Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 priest yine tırt mı bu expansion peki ? Kart açılışlarını falan da takip etmedim bilmiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Arkadaş priest oynuyor. Çok zevkli lan diye yazdı. Nzothlu Cairneli bi şeyler yapmış kafasına göre. Competitive mi, zevkli mi diye sormak lazım belki de :D Rank 10'da çok çeşitli warlock deckleri görülmeye başlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Pack açmadım daha Smorc takılıyorum , hala kral ya Millet quest çekip iki aşama kaydedene kdr dibi boyluyor :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ben rogun mantigini anlamadim daha ama 4 kez taunt warrior geldi. daha biskim yapamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aynı krepten 4 tane çıkarıyon nesini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 anladim simdi boarla 15 vurunca anladim. SDKFHKDSFKHSKDFH NE EGLENCELI DEK LAN SDFKHKSDFHKSDKFHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Arkadaşı dışarı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 zoo ve pirate warrior uzerimden gecti hicbisey yapamadim. her zamanki gibi bir guzel olabilecek konsepti agro sikip atmisti. pirate warriora bisey yapilmadikca bu siktimin oyunu oynanmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Zoo'da zilyon tane taunt var. Pirate beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bu sezonun kaybedeni paladin. Geçmişler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Vingthor said: zoo ve pirate warrior uzerimden gecti hicbisey yapamadim. her zamanki gibi bir guzel olabilecek konsepti agro sikip atmisti. pirate warriora bisey yapilmadikca bu siktimin oyunu oynanmaz sanirim. Pirate warriora yeni ve güzel kartlar geldi mi ya? Vingthor gibi ezikleri delirtip oyundan atmak istiyorum hayat amacım bi nevi bu. Şöyle insanlara hearthstone u bıraktıracak deck tavsiyesi varsa alayım pilis BUNLAR DA KUDURSUN ZZZZZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 taunt veriyor yaptım,pıraytların eline veriyoru EleGiggle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bu Raggy heropower'ının kafaya vurma oranı yüksek mi acaba ya? Frodan ilk denerken de baya kafaya vurmuştu. Şans diye izlemiştik de, oyunlarda da yüksek oranda vuruyor yerde 6-7 minion varken. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 6-7lik denk gelmedi daha hiç,2 likte kafaya gittiği oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 old god uzerine exp yap, paladine tek uyumlu olaninin nzoth olmasi yuzunden pass gecsin buff portallari yap, en kotusunu paladine ver gang mekanigi uzerine expansion yap, en yavas gene paladine gitsin gg quest uzerine expansion yap, en kotu questi paladine ver lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Vingthor said: zoo ve pirate warrior uzerimden gecti hicbisey yapamadim. her zamanki gibi bir guzel olabilecek konsepti agro sikip atmisti. pirate warriora bisey yapilmadikca bu siktimin oyunu oynanmaz sanirim. Pirate warriora yeni ve güzel kartlar geldi mi ya? Vingthor gibi ezikleri delirtip oyundan atmak istiyorum hayat amacım bi nevi bu. Şöyle insanlara hearthstone u bıraktıracak deck tavsiyesi varsa alayım pilis BUNLAR DA KUDURSUN ZZZZZAAAAAAAA abi bende oynuyorum pirate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 https://www.twitch.tv/videos/133985292 90 pack: 5 legendary, 2 golden epic, 21 epic legendaryler cikma sirasiyla soyle: 1 - hemet 2 - hemet 3 - warrior quest 4 - tyrantus 5 - tyrantus ortalama olarak normal actim ama 5 legendaryde 2 duplicate baya kotu oldu.. legendaryler de meh yani (tyrantus zaten hic oynanmaz gibi geliyor).. neyse eski balli openinglerime sayiyorum artik.. ben persona'ya doneyim.. bu sansla su an HS oynayamam :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Herhalde benim kadar şansızı yok. 69 pack 2 leg. Geçen expansion da 70 tanede 2 çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 30 pack açtım ben de 6 epic 2 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Salt'lari gordukce uzuluyorum. Bana rekor kirdircaksiniz yine ya - 33 pack 6 leg'i ratio'yu gecicem bu sefer acmiyorum simdi gold yok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Vingthor said: zoo ve pirate warrior uzerimden gecti hicbisey yapamadim. her zamanki gibi bir guzel olabilecek konsepti agro sikip atmisti. pirate warriora bisey yapilmadikca bu siktimin oyunu oynanmaz sanirim. Pirate warriora yeni ve güzel kartlar geldi mi ya? Vingthor gibi ezikleri delirtip oyundan atmak istiyorum hayat amacım bi nevi bu. Şöyle insanlara hearthstone u bıraktıracak deck tavsiyesi varsa alayım pilis BUNLAR DA KUDURSUN ZZZZZAAAAAAAA Var mi yeni guzel pirate topraim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Vingthor said: zoo ve pirate warrior uzerimden gecti hicbisey yapamadim. her zamanki gibi bir guzel olabilecek konsepti agro sikip atmisti. pirate warriora bisey yapilmadikca bu siktimin oyunu oynanmaz sanirim. Pirate warriora yeni ve güzel kartlar geldi mi ya? Vingthor gibi ezikleri delirtip oyundan atmak istiyorum hayat amacım bi nevi bu. Şöyle insanlara hearthstone u bıraktıracak deck tavsiyesi varsa alayım pilis BUNLAR DA KUDURSUN ZZZZZAAAAAAAA Ben shaman face'i rutusledim oynuyorum pack mack almadim daha eski kartlar . 9-1 win su anda yenildigim rakipte pirates warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Siz yine o kadar para bayilip pack acacaksiniz, 4 kiralik rush deckleri hali gibi çırpacak sizi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Rogue'un questini hangi a.k sarhoşu yaptıysa allah belasını versin. heryer 5/5 domuz ve 5/5 violet eprentis.. amk embesili böyle quest'mi yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 6.turn'de 65 70 falan vuruyosun.. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar