Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Po kalkmiyo mu yav rotasyondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Kalkıyor, demiş zaten adam. Golden raggy ve normal slyvie craftladım, 1200 karla birlikte 6K dustım da olacak. 400 de sağdan soldan bulsak bi face decki çıkar heralde. Şimdi bana en iğrenç en bezdirici deck lazım pre-nerf pirate warrior / shaman benzeri böyle emote farmlayıp karşımdakinin sinirden kudurmasına neden olacak bişiler. Stampedeli questli hunter güzel olur sanki? Hiç bitmeyen 1 manalık minionlar falan böyle lethal skipleyip bad manners da kassam ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 MasterHapLo said: Wild a gecicek tum kartlar full refund mi simdi naxx da oleydi sanki? Yoktu oyle naxxta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Standart kartları wilda transfer olduğu için böyle bi olay var, naxxın GVGnin wilda düşmesi gibi bi durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Standarttan özel olarak çıkarılan bu kartlara "Hall of Fame" dedi adamlar. Şimdilik bu sette alttaki kartlar var, belki ilerde yenileri de eklenir. Old Murk-Eye Captain's Parrot Azure Drake Sylvanas Windrunner Ragnaros the Firelord Power Overwhelming Ice Lance Conceal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C8beN0FV0AAdEc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Harbiden he Loe tayfasına doydum yeterince ama sylvnas ve rag'ı ozleyeceğim Bi sürü sevimsiz hayvan gelio şimdi aratcaklar kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://clips.twitch.tv/SourPrettiestBaguetteBudStar umarım böyle olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 son 1 haftada 3. kere quest kaçırdım. hep böyle oluyor yeni expansion gelirken, hiç giresim falan gelmiyor. 90 pack'te yine 2 legendary açmak istemiyorum bir de rngesus amin, bismillah yaleppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benimde tam tersi. aylardir adam gibi oynamiyodum. 1 haftada ekstra 1k gold geldi 100 goldluk 60goldluk questler saolsun. kastim dedigim sadece questle nerdeyse bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 yav said: https://pbs.twimg.com/media/C8beN0FV0AAdEc4.jpg en ondeki kim paletress mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kawai sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 yav said: https://pbs.twimg.com/media/C8beN0FV0AAdEc4.jpg Reno gittigi icin uzulen biri var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 beleş winciler üzülüyodur fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 FreEmoon said: Standarttan özel olarak çıkarılan bu kartlara "Hall of Fame" dedi adamlar. Şimdilik bu sette alttaki kartlar var, belki ilerde yenileri de eklenir. Old Murk-Eye Captain's Parrot Azure Drake Sylvanas Windrunner Ragnaros the Firelord Power Overwhelming Ice Lance Conceal bunları disench yapınca full dust alma olayı bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sende kalıyo kartlar legler için 1 , mavi ve griler için 2 şer tane varsa golden full dust veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 nası bende kalıyor. dust nasıl gelicek peki, paket geldiğinde login olmak yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 su conceal gitti oleys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 @apple evet, kartları DE etmeden direk dustlarını alacaksın. Sonra istersen DE edip ekstradan dust alabilirsin. Aynı kartın en fazla 2 kopyası için dust geliyor bu arada, legendaryler için de 1. Yani decke girebilecek adetten fazla kartın varsa ekstraların dustını almıyorsun. Ben gittim golden raggy (3200 dust) ve normal sylvanas (1600 dust) yaptım çünkü ikisi de elimde hiç yoktu. Şimdi sezon başlarken hem 4800 dust gelecek otomatik, hem de bu ikisini kırıp bi 2k dust daha alacağım belej olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Bam bam bam oynadığın için craftlama ihtiyacı duymadın geçmişte demek ki. Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 abi concealin gitmesine niye seviniyosunuz ki. mk rogun elinden herseyi aldilar oyun basladigindan beri. blade flurry'nin gitmesiyle class bambaska bisey oldu zaten. bi conceal var o da butun miracle decklerde bile yok. hero poweri da alsinlar sonraki pecte tam olsun. rog sadece neutral mob inebilsin class karti da olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Yhaaa bebekim benim çhok mu üzüldün seeeeen concealsız kalınca kıyamaaams =)) Ama harbi conceal gidince de roguelara ne çakacağım face decklerimle belli değil, o valeerayı nasıl kanırta kanırta böyle threaten spamlemekten parmakları yoruluncaya kadar BAM BAM BAM vura vura yeneceğim belli değil. BWHAHAHWHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Çok kırılgan ya Rogue. Taunt'u, heal'ı falan da pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Axe sagol abi craftlayayim hemen gold olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar