Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 earth shock dedigin frost shock heralde :).. ama oyle 1 class 1 de neutral kartla olacak is degil.. muhtemelen bir seyler gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ben earthshock filan demedim nerden uyduruyosun dsghjsdj e tabi kesin gelir bişeyler sadece bu yeni hero powerlar umarım questler gibi olmaz bi de geçenlerde mage herosu leaklenmişti (fake olma ihtimali de var) your elementals have lifesteal diyodu elemental mage görebiliriz belki gerçi minion koymak filan biraz aykırı da olsa magelere güzel 1-2 kart gelirse neden olmasın (magein kullandıgı 3 minion var (hadi i'm late 4 olsun) elemental mage'de diğer magelere göre zayıf kaldıgı için dedim öyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 yav said: sabonis said: jade druid'i öyle tatlı yeniyorum ki.... ama yok ortalıkta jade druid, keşke gelseler karşıma. 69 maçta 7 tane jade druid gelmiş hepi topu bana. ne oynuyon ki? yenmek yenilmek değil ya mesele, içim bayılıyor. Yogg saron gibi bi saçmalığı hala görüyoruz oyunda neden çünkü jade druid bana bütün ay class olarak %21'le druid gelmiş (1.sırada). Tahminimce %60'ı jade idi. Dumpster legend'da jade druid kaynıyor. r5-1 arası da çok vardı. Ben metada ilerledikçe peşimden geliyo demek ki adamlar sdfk Sayelerinde freeze mage'le jade druid yenmeyi öğrendim ya işte geçen döşedim kocaman wot. Tek tek archtype istatistiğim yok ama %50'ye yakındır freeze vs jade match-up winrate'im. Normalde 30-70 mi 20-80 mi kaç acaba beklenen wr. Bi de YOGG SARON MOTHERF*CKER diye mal mal oyun kazanıyorlar. --- Jade Idol en büyük problem. Bu salak kart yüzünden auctioneer gibi muazzam bir dizayn'ı hall of fame'e göndertecekler gene cümbür cemaat ağlıyor reddit/twitch tayfası falan. Bütün yetenek isteyen kartları silin oyundan zaten nedir. Ice block da öyle günah keçisi ilan edildi. Halbuki sorun ekstra ice block üreten saçma sapan discover kartlarında. --- Neyse az kaldı yeni set geliyor, 1-2 tane yeni kart düşmüş ama daha heycanlancak bişey yok 1) big druid oynuyorum çok zevkli jade'in ağzına sıçmak ahah. onların jade'ler 5-6 falan iken 10-12'leri döşüyorsun bööle bakıyorlar board clear olmadığı için. ama midrange ile control paladin ve pirate warrior resmen ağzıma sıçıyorlar ve son 2 gündür %60 bunlar geldi karşıma. paladinler azıttı işte galiba quest rogue sonrası. 2) rank 5'ten beri 97 maçta toplam 15 druid gelmiş. 9 jade, 1 mirror, 5 aggro. %15 druid yani, az değil ama öle oppresive değil. 3) yogg yüzünden 7-8 tane maç kaybettim ya. her indiğinde board mu clearlar bi kart? ama yapıyor. kötü spell sayısı azaldı. kötü derken, kendini öldüren. nefret bi kart ya yogg resmen. 4) düzgün oynayan bi jade druid muhtemelen 80-90 aralığında win alır freeze'e karşı. tek yapması gereken earthen scales'ı 9-10'luk jade ve sonrasında kullanması. bir de antonidas'a removal saklaması, saf bu bütün olay. alex'ten bile 1 kere face damage yeseler, yine de ölmüyorlar genelde. 5) jade idol vs auctioneer konusunda bilmiyorum. ikisi de problem sanki. ice block ise katılıyorum random discover haricinde hiç problem değil. 2 tane olduğunu biliyorsun ona göre oynuyorsun yani, tertemiz. tek bozan şey glyph. onun discountunu this turn only yapsalar, veya direk costunu 3 mana yapsalar biraz daha rahatlarız. 6) 4 mü ne kart açıkladılar, hepsi leşo, 1 tane üstünde konuşmaya değecek bişe yok henüz. sözde hype yaratıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/336/63/636365726853762892.png Gayet iyi kart. Oldskool cw geri gelsin pls. Quest acayip sevimsiz warrior'un. Grommash'i ozledim arkadas haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ben quest warriora grommash ve alextrazza eklemiştim. Yedek taktiğimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Yok, yine olmadı yine olmadı. Yine karşıma jade shaman çıkıp duruyor, yine yeniliyorum. Neyse ranked sezonu bitiyor, bitene kadar oynamıyorum ranked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Big Druid çok eğlenceliymiş ya. Ama ramp yapamayınca yapacak pek bir şey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şikayet edemem yeniyorum da, sürekli bright eyed scout ve barnes'dan lowroll atıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Bright eyed scoutum yok maalesef. 600 dust var ama harcamıycam yeni exp kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 scout şart diil. hatta ben çıkardım. daha iyi mi oldu bilmiyorum açıkçası da, barnes ve yshaarj ile kötü sinerjisi vardı, son 10 kartta geldiği zaman da genellikle kötü sinerjisi oluyor. bir de zaten %40 ihtimalle falan iyi bişi çektiriyor. değmez dedim çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 millet ne arena listeleri paylaşıyor redditte ya. 2 free arena ticket'ımda, 2 mage decki yaptım birinde 4 birinde 2 spell var sadece. nerde bütün portallar, fsler, frostboltlar, fireballlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Oyun tarihindeki en tuhaf arenamı oynuyorum şu an. 2si daha 1. turda biri 4. turda, biride 5. turda oyundan çıkan 4 rakiple 5-0 oldu arena. Şimdi arka arlaya 3 deli deste bekliyorum 5-3 biter :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Bana da aynısı oldu ilk beleş arenada. Oyun çıktığından beri 3'den fazla oyun kazanamamışken, 7 ile bitirdim. İkinci beleş gelmedi ama, sorun varmış okuduğum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Gerizekalı bir Quest Rogue geldi. Büyük ihtimalle nerf'ten haberi yoktu. Girdi, 1 tane kart attı 1/5'i görünce oyundan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Disenchantin son gününe kadar oynadım, büyük bir iç burukluğuyla elveda dedim kendisine. Gerçi blizzi tanıyorsam bi dahaki xpace yine yaparlar bi flavor of the month, yine aynı ezber deckle control montrol bilmemne oynayanları 1-2 ay çıldırtıp geri DEleriz. ZUAHUAHUAHUAUHAUHUAHUA Evolve shamana baktım 6. turn dopple evolve harici no brainer bi olayını göremedim. Pirate da eskimeye başladı. Var mı şöyle yeni no-brainerlardan güzel bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 jade druid epey yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 axedice said: Disenchantin son gününe kadar oynadım, büyük bir iç burukluğuyla elveda dedim kendisine. Gerçi blizzi tanıyorsam bi dahaki xpace yine yaparlar bi flavor of the month, yine aynı ezber deckle control montrol bilmemne oynayanları 1-2 ay çıldırtıp geri DEleriz. ZUAHUAHUAHUAUHAUHUAHUA Evolve shamana baktım 6. turn dopple evolve harici no brainer bi olayını göremedim. Pirate da eskimeye başladı. Var mı şöyle yeni no-brainerlardan güzel bişi? fiesta mage var 2 giant biraz secret bide yogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Big druid <3 Jade'in kafasına kafasına vuruyorsun böyle. Ama Murlock pala kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 yarın akşam 9da açıklıyolar bissürü kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 murlocadin yaptım, akıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 mulgear6 said: yarın bugun akşam 9da açıklıyolar bissürü kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 baya değişik kartlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 mage'in death knight'a aşık oldum, emote'lar falan acayip. day 1 craft direkt benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 wts 80g quest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar