Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 işte senin gibiler yüzünden benim bomber bozuk sdfd oyunun istatiklerini ben kurtarıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Yıllar sonra dönünce elimdekiyle rank 18 e gelebildim anca karşıma gelen Cthun lular elime vermeye başladılar. 1.5k ~ dust a Rogue / Mage nasıl deck kullanabilirim bi ton şey gelmiş oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 https://hsreplay.net/replay/9wMDdTPYcfctTrRjBAKtE3 abi üşenmeyen maçı izlesinde son 5 dakka önemli adam 6 defa yogg saron attı gangupladı yetmedi echoladı -8 fatiguede bi tane mi kart cektirmez yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 arena ilk maç. şaman impaler+alakir indi. sonraki maç yine şaman 2 tane earth elemental+alakir indi. bebek gibi deck 0-2 ile başladı. şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 BonePART said: https://hsreplay.net/replay/9wMDdTPYcfctTrRjBAKtE3 abi üşenmeyen maçı izlesinde son 5 dakka önemli adam 6 defa yogg saron attı gangupladı yetmedi echoladı -8 fatiguede bi tane mi kart cektirmez yok ya hayatımda böyle maç izlemedim ya. o ne abi asfdfghfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Abi daha sonra bi maç daha attık akşam onunda replayini bulursam koycam. Ordada arkadaşın monkeyden sneeds shredder geirken bana 3 tane mukla 1 tane millhouse manastorm geldi. 3 tane mukla lan 3 adet. Bu arada sneedden palestress cıktı. Küfür ede ede bir oldum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 6 yogg iyiymiş baya ahah bu da benim hayatımda aldığım en haksız/saçma yenilgiler arasında top 10'a girdi: https://hsreplay.net/replay/vBAx7Pd8daugKSHUu7YA58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Haksız? Adam çatır çatır kesmiş başarcoş, nesi haksız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 3. turn dünyanın en büyük balı daha nolsun. üstüne bliz üstü fs falan. saçmalık silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 BonePART said: https://hsreplay.net/replay/9wMDdTPYcfctTrRjBAKtE3 abi üşenmeyen maçı izlesinde son 5 dakka önemli adam 6 defa yogg saron attı gangupladı yetmedi echoladı -8 fatiguede bi tane mi kart cektirmez yok ya hahah iyiymiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hero brawl çıkmış var mı cengaver katılacak>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Firebat i izliyorum şimdi 8-0 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Rdu dragon priestle 11 yaptı. Şaman gani gene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Amaz CW ile 2 yaptı, 3 pack aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bonjo said: Firebat i izliyorum şimdi 8-0 da. firebat'i izlerken ben sinir oldum.. adam 3 shamanin ustune 9-3 bitirdi.. hayir zaten milyonlarin oynadigi shaman deckini hicbir tech card kullanmadan kurup girmissin brawl'a.. bari azcik onurun olsun da snipe yapma.. resmen snipe'a ragmen zorla kazandilar ama kazandilar iste.. oynamayin abi artik.. blizzard, shamanlari itin gotune sokana kadar oynamayin HS.. sinirlendim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 evet her yer şaman Xixo da maly druidini oynadı oynadı olmadı şamana geçti oda. Dragon priest mantıklı aslında şamana ters geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Firebat'ın deckinde revenge yoktu benim aklımı almadı pek Revenge olduğunda kendini bi şekil 12'ye indirip çok rafine yok edebiliyosun shaman'ı. Tek kusuru bloodlust'a karşı zayıf bir stratejiye itmiş olması. Onu da %50'sinden azı oynuyor gibi shamanların... tam bilemiyorum. tyler druid'le 11-3 yaptı bu arada, 7'ye kadar winstreak ile. rdu'ya da helal olsun ya, açıp izleyeyim onun oyunu bi ara bari. priestle nası oluyor bu iş hayret valla ya bi heves etmedim değil, n'zoth warrior üstüne kasıp haftasonu bi yürüsem mi acaba diye :D ödülden çok challenge kısmı cezbediyor. ama girişmem heralde expansion öncesi 2300 gold'um var ancak. 1'in 3'ünü alıp oturmak da var :F 6 win'de kâra geçiyosun birebir dust/gold hesabı olarak 6-3 de %66 winrate demek. ekstrem sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 rank 2 den 7 e falan düştüm 2 günde,şu anki şansımla girsem 0 winle çıkarım ordan fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 6 winle filan kara geçmiyosun işte dust value 1/4 ona göre düşün o paraya 10 pack alsan aynı drop rate ve şansın var dersen yaklaşık 4 kat daha değerli oluyo ordan aldıgın 10 pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 yarın akşama girerim ben muhtemelen, discord'da konuşa konuşa şeederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ya manyak mısın otur oturdugun yerde nereye giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 duyurulduğunda dedim 1 veya 2 kere sırf denemiş olmak için giricem diye. pro'lar gibi akıtmam gold'u ama tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar