ha siz streamer konuşuyomuşunuz ondan koymuşsun pardon.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate
ha siz streamer konuşuyomuşunuz ondan koymuşsun pardon.
abi kripp e o kadar laf atmışınızda,herif rank 16 da görev yaparak senede 1 ev alcak para kazanıyodur,niye kassın legend a veya turnuvaya
adam arenada her ay bi yerlerde US de yani niye ladder oynasın yeterince başarılı arenada
14-3 ve 8 win streakle combo memefy priestle 5 oldum
aldıgım versiyondan 2 kart değiştirdim akıyo valla
ilk 5 maç eski versiyonlaydı
ilk maç bi tek nedense uzun sürmüş
onun dışında maç ortalaması 4 dk
http://i.imgur.com/8wEgt5p.jpg
aldıgım versiyondan 2 kart değiştirdim akıyo valla
ilk 5 maç eski versiyonlaydı
ilk maç bi tek nedense uzun sürmüş
onun dışında maç ortalaması 4 dk
http://i.imgur.com/8wEgt5p.jpg
huntar oldum ben
cok cesitli dekler geliyo ne guzel ya
druid geldi bitane butun manalari 2-2 mob yapip sonraki tur gomdu gecti. keyif aldim kaybetmekten resmen.
mulgearin oynadigi priest geldi humongumos mu ne skimse onu koyup bufflayip 2 tane shambler atti. dumduz ekrana baktim maks yapabildigim sap atmak cunku djfhjdkfh
rank5e kadar kolay geldim de rank5te tikandim. predict edemiyorum ne aticak millet. 5 farkli miracle rog gelmis olabilir simdiye kadar karsima. ONEYLAN diye bakiyorum kartlara falan.
baya bi quest mage var rank5 sonrasi bu arada. cogu zaman spell atmasina gerek kalmiyo bu arada 4 tane app sorcerer koyup questten tekrar turn alip vursa bitiriyo zaten
bu karmasada nasil legend oldun yavuz tebrik ederim abi.
taunt warriorun armor kasan versiyonu cikmis bu arada. frost magele patlayip duruyorum
druid geldi bitane butun manalari 2-2 mob yapip sonraki tur gomdu gecti. keyif aldim kaybetmekten resmen.
mulgearin oynadigi priest geldi humongumos mu ne skimse onu koyup bufflayip 2 tane shambler atti. dumduz ekrana baktim maks yapabildigim sap atmak cunku djfhjdkfh
rank5e kadar kolay geldim de rank5te tikandim. predict edemiyorum ne aticak millet. 5 farkli miracle rog gelmis olabilir simdiye kadar karsima. ONEYLAN diye bakiyorum kartlara falan.
baya bi quest mage var rank5 sonrasi bu arada. cogu zaman spell atmasina gerek kalmiyo bu arada 4 tane app sorcerer koyup questten tekrar turn alip vursa bitiriyo zaten
taunt warriorun armor kasan versiyonu cikmis bu arada. frost magele patlayip duruyorum
oyun tecrübeye bakıyor pek tabii. kart oyunlarına biraz aşina isen aynı senaryoyu 20 kere yaşayınca anlıyorsun o noktada ne yapman gerektiğini. he ama bi sürü kişi de anlamıyor :D
boşuna mı %1'lik kesim legend oluyor. he %99 içinde illa vardır bi %3-4 daha 200 maç yerine 100 maç gerekse legend'a ulaşabilecek kapasitede ayrı. ama her şekilde %5 falan yani oyunu gerçekten hakkıyla oynayanlar.
oyunda da aynı turn içinde çok komplike kararlar yok ama 2. turda verdiğiniz tap vs minion oynama kararı bile 10. turda maçın dönmesine neden olabiliyor.
son olarak da şu lethal'ı koyayım bilmeyenlere. reynad bunu görmese, kimsenin görmeme ihtimali vardı yani. en efsane lethal heralde HS tarihinde.
http://www.youtube.com/watch?v=KIKvpPcKI9c
en efsane lethal mı... ıhbın ıhbın ıhbın diye gülüyorum şuan buna maziden bi arkadaşın dedigin gibi..
Ben sana en efsane lethal'ı gösteriyim kardeşim sdhfdsh
https://www.youtube.com/watch?v=Mr5bHd4TDLY
cok cesitli dekler geliyo ne guzel ya
o moblara mass dispel atarsan 1 mana ile başlıyo oyuna .. sdfhs ben mass dispel holy nova yapmıstım ona adam ben 10 manadayken 1 den başladı sonrada çıktı zaten sdf
Birinde cogu kisinin gozunden kacabilecek bi lethal var.
Diğerinde ise portaldan gelen 2 minionu oynamak. Evet cok benzerler.
Diğerinde ise portaldan gelen 2 minionu oynamak. Evet cok benzerler.
valla aslında lokal meta açısından highrollamış olabilirim
paso quest warrior farmladım çünkü :D
he gene de son maçlarda hunter pirate warrior falan sağlam playlerle aldım kritik maçları. gururumu koruyayım azıcık sdfg
final boss maçının replay'i kaydolmuş olsun çok isterdim yalnız.
Kombomsu bi priestti, 1/6 cleric'e fireball; 2xacolyte'a flamestrike attım. Doomsayer'ımı atağı defansa eşitleyip death ile aldığını gördükten sonra antonidas'ı death yoktur diye riskli oynadım (yerde auchenai soulpriest vardı frostnovaladım); Auchenai+3 minyonu varken 28 health falandı adam; surata fireball'arı yuvarlayıp antonidas'ımı minyonuyla tradeleyerek öldürüp Auchenai'ı board'da bıraktım (Doomsayer'ımı deathle kestiğinden pain'i de yoktu lul) sonra ateşe boğdum adamı sıfır healı kaldığından. Acayip hoştu.
Öne çıkan mesajlar