Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 40 dusttan iyidir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 2 ayrı hesapta da 4x40 dust geldi. Tam komplo teorilik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 e abi olabilir zaten. komplololol diye büyüten tipleri de anlamıyorum cidden. adamlar düşürürler de yükseltirler de. belli oranlara bağlı kalmak zorunda da değiller kimseye açıklama yapmak zorunda da değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 zaten oynuyorlar. gecen exp te surekli aynı class cardları cikip duruyordu fazla bozmuslar sonra refund etmişlerdi herkes ayıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Illuminati! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 olamadın mı hala legend ben yakında bala göte tuvalette oynaya oynaya pirate warriorla legend olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 r1 5yıldız'da disconnect oldum dün çok moralim bozuldu 2'ye indim çıktım. 3 yıldızda bıraktım en son dışarı çıktım sabah geldim yarı sarhoş yarı mal olucam ulan legend dedim gene r2'deyim şimdi sdjklf bi de miracle oynuyorum bir anda aggro druid token şaman basıyor, freeze'e geçiyorum jade'ler priestler akmaya başlıyo komplocular bunu da açıklasın!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Ulan hediye packten cika cika shaman questi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 yav said: r1 5yıldız'da disconnect oldum dün çok moralim bozuldu 2'ye indim çıktım. 3 yıldızda bıraktım en son dışarı çıktım sabah geldim yarı sarhoş yarı mal olucam ulan legend dedim gene r2'deyim şimdi sdjklf bi de miracle oynuyorum bir anda aggro druid token şaman basıyor, freeze'e geçiyorum jade'ler priestler akmaya başlıyo komplocular bunu da açıklasın!!!11 yalan söylüyo freeze aldıgında aggro druid geldi ben gördüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 evet starfire diye salak bi kartla yendi adam sonra agro deck'e 6 mana deal 5 dmg gibi salak bir kart koyup yenebildiğin bir oyun hearthstone :D bi tane hunter da huhuran oynuyodu. abuk subuk mage'ler zaten eater'a sırtını dayayıp kötü oynayarak kazanabiliyor falan. iyi ki netdeck ve meta diye bişi var yalnız oyunda. tombalaya dönerdi yoksa tamamen sdffsd aranızda ne güzel abi herkes kendi yaptığı deckle oynasa keşke diyenler var gibi hissediyorum, çok haksızsınız arkadaşlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 oyun şu an wild gibi olsa herkes kendi deckiyle oynayabilirde, olan kartlarla kendin de deck yapsan 3-4 kartı değişik meta decki yapıyosun ister istemez, oynanabilecek kartlar çok değil, o yüzden çok sıkıcı zaten oyun şu an, şu yeni kartlar gelsede şenlense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 GONDARCENGIZ said: oyun şu an wild gibi olsa herkes kendi deckiyle oynayabilirde, olan kartlarla kendin de deck yapsan 3-4 kartı değişik meta decki yapıyosun ister istemez, oynanabilecek kartlar çok değil, o yüzden çok sıkıcı zaten oyun şu an, şu yeni kartlar gelsede şenlense wild olsa oyun oynanmaz olur asıl bazı kartlar var oyunu o kadar kitliyor ki o metada baska deckle oynanmaz oluyor ornegin totem golem + trogg combosundan shamandan tiksinirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 final boss "your opponent left" çekti. 2 gun önceki dc'yi telafi eder mi diye sorsanız kesinlikle hayır :D neyse gene freeze mage ile legend oldum. çok da pis yürümüşüm son 15 maç X( Miracle rogue için efsane uygundu bi ara meta. Priest'ler, Jade druid'ler falan quest rogue yok diye meydanı boş bulmuşlar %70'le çıkıyodum legend'a sonra birden dalgalandı meta. 2 gün bi freeze oynadım bi miracle. 2sine de kötü meçaplar denk gelip durdu valla :D Bu arada freeze mage'le jade druid epey bi yenebiliyorum artık. Çok aşırı zor bir meçap fakat cidden kötü oynuyor bazıları. az bahsedeyim bilgim public olsun. hem jade druid oynayana hem mage oynayana yarar. şimdi druid'in removalları: 2x wrath+swipe+feralrage eğer druid oynuyorsanız bu removallar sırasıyla, doomsayer-alexs-antoni'ye harcanmak zorunda. Hatta Doomsayer'a harcamamayı board kaybetmeyi falan göze alıp toni&alex'i indirebilmeniz lazım bu kartlarla. Veyahut doomsayer aldığınızda çok sağlam boardunuz kalacak ki alex toni korkutmayacak. En çok yaptıkları hata: -wrath swipe'ı sıradan hedeflerde kullanmak -feral rage'i atak modunda oynayarak kötü hedefte kullanmak -armor kazandıran kartları tempo için harcamak -fandral+jade idol'u ilk 7-8 turn'de atarak decklerini büyütüp gerekli kartları çekmelerini kendi kendilerine zorlaştırmaları -auct.'i zamansız temposuz güçsüz oynamaları. freeze mage açısından bakarsak da plan kesinlikle alex bul burn'e boğ değil çünkü o kadar aşırı armor alabiliyorlar ki asla ve asla o burn yetmiyor. Plan bol bol cycle yapabilip, doomsayer freeze sonrasına alex veya tony oynayabilmek. Bunu yaparken de yukarıda saydığım removalların takibini yapmak zorundasınız. bu da mesela şöyel oluyor: tony+nova atıyosun. Tony'i alıyor swipe wrath etc. Ardından tekrar dondurup doomsayer atıp sonrasına alex'i saklıyosun. GG Alex sahada kalırsa da attığı minyonları uygun bir şekilde spellerle ayıklıyor veya dondurmaya devam ederek o alex'i suratla buluşturuyosun. Bunu 1-2 kere yaptığında o armorlar heba oluyor ve geriye kalan burn işini görüyor. Çıplak saha'ya alex veya antoni atabilmek tüm hedef yani. Ve bunu yaptığnda rakibin removallarını tempolu oynayamamasına bi şekilde neden olabilmek. Tabi bu basit bir formül değil. Kötü çekmemen gerekiyor. Druid'in de minimal de olsa hata yapması (genel oyuncu kalitesi cidden düşük, yapıyolar abi hata eheh) veya bi şekilde bir yerde gerekli kartını bulamaması gerekiyor (ama bulamamasını gerektirmek için baya kasıyosun işte) Hani öyle enteresan jade maçlarım oldu ki, bi tanesini self-alex'le kazandım. (sanki adam pirate warrior, öyle bi maçtı ahah) Çünkü adamın kartı kalmadı, nası becerdiyse. Feral rage'ini falan block'umu kırmak için kullandı. Mesela o feral rage yerine herangi bir minyon inmiş olsa çok daha zor benim için maç. Yani 2 taraf için de aşırı sabırlı olman her kartını iyi değerlemen gereken bir meçap. Nasılsa öküz gibi armor edinebiliyorum freeze mage'e karşı %70 avantajlıyım amaan yeaa dersen gg olabiliyosun. Mage'sen de, her türlü çakallıklar peşinde koşup bazen sağlam risk alabilmen falan gerekiyor. Tek bir match-up için yazdım ama oyun için çok geçerli şeyler her türlü metada aslında. Bence bu oyunu seviyosanız freeze mage oynayın. Acayip açıyor kafayıB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 replay de atayım hatta bu jade druid freeze mage olayıyla ilgili https://hsreplay.net/replay/Tb7vcSkZuyauk2TUdpsYv5 bakın bu adam rank 2 jade druid ama oyundan kesinlikle anlamıyor. t7-9 arası müthiş misplayleri var. Öyle rezil oynuyor ki defansif alex'le maçı kazanabiliyorum. Eli iyi değil diyebilirsiniz. Evet çok iyi değil ama kart oynamak zorunda değilsin her turn. O armor kartlarını nasıl heba etmiş belli değil. Auct. ile nasıl oynanır haberi hiç yok (hem auct.'e kart ayırmayı düşünemiyor, hem auct. oynamaya başladığında spell sırası yanlış oynayarak value alamıyor etc.) Ha bi de 4/6 taunt techlemiş. Öyle sakat tercihleri de var. ama r2 olmuş lul Block kırcam diye swipe oynayıp minion inmeyerek tepsiye koyup verdi oyunu bana özetle. Tüm misplaylerini geçtim. --- https://hsreplay.net/replay/iCKC8EG4eAz7wf8dQ7AGVU Bu maç da biraz kısır başlamış karşılıklı heropower'lar vs. ama. t9-10 civarı suratı da frostluyorum böylece feral rage'le kolayca alamıyor doomsayer'ı. Bi şekil alıyor auct. sağolsun ama aynı feral rage'i adam t12'de armor için kullanarak takip eden turn'de gelen antonidas'a karşı tabutunu hazılrıyor :D 26 Health'in varken neden feral rage oynarsın??? Nasılsa yencem küstahlığından başka bir şey değil. ağır misplay. Bu tipler bi de yogg-saron çok seviyor işte neden acaba :P --- https://hsreplay.net/replay/UDNUZybhzMfetz8rFbxCFT bu arkadaş da elinde nourish-auct.-swipe wrath falan olmadan fandralla deck'ini şişmanlatan zavalı bir arkadaşımız. bir ara surata swipe falan da atmış terbiyesiz. --- tl;dr, bu jade druid'ler son 3 jade druid karşıma gelen rakip legend öncesi. yani en iyileri sayılır. ve ama çok kötüler :D kıssadan hisse: kötü meçap bir sürü var bu oyunda ama t1 concede etmiyoruz değil mi yardırıyoruz işte bi şekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 yav bey ne yapiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 yav said: 15666 MAÇ MI VAR YANLIŞ MI GÖRDÜM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 eet 11k'sını yenmişim çaktırma ;) rogue'la 1.7k, mage'le 1.5k küsür win'im var. sayan adamlara malzeme >:D en az priest'le oynamışım 520 win falan sadece, bi sevemedim anduin'i oyuna başladığım günden beri kıl kapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 jade druid freeze mage replayleri koymaya devam edicem :D çok bilendiğim bir deck jade druid ya. freeze mage ile yenince de çok tatmin ediyor. bunlar da legend olmuş adamlar. birine yenildim ama nasıl yenildim tabi ki yogg saron'la. diğerinde de var yogg ama farketmezdi yeniyodum her türlü. https://hsreplay.net/replay/BrySoyDrbRLu9kPttPrx6k https://hsreplay.net/replay/At6xhQbCjfQiEqY7KeX7CS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 şu warlock'ı düzeltseler bari. oyundan sildi resmen herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Yavuz sen hayata nasıl zaman ayırıyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 k1nJo said: şu warlock'ı düzeltseler bari. oyundan sildi resmen herifler. zoo ve murloc yine akıyor ama handlock gidişi çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 zoo ve murloc akıyor derken? rank 26 falan mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 poe oynuyorum şu aralar, hs'ye vakit ayırmıyorum ama senin için zoo ile tırmanmayı deniycem. sonuçları atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 x2 gold muhabbeti bu gecemi bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar