Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

ben earthshock filan demedim nerden uyduruyosun dsghjsdj

e tabi kesin gelir bişeyler

sadece bu yeni hero powerlar umarım questler gibi olmaz

bi de geçenlerde mage herosu leaklenmişti (fake olma ihtimali de var)

your elementals have lifesteal diyodu

elemental mage görebiliriz belki
gerçi minion koymak filan biraz aykırı da olsa magelere güzel 1-2 kart gelirse neden olmasın

(magein kullandıgı 3 minion var (hadi i'm late 4 olsun) elemental mage'de diğer magelere göre zayıf kaldıgı için dedim öyle)
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

sabonis said:

jade druid'i öyle tatlı yeniyorum ki.... ama yok ortalıkta jade druid, keşke gelseler karşıma. 69 maçta 7 tane jade druid gelmiş hepi topu bana.

ne oynuyon ki?

yenmek yenilmek değil ya mesele, içim bayılıyor. Yogg saron gibi bi saçmalığı hala görüyoruz oyunda neden çünkü jade druid

bana bütün ay class olarak %21'le druid gelmiş (1.sırada). Tahminimce %60'ı jade idi. Dumpster legend'da jade druid kaynıyor. r5-1 arası da çok vardı. Ben metada ilerledikçe peşimden geliyo demek ki adamlar sdfk

Sayelerinde freeze mage'le jade druid yenmeyi öğrendim ya işte geçen döşedim kocaman wot. Tek tek archtype istatistiğim yok ama %50'ye yakındır freeze vs jade match-up winrate'im. Normalde 30-70 mi 20-80 mi kaç acaba beklenen wr.

Bi de YOGG SARON MOTHERF*CKER diye mal mal oyun kazanıyorlar.

---

Jade Idol en büyük problem. Bu salak kart yüzünden auctioneer gibi muazzam bir dizayn'ı hall of fame'e göndertecekler gene cümbür cemaat ağlıyor reddit/twitch tayfası falan. Bütün yetenek isteyen kartları silin oyundan zaten nedir.
Ice block da öyle günah keçisi ilan edildi. Halbuki sorun ekstra ice block üreten saçma sapan discover kartlarında.

---

Neyse az kaldı yeni set geliyor, 1-2 tane yeni kart düşmüş ama daha heycanlancak bişey yok

1) big druid oynuyorum çok zevkli jade'in ağzına sıçmak ahah. onların jade'ler 5-6 falan iken 10-12'leri döşüyorsun bööle bakıyorlar board clear olmadığı için. ama midrange ile control paladin ve pirate warrior resmen ağzıma sıçıyorlar ve son 2 gündür %60 bunlar geldi karşıma. paladinler azıttı işte galiba quest rogue sonrası.

2) rank 5'ten beri 97 maçta toplam 15 druid gelmiş. 9 jade, 1 mirror, 5 aggro. %15 druid yani, az değil ama öle oppresive değil.

3) yogg yüzünden 7-8 tane maç kaybettim ya. her indiğinde board mu clearlar bi kart? ama yapıyor. kötü spell sayısı azaldı. kötü derken, kendini öldüren. nefret bi kart ya yogg resmen.

4) düzgün oynayan bi jade druid muhtemelen 80-90 aralığında win alır freeze'e karşı. tek yapması gereken earthen scales'ı 9-10'luk jade ve sonrasında kullanması. bir de antonidas'a removal saklaması, saf bu bütün olay. alex'ten bile 1 kere face damage yeseler, yine de ölmüyorlar genelde.

5) jade idol vs auctioneer konusunda bilmiyorum. ikisi de problem sanki. ice block ise katılıyorum random discover haricinde hiç problem değil. 2 tane olduğunu biliyorsun ona göre oynuyorsun yani, tertemiz. tek bozan şey glyph. onun discountunu this turn only yapsalar, veya direk costunu 3 mana yapsalar biraz daha rahatlarız.

6) 4 mü ne kart açıkladılar, hepsi leşo, 1 tane üstünde konuşmaya değecek bişe yok henüz. sözde hype yaratıyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Disenchantin son gününe kadar oynadım, büyük bir iç burukluğuyla elveda dedim kendisine.

Gerçi blizzi tanıyorsam bi dahaki xpace yine yaparlar bi flavor of the month, yine aynı ezber deckle control montrol bilmemne oynayanları 1-2 ay çıldırtıp geri DEleriz. ZUAHUAHUAHUAUHAUHUAHUA

Evolve shamana baktım 6. turn dopple evolve harici no brainer bi olayını göremedim. Pirate da eskimeye başladı. Var mı şöyle yeni no-brainerlardan güzel bişi?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Disenchantin son gününe kadar oynadım, büyük bir iç burukluğuyla elveda dedim kendisine.

Gerçi blizzi tanıyorsam bi dahaki xpace yine yaparlar bi flavor of the month, yine aynı ezber deckle control montrol bilmemne oynayanları 1-2 ay çıldırtıp geri DEleriz. ZUAHUAHUAHUAUHAUHUAHUA

Evolve shamana baktım 6. turn dopple evolve harici no brainer bi olayını göremedim. Pirate da eskimeye başladı. Var mı şöyle yeni no-brainerlardan güzel bişi?

fiesta mage var 2 giant biraz secret bide yogg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...