Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20497687/top-100-arena-players-january-2017-2-9-2017

ocak 2017 rank1miş zaten ben ranked oynadıklarını görmedim hiç hep arena yapıyorlar işsiz gibi rank200 e girip çöplük olan bi ton adamda var turnuvalar güzel geçiyor yada bi kr / çinde ranked atsın eloise var mesela favorim eheueh asia / na / eu rank1 legend kasıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

vitrin yav bu adamlar
sana bana bişi katmaz
kripp'in muhabbetine 5dk dayanılmıyo zaten
istiyosanız ben size az orta ünlü sayayım 8-10 kişi onları izleyin yani mis gibi

arena zaten meh bişi :D

200 maçta legend olmak neyin kıstası bi de anca kartları ve metayı bildiğini gösterir :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben adamı sevmiyorum diye boklayayım dedim rank1 çıktı arenada sdfsfsd ama çokta abartmamak lazım günde 15 saat arena yapan herkes 2yılda yakalar heralde onu çok patates değilse.

streamer izlemiyorum internetim leş olduğundna ofiste işte kolento napmış diye arada bakıyorum bide denk gelirse mryagutu izliyordum yemek yerken falan ehu
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsi grind işi zate o muhabbeti yapmak boş
ünlü olan tiplerin %100'ü beta'dan beri oynayan tipler
evrim gibi uzun sürüyo büyük bişi becermek (büyük bişi lul?! dicem de, iyi para kaldırıp iyi geziyo be şerefsizler x))
yok yani 2.ayında top100 legend olup 9 ortalama arena yapan, dünyada yok. öyle bi dünya yok.

ha içlerinden belli oluyo tabi kim zeki kim çalışkan kim mal bi şekilde ama o da ayrı konu
ostkaka'ya zeki dersin mesela, thijs'a demezsin kesinlikle.
ki ostkaka'nın zekası bile hani nereye kadar, o kadar çapı olan bi oyun değil maalesef
basit bi kendini pingledi diye blizconda huaaahüberee herife bak oldu herkes

son çıkanlardan shtandudachi mesela pırıl pırıl adam, akıyor. nası anlatayım nerden çözdüğümü bilmiyorum ama
son çıkanlardan dediysem o da beta'dan beri kasıyo tabe. son sezon öne çıkan diyelim.

kolento falan da eskidi artık bu arada bi daha görmeyiz o adamı sahnede. top100 olmaya devam eder ama o kısım evrimin tamamlanmış halkasından başka bişi değil işte

of ne bold konuştum ama öyle bak valla.

evrim'den kastım da işte, legend olmak > high legend olmak // t1 deckle high legend olmak >> kendine has decklerle legend olmak > kendi deckini üretmek on numara beş yıldız techlerle milleti apıştırmak >> turnuva kafasına girmek > turnuva lineup'ı seçmeyi bilmek kadro oluşturmak > turnuva pskolojisi > büyük turnuva psikolojisi > insan önünde yardırmaya devam etme kafası > ppara şan şöhretten şımarmadan devam etme kafası >>>> çok var böyle bi sürü

ben 1 yıldır öküz gibi oynuyorum son 5 aydır paso legend oldum bundan sonra da her ay legend olacağıma güvenim tam 3-5 gün oynadığım sürece amma velakin turnuva kafasında sıçıyorum open cup'larda sebebi de gerekli mentaliteden epey uzak olmam. aşmam zor ve aşırı bunla uğraşmaktan da korkuyorum çünkü grind'in dibinin dibi yani bi de türkiyelilik kötü bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun tecrübeye bakıyor pek tabii. kart oyunlarına biraz aşina isen aynı senaryoyu 20 kere yaşayınca anlıyorsun o noktada ne yapman gerektiğini. he ama bi sürü kişi de anlamıyor :D

boşuna mı %1'lik kesim legend oluyor. he %99 içinde illa vardır bi %3-4 daha 200 maç yerine 100 maç gerekse legend'a ulaşabilecek kapasitede ayrı. ama her şekilde %5 falan yani oyunu gerçekten hakkıyla oynayanlar.

oyunda da aynı turn içinde çok komplike kararlar yok ama 2. turda verdiğiniz tap vs minion oynama kararı bile 10. turda maçın dönmesine neden olabiliyor.

son olarak da şu lethal'ı koyayım bilmeyenlere. reynad bunu görmese, kimsenin görmeme ihtimali vardı yani. en efsane lethal heralde HS tarihinde.

http://www.youtube.com/watch?v=KIKvpPcKI9c
Sosyal ağlarda paylaş

cok cesitli dekler geliyo ne guzel ya

druid geldi bitane butun manalari 2-2 mob yapip sonraki tur gomdu gecti. keyif aldim kaybetmekten resmen.

mulgearin oynadigi priest geldi humongumos mu ne skimse onu koyup bufflayip 2 tane shambler atti. dumduz ekrana baktim maks yapabildigim sap atmak cunku djfhjdkfh

rank5e kadar kolay geldim de rank5te tikandim. predict edemiyorum ne aticak millet. 5 farkli miracle rog gelmis olabilir simdiye kadar karsima. ONEYLAN diye bakiyorum kartlara falan.

baya bi quest mage var rank5 sonrasi bu arada. cogu zaman spell atmasina gerek kalmiyo bu arada 4 tane app sorcerer koyup questten tekrar turn alip vursa bitiriyo zaten

bu karmasada nasil legend oldun yavuz tebrik ederim abi.

taunt warriorun armor kasan versiyonu cikmis bu arada. frost magele patlayip duruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

oyun tecrübeye bakıyor pek tabii. kart oyunlarına biraz aşina isen aynı senaryoyu 20 kere yaşayınca anlıyorsun o noktada ne yapman gerektiğini. he ama bi sürü kişi de anlamıyor :D

boşuna mı %1'lik kesim legend oluyor. he %99 içinde illa vardır bi %3-4 daha 200 maç yerine 100 maç gerekse legend'a ulaşabilecek kapasitede ayrı. ama her şekilde %5 falan yani oyunu gerçekten hakkıyla oynayanlar.

oyunda da aynı turn içinde çok komplike kararlar yok ama 2. turda verdiğiniz tap vs minion oynama kararı bile 10. turda maçın dönmesine neden olabiliyor.

son olarak da şu lethal'ı koyayım bilmeyenlere. reynad bunu görmese, kimsenin görmeme ihtimali vardı yani. en efsane lethal heralde HS tarihinde.

http://www.youtube.com/watch?v=KIKvpPcKI9c

en efsane lethal mı... ıhbın ıhbın ıhbın diye gülüyorum şuan buna maziden bi arkadaşın dedigin gibi..

Ben sana en efsane lethal'ı gösteriyim kardeşim sdhfdsh

https://www.youtube.com/watch?v=Mr5bHd4TDLY
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

cok cesitli dekler geliyo ne guzel ya

druid geldi bitane butun manalari 2-2 mob yapip sonraki tur gomdu gecti. keyif aldim kaybetmekten resmen.

mulgearin oynadigi priest geldi humongumos mu ne skimse onu koyup bufflayip 2 tane shambler atti. dumduz ekrana baktim maks yapabildigim sap atmak cunku djfhjdkfh

rank5e kadar kolay geldim de rank5te tikandim. predict edemiyorum ne aticak millet. 5 farkli miracle rog gelmis olabilir simdiye kadar karsima. ONEYLAN diye bakiyorum kartlara falan.

baya bi quest mage var rank5 sonrasi bu arada. cogu zaman spell atmasina gerek kalmiyo bu arada 4 tane app sorcerer koyup questten tekrar turn alip vursa bitiriyo zaten

taunt warriorun armor kasan versiyonu cikmis bu arada. frost magele patlayip duruyorum

o moblara mass dispel atarsan 1 mana ile başlıyo oyuna .. sdfhs ben mass dispel holy nova yapmıstım ona adam ben 10 manadayken 1 den başladı sonrada çıktı zaten sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

valla aslında lokal meta açısından highrollamış olabilirim
paso quest warrior farmladım çünkü :D

he gene de son maçlarda hunter pirate warrior falan sağlam playlerle aldım kritik maçları. gururumu koruyayım azıcık sdfg

final boss maçının replay'i kaydolmuş olsun çok isterdim yalnız.

Kombomsu bi priestti, 1/6 cleric'e fireball; 2xacolyte'a flamestrike attım. Doomsayer'ımı atağı defansa eşitleyip death ile aldığını gördükten sonra antonidas'ı death yoktur diye riskli oynadım (yerde auchenai soulpriest vardı frostnovaladım); Auchenai+3 minyonu varken 28 health falandı adam; surata fireball'arı yuvarlayıp antonidas'ımı minyonuyla tradeleyerek öldürüp Auchenai'ı board'da bıraktım (Doomsayer'ımı deathle kestiğinden pain'i de yoktu lul) sonra ateşe boğdum adamı sıfır healı kaldığından. Acayip hoştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...