Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 https://clips.twitch.tv/SuspiciousFancyKleeDoggo BEST COMPETITIVE SPORTS EVA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Abi çıldırırsın ya rakip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Eğer kendine güveni olan yetişkin bir bireysen çıldırmazsın, amaaan canım şans oyunu işte şana şimdi de ona güldü der geçersin. Tabi değilsen . . . sabonis said: sen de sikme sayfayı bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: https://clips.twitch.tv/SquareDependableBottleGOWSkull ahaha buradaki bütün noobmaster'lara gelsin :( VLPS ne anlarmış zaten geçiniz. çocuğa gidip pirate warriorun biri eater koymuş mu yazdın? http://forum.paticik.com/thumbnails/90f/8cd/da6/323/671/634/b03/785/f33/c24/a3_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 ustune cok gitmeyin sabonun sicaklikla beraber tuz orani artiyor https://forum.paticik.com/thumbnails/90f/8cd/da6/323/671/634/b03/785/f33/c24/a3_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Galiba artık her mesaj sonuna şu salak tipi ekleyeceksiniz. Bi süre bakmayayım da eksilerek bitersiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 http://forum.paticik.com/thumbnails/ec8/73a/794/352/c2d/687/d30/e68/8c3/a12/99_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Wishmaster said: Galiba artık her mesaj sonuna şu salak tipi ekleyeceksiniz. Bi süre bakmayayım da eksilerek bitersiniz belki. http://i.imgur.com/qiIYbFq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 yav said: sabonis said: https://clips.twitch.tv/SquareDependableBottleGOWSkull ahaha buradaki bütün noobmaster'lara gelsin :( VLPS ne anlarmış zaten geçiniz. çocuğa gidip pirate warriorun biri eater koymuş mu yazdın? ahhhhhh canısı ya, hs konusunda aşık atmaya kalkmamayı öğrenmedin hala :( neymiş eater koyulurmuş pirate warriora asdfdasfdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sırf sabo gibilerin tuzlu goz yaslarının tadına bakmak icin bile konulur eater sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Sanane abi millet ne koyarsa koysun alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Cunki sabonun basarilarini golgelemek icin koyuldu o kart yoksa w/l ratingi mukemmel olucakti, streamlemedigi halde snipeliyor dis mihraklar saboyu. Almanlar 3. Deckslotunu cekemiyor, merkelin gece ruyalarina giriyor sabonun control magei. MMR cetesi bunlar hep, cete bunlar ceteeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 quest rogue nerf'ünden sonra az bişi değişti oyunda miracle rogue deneyeyim dedim çok isabetli bir karar oldu r8-9'dan 4'e aktım 26w12l ile legend'ı bu deckle zorlamayı düşünüyorum bakalım elalem hep giant'lı oynuyor miracle, ben bi ısınamadım o fikre. leeroy coldblood olmadı mı oynayamıyorum rogue resmen. hem millet pek beklemiyor öyle bir burst sanırım. %21 mage gelmiş en çok. diğer herkesi tokatladım farkla ama mage 4-4. artarsa mage'ler daha, eklerim eater'ı öyle olurum legend birileri de ne hisseder bilmiyorum>:D 1-2 kere elim gitti ama çıkaracak kart bulamadım. şimdilik böyle devam edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 prepler olmasa yapardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 @yav bak sen diğerlerinden çok anlıyorsun, sırf karşı çıkmak için çıkmaya çalışma. rogue'a koyulabilir eater, çünkü %30 falan o matchup senin için, eater koyman direk %45-50'ye falan çıkarır. hele %25'e yakın falan mage geliyorsa koy gitsin. kalkıp bana Mage'e karşı zaten %60 kazanan pirate warrior'a eater koymayı savunma ama. @gondar prep her zaman işe yarayacak ve her zaman kullanılacak bi kart. dust'ın varsa yap gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: @yav bak sen diğerlerinden çok anlıyorsun lşdfigdkljdfsl adamdaki egoya gel yava sen biraz biliyon bu işi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 he birine "sen iyisin" diyince ego oluyo. adam anlıyor, diğer hepiniz onun yanında noobmaster kalırsınız yani. son derece iyi. top 200 bile yaptı daha ne... ama inadına karşı çıkmaya çalışıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 axedice said: sabonis said: @yav bak sen diğerlerinden çok anlıyorsun lşdfigdkljdfsl adamdaki egoya gel yava sen biraz biliyon bu işi demiş SEN YETKILI BI ABIYE BENZIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 abi benim arkadas var mesela uyuz oluyo freeze mage tarzı decklere illa koyar decklerine secret silen bişey, hatta onla oynamış olabilirsin sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 dur caktirma, sabo bu oyunu oynayan herkesin twitchdeki unlu oyunculari izleyip butun desteleri oturmus netdeck listelerinden aparttigini ve oynayan herkesin her sezon legen kastigini, en iyi olmak icin oynadigini ve oyunun tek amacinin bu oldugunu saniyor hala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 şu x2 gold olayı ne zaman bitiyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 19unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 4 pack geldi kolento'dan. hiç yoktan mükemmel. edik: hiçbir şey çıkmadı lan sdf. 160 dust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 al benden de o kadar 160 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar