Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Geçen öyle bi freeze magei yendim ama hakkını yemeyeyim şimdi herifin de eline removallar hep sonda geldi. Bilmiyorum güncel kartlarda nova var mı ama bi tane bile nova atamadı falan böyle saçma salak bi oyun döndü. Bouncelar sona biriktiği için (questi vanishle tamamladım o derece asd) charge bounce charge bounce yendim ice blocklardan sonra.

Ama bak böyle oyunlar keyifsiz aslında. 3. turda questi tamamladım rage quit attı BWAHAHAHA diye anlatsam daha güzel olmaz mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

patient became the cancer

acımadım yaptım rogue deckini, her ne kadar boş gelsede oynaması, ez win sevmesem de, bazen böyle metaya bu gerekiyo.
Pordakal said:

quest rogue için kesin bi ayar çekmişler

10 oyun attım 8 tanesinde ilk 7 turn en fazla 2 bouncer kart geldi.

başka bi açıklaması yok yani. allah sülaleni silkelesin inş blizzard.

zaten sırf gold questleri için giriyorum, onu yaptırırken bile kanser edebiliyosun, geberin inş

ben dicektim geçen. q.rogue öyle bi deck değil diye de tuttum kendimi
şimdi bu 2.mesajı görünce bi gülesim geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Of az önce de hunterın biri 3 hp bırakıp well played spamlemeye başladı elinde de bow var. Önce kendine ve minionlarına bounce freeze, bi dahaki tur 1 hpde bounce chargelar falan, son shadowstepte kalbi dayanamadı taunt bile atamadan concede attı asşflkşsgkşdflgd

Quest rogue harika deck ya hearthstone keyfini böyle sonuna kadar alabiliyorsun. TEŞEKKÜRLER BLIZZARD (tu) (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Pordakal said:

patient became the cancer

acımadım yaptım rogue deckini, her ne kadar boş gelsede oynaması, ez win sevmesem de, bazen böyle metaya bu gerekiyo.
Pordakal said:

quest rogue için kesin bi ayar çekmişler

10 oyun attım 8 tanesinde ilk 7 turn en fazla 2 bouncer kart geldi.

başka bi açıklaması yok yani. allah sülaleni silkelesin inş blizzard.

zaten sırf gold questleri için giriyorum, onu yaptırırken bile kanser edebiliyosun, geberin inş

ben dicektim geçen. q.rogue öyle bi deck değil diye de tuttum kendimi
şimdi bu 2.mesajı görünce bi gülesim geldi :D

Ilk basladigimda bu kadar bahtsizlik yoktu yeminle ya. Ama bugun 10 oyundan 8 tanesinde 7 tur boyunca 2 bounce karti gelmedi.

Bide quest rogue geldi karsima 2 kere adamlar 4. Turnde bitirdi questi. Pandalar shadowstepler ustune coin prep cekti. O an oyunu kodlayandan baslayip karsidaki rogueun bilgisayar vidasini ureten adamin sulalesine kadar kim var kim yok saydirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

bloodsail corsair sadece. bi de elinden bile oynasan flametongue totem ile 3 damage oluyo.
normal mantıkla düşünmeyeceksin. ilk 5-6 tur boyunca elini yere kusup sonra bloodlust flametongue totem atmalık deck işte.

güçlü baya. mana tide'larını 2-3 tur ayakta tutarsan çok fena oluyor rakip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...