Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Kalkıyor, demiş zaten adam.

Golden raggy ve normal slyvie craftladım, 1200 karla birlikte 6K dustım da olacak. 400 de sağdan soldan bulsak bi face decki çıkar heralde.

Şimdi bana en iğrenç en bezdirici deck lazım pre-nerf pirate warrior / shaman benzeri böyle emote farmlayıp karşımdakinin sinirden kudurmasına neden olacak bişiler. Stampedeli questli hunter güzel olur sanki? Hiç bitmeyen 1 manalık minionlar falan böyle lethal skipleyip bad manners da kassam ohhhh
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Standarttan özel olarak çıkarılan bu kartlara "Hall of Fame" dedi adamlar. Şimdilik bu sette alttaki kartlar var, belki ilerde yenileri de eklenir.

Old Murk-Eye
Captain's Parrot
Azure Drake
Sylvanas Windrunner
Ragnaros the Firelord
Power Overwhelming
Ice Lance
Conceal

bunları disench yapınca full dust alma olayı bitti mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

@apple evet, kartları DE etmeden direk dustlarını alacaksın. Sonra istersen DE edip ekstradan dust alabilirsin.

Aynı kartın en fazla 2 kopyası için dust geliyor bu arada, legendaryler için de 1. Yani decke girebilecek adetten fazla kartın varsa ekstraların dustını almıyorsun.

Ben gittim golden raggy (3200 dust) ve normal sylvanas (1600 dust) yaptım çünkü ikisi de elimde hiç yoktu. Şimdi sezon başlarken hem 4800 dust gelecek otomatik, hem de bu ikisini kırıp bi 2k dust daha alacağım belej olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi concealin gitmesine niye seviniyosunuz ki.

mk rogun elinden herseyi aldilar oyun basladigindan beri. blade flurry'nin gitmesiyle class bambaska bisey oldu zaten. bi conceal var o da butun miracle decklerde bile yok.

hero poweri da alsinlar sonraki pecte tam olsun. rog sadece neutral mob inebilsin class karti da olmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yhaaa bebekim benim çhok mu üzüldün seeeeen concealsız kalınca kıyamaaams =))

Ama harbi conceal gidince de roguelara ne çakacağım face decklerimle belli değil, o valeerayı nasıl kanırta kanırta böyle threaten spamlemekten parmakları yoruluncaya kadar BAM BAM BAM vura vura yeneceğim belli değil.

BWHAHAHWHAHAHHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...