliyete bakar. Hatta Drogba da 34'te geldi GS'ye. Tabii isim, kariyer ve yetenek olarak başka bir kulvar. O yüzden Necati'yi gösterdim örnek olarak.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Rewendor said: Hatta Drogba da 34'te geldi GS'ye. Tabii isim, kariyer ve yetenek olarak başka bir kulvar. O yüzden Necati'yi gösterdim örnek olarak.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 drogbayı ne diye yazdın bi de necati geldiğinde eleştirilmedi mi diyorsun yani :D üstüne necati 31 yaşındaydı o zaman 34 değil
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 (Tam hatırlamıyordum, baktım şimdi 32'ymiş.) Rewendor said: Duruma göre değişir o. Necati son GS'ye geldiğinde ona yakın yaşlardaydı, o forvetsizlikte gayet iş yaptı, şampiyonluk getirdi adam
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Galibiyet sevincini yaşarken kızını vurdu linko.. Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanında aldığı galibiyeti kutlamak için Akçaabat İlçesi’nde havaya ateş etmek istedi. Tabancanın tutukluk yapması üzerine ateş edemeyen imam Mustafa Algan’ın elindeki tabanca, bir süre sonra kızı 6 yaşındaki Elanur yanındayken aniden ateş aldı. Talihsiz çocuk, boynuna isabet eden mermiyle ağır yaralandı. isabet bunlarin sampiyon olmamasi..
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Rewendor said: (Tam hatırlamıyordum, baktım şimdi 32'ymiş.) Rewendor said: Duruma göre değişir o. Necati son GS'ye geldiğinde ona yakın yaşlardaydı, o forvetsizlikte gayet iş yaptı, şampiyonluk getirdi adam tamamen boş konuşuyorsun yani önce 34 yaş muhabbeti ederken ona yakın yaşlarda(!) adamı örnek gösterip drogbayla yanlıyorsun ben eleştirilir diyorum, sen iyi oynamakla karıştırıyorsun falan boldlamayı öğrenmeden önce ne denilip ne cevap verdiğine baksan da vakit kaybetmesek
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 İstersen 33lük Larssonun Barça transferini ya da 35lik İbranın ManUya geçişini de yazarım dert değil. Evet bunlar dünya yıldızı ama gittikleri kulüpler de yine dünya yıldızı kulüpler, Tsl üç büyükleri değil. Ya da Drogba'nın Gs sonrası Chelseaya dönüşü var, kaç yaşındaydı? Her transfer için eleştiren birini bulursun, dert değil. Oradan hareketle "ben eleştirilir dedim" diye işin içinden çıkmaya çalışmak işin çakallığı oluyor. Yoksa konu Yalçın'ın bjk transferini engellediği gibi transfer etki edecek tepkiydi eleştiriydi zaten. O olmadı Necati'de.
Öne çıkan mesajlar