mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 En sevdiğim şey ilk 7 tur bounce kartı gelmeyen quest rogueları dövmek pirate warrior ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Geçen öyle bi freeze magei yendim ama hakkını yemeyeyim şimdi herifin de eline removallar hep sonda geldi. Bilmiyorum güncel kartlarda nova var mı ama bi tane bile nova atamadı falan böyle saçma salak bi oyun döndü. Bouncelar sona biriktiği için (questi vanishle tamamladım o derece asd) charge bounce charge bounce yendim ice blocklardan sonra. Ama bak böyle oyunlar keyifsiz aslında. 3. turda questi tamamladım rage quit attı BWAHAHAHA diye anlatsam daha güzel olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Pordakal said: patient became the cancer acımadım yaptım rogue deckini, her ne kadar boş gelsede oynaması, ez win sevmesem de, bazen böyle metaya bu gerekiyo. Pordakal said: quest rogue için kesin bi ayar çekmişler 10 oyun attım 8 tanesinde ilk 7 turn en fazla 2 bouncer kart geldi. başka bi açıklaması yok yani. allah sülaleni silkelesin inş blizzard. zaten sırf gold questleri için giriyorum, onu yaptırırken bile kanser edebiliyosun, geberin inş ben dicektim geçen. q.rogue öyle bi deck değil diye de tuttum kendimi şimdi bu 2.mesajı görünce bi gülesim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Of az önce de hunterın biri 3 hp bırakıp well played spamlemeye başladı elinde de bow var. Önce kendine ve minionlarına bounce freeze, bi dahaki tur 1 hpde bounce chargelar falan, son shadowstepte kalbi dayanamadı taunt bile atamadan concede attı asşflkşsgkşdflgd Quest rogue harika deck ya hearthstone keyfini böyle sonuna kadar alabiliyorsun. TEŞEKKÜRLER BLIZZARD (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 valla güzel ben de seviyorum da baydım oynamaktan miracle daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yav said: Pordakal said: patient became the cancer acımadım yaptım rogue deckini, her ne kadar boş gelsede oynaması, ez win sevmesem de, bazen böyle metaya bu gerekiyo. Pordakal said: quest rogue için kesin bi ayar çekmişler 10 oyun attım 8 tanesinde ilk 7 turn en fazla 2 bouncer kart geldi. başka bi açıklaması yok yani. allah sülaleni silkelesin inş blizzard. zaten sırf gold questleri için giriyorum, onu yaptırırken bile kanser edebiliyosun, geberin inş ben dicektim geçen. q.rogue öyle bi deck değil diye de tuttum kendimi şimdi bu 2.mesajı görünce bi gülesim geldi :D Ilk basladigimda bu kadar bahtsizlik yoktu yeminle ya. Ama bugun 10 oyundan 8 tanesinde 7 tur boyunca 2 bounce karti gelmedi. Bide quest rogue geldi karsima 2 kere adamlar 4. Turnde bitirdi questi. Pandalar shadowstepler ustune coin prep cekti. O an oyunu kodlayandan baslayip karsidaki rogueun bilgisayar vidasini ureten adamin sulalesine kadar kim var kim yok saydirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 7 kartta deckindeki 6 bounce'un 3'ünü çeken rogue'lara harbi küfür ediyorum ya. 15 kartta çekmen lazım senin onu... bi de glacial shard ile yapmıyorlar mı arghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Of yine gözyaşları sel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Aceace said: Balanced game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 bugunki milli mactan.. https://www.twitch.tv/videos/146840589?t=06h46m16s kizin openingden sonra cankut'un tepkisi :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 gecen sezon legend olunca benim bu sezon hic oynayasim gelmiyo ya. niye boyle oldu. bide giriyorum quest yapmaya sadece taunt warrior geliyo. AMAAAAN diyip cikiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Spyro said: bugunki milli mactan.. https://www.twitch.tv/videos/146840589?t=06h46m16s kizin openingden sonra cankut'un tepkisi :).. ne diyor? dudak okuyabilen var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 "e bu ne ya" falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Ahah Dünkü maçtan Guess for Mexico is, lets build.... https://clips.twitch.tv/ArborealSlipperySnailTheTarFu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ahah çok iyi sürçmüş dili çet coşmasa ayıkır mıydım bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Wishmaster said: Spyro said: bugunki milli mactan.. https://www.twitch.tv/videos/146840589?t=06h46m16s kizin openingden sonra cankut'un tepkisi :).. ne diyor? dudak okuyabilen var mı :D Fledging mi? Bi tane daha mı? Crab mi? YO BO NO OBOCOM YO BO NO YO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 NA Arena https://clips.twitch.tv/HelpfulAffluentSangOhMyDog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 das geleneği bozmadım oldum legend evolve şaman metanın ilacı gibi şu an :D r5 itibariyle daha önce paylaşıldı sanırım ama oynadığım versiyon buydu: http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Standard-Token-Evolve-Shaman.png tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ben buldum ben buldum :p çok eğlenceli hakaten oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Patches niye var bu deckte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bloodsail corsair sadece. bi de elinden bile oynasan flametongue totem ile 3 damage oluyo. normal mantıkla düşünmeyeceksin. ilk 5-6 tur boyunca elini yere kusup sonra bloodlust flametongue totem atmalık deck işte. güçlü baya. mana tide'larını 2-3 tur ayakta tutarsan çok fena oluyor rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Fazla vaktim olmuyor artık kasmaya Bi deneyim dedim Rank 9 dum galiba 1 kere kaybettim fişek hızıyla rank 5 yaptı amacıma ulaştım eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 selam ben deno, 14 yasindayim, agzima agzima vuran quest mage'leri cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ingiltere yaramamış. ban pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 çok cheap hareket. öyle böyle değil yani. kaçtır denk geliyor, 14'ü geçemedim itoğulları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar