Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Ooo inspire decklerine muthis counter olur Kappa Priest karti da 6 mana corruption ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 mulgear6 said: HE YA Bİ TEK YENİ PİRATE EKSİKTİ GELDİ TAM OLDU AK bence Naga Corsair'dan çok da iyi değil. Naga'yı düz inebiliyorsun yani, bunu 3-3 olarak inmek baya rezalet. bir de kıçı 1 kalmış bi weapon olduğu zaman Naga Corsair'dan neredeyse farkı olmuyor. Yani 5/4 ile 7/4 arasında öle aşırı fark yok. ikisi aynı kolaylıkta ölüyor. mulgear6 said: 6 mana kısmi entomb diyicem de değil değişik bi kart olmuş. hangi disable yada trade edebilir karşı taraf kısmi entomb ne lan. kısmi mind control işte, entomb'a nerden gittin ahsdfs. bunu değerlendirmesi zor sanki. entomb gibi bi etkisi olmaz ama sanmıyorum. hani entomb yavaştı falan ama bu daha da yavaş. bir de senin board'unun boş olması lazım ki bi işe yarasın. yoksa bunu atarsın. adam 8/8'ini senin 5/5'e gömer 8/3 alırsın. bir de üstüne üstlük aldığın tur hala saldıramıyorsun. extra extra yavaş. yok yok aşırı yavaş ve kullanılmaz diyorum, son kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 aldıgın turn saldıramıyorsun kesin bilgi mi? mindcontrolde oyle ama temprorary olanlarda değil discounted mind control mu ozetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 poor man's MC turunun başında geçiyosa o tur sen o kartı oynamışın gibi olur saldıramazsın charge yoksa alarm o bottan gelenle aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 tam aynı mantık değil. birinde kart ilk defa board'a iniyor, birinde indikten sonra 1 turn geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Kötü dağıldım. 50 hunter kartı oyna görevi geldi, rush hunter ile ranked nasıl olacak dedim, rank 13 tam yıldızdan rank 15 diplerine düştüm görevi tamamlayana kadar. Elbette yarısı jade deck. Yeni deck yapma vakti geldi galiba. Ağustos'un ortasına da iki hafta var daha, beklemekle bitmeyecek gibi. Kıyas: Rank 9 civarlarında dolaştığım oldu rush hunter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/336/772/636371043194639477.png ne diyonuz? biraz fazla power creep olmamis mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 druide neden anti token kartları geliyo ki anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 anti token derken :) bu kart tokenlarda daha cok oynanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bunu atıcak üstüne innervate 5 manalık 1/5 taunt spawnlayanı atıcak güle güle aggro gerçi 9 manaya kadar dayanıp 3 kartın elinde olması gerek ama yapıcak bişey yok ona :D token belki bunu oynar tar creeper yerine belli olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 guclu duruyor harbiden. play dese yine ok ama her summonda bufflanması uyuz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 1 atak ve çok health iyi olsa Mogushan'ı en azından 1 kere görürdük metada. kötü diil 3 manada 1/6 olduğu için ve buff potansiyeli sayesinde ama şu anda düşünemiyorum pek nasıl ne amaçla kullanılacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ben tar creeper yerine agro druidde kullanilacagini dusunuyorum.. bakalim gorecez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 wew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Thrall, wow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 D-Evolve shaman yeterine oynanmıyordu iyi olmuş http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/pftpie_zps7494fe69.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 ne güzel şu ana kadar az random vardı la. bildiğin 5 manalık double evolve la. stick minionlı veya board swarm rogue yapılacak yani archetype olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 lan dafuq sabahın köründe ne alaka rogue olarak değerlendirmişim o kartı. kart mavi, adı thrall ama rogue beyin terk ahsfduadsh. şu anki evolve shaman'a çok da güzel sıkıştırılabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Midrange Hunter inc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Tam da rush hunterıma gelen geçen vuruyor yenilemem lazım diyordum. Hunter sever biri olarak benim için güzel haber. Edit: Başka kart da gelir umarım, bir tane yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Eternal said: inş rank de cıkarsın karşıma bi ezerim seni .. o kartsız. he bide bu arada sana bsg demedim.. sözüm blizart'a sen direk alınmışsın sdfs Rankte baltazarla karsilassam "Meerzem ben bu oyunu bezeremiyomusum" oyunu silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 KSDHGŞKJLASHGJKSARH GÖTRÜNCE ÇIĞLIK ATTIM SADHGASKJFLDHSAKŞBHRAHSLADRHJKŞJSARNHGASGR lkjahgoınasmrohkjınqosğh4gq3ı24gnıoq24nhgoi3w WHO AM I? NONE OF YOUR BUSINESS ! I KNOW WHO YOU ARE YOU WIN THIS ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Mysterios Challenger hem 6 mana ile aynısını yapıp bir de 6/6 indiriyordu. Zayıf olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 ama o 5 manalık kart oynuyodu bu 15 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Golden Eater yapmanın vakti geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar