GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 150 küsür açmışımdır,farklı zamanlarda tabi.Ama yinede 4 genzo küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 genzo'yu bi ara rogue'da deniyolardı keza pillager azure drake falan gittikten sonra rogue için burgly bully ile birlikte ideal kartlardan birisi ileride. vaktinde arena brawl reward'ları pity timer'ı etkilemiyor diye okuduğumu hatırlıyorum o yüzden emin olmak istedim. bu arada bu haftaki brawl açık ara gelmiş geçmiş en iyi brawl'lardan biri olabilir x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 reward olarak mı çıktı, reward'dan pack, packten de legendary mi çıktı. direk reward olarak çıktıysa etkilemiyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bana da 4 kez prophet velen açıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yok paketten çıktı arena reward'ı deyince reward paketi olarak algılamış olabilirim vaktinde. hmm iyi o zaman başlayayım gold biriktirmeye yalnız arena sardı beni ya nası olcak bakalım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Murloc Rogue'a swash'tan call in the finishers geliyor ya.... bu kartlar oyunda oldukça delirmek işten değil. bu arada shaman hala baya güçlü gibi, midrange-kontrol gibin olan jade oynuyorum, baya iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mammoth yılı başladığında , 1. Gün: 50 Gold 2. Gün: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack 3. Gün: 100 Arcane Dust 4. Gün: 1 Old Gods Pack 5. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 6. Gün: 50 Gold 7. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 8. Gün'den 14' güne kadar : 50 Gold Geliyormuş obaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 1 ne zaman başlıyor 2 login olur olmaz mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 applev0dka said: 1 ne zaman başlıyor 2 login olur olmaz mi geliyor aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mart sonu Nisan başı başlıyor Login oldukça geliyor Reward a boğ bizi blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 sabonis said: applev0dka said: 1 ne zaman başlıyor 2 login olur olmaz mi geliyor aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış. dün çıktı bu haber ne 5 dksı ya of plebler allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 sabo ve pleb yanyana düşünce notification geldi bana. gitmeyin ihtiyarın üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 adam hs uğruna "genç" yaşında saçlarını ağarttı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 mulgear6 said: sabonis said: applev0dka said: 1 ne zaman başlıyor 2 login olur olmaz mi geliyor aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış. dün çıktı bu haber ne 5 dksı ya of plebler allam haberin foruma konulmasından bahsediyor zaten sanırım. lurklüyo diye de ona demiş zaten. sakin ol asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Yok ya is cikisi bi foruma bakayim dedim gozume takildi sdfsf Aylardir dogru duzgun hs oynamiyorum bu goldlar iyi gelir bana sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Bonjo said: Mammoth yılı başladığında , 1. Gün: 50 Gold 2. Gün: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack 3. Gün: 100 Arcane Dust 4. Gün: 1 Old Gods Pack 5. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 6. Gün: 50 Gold 7. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 8. Gün'den 14' güne kadar : 50 Gold Geliyormuş obaaa :D 450 gold + 3 pack lul,eski packleri kim napsın,adam gibi 20 pack falan versinler bari geçende 7 vermişlerdi arttırsınlar hani adv yok diye,komik lan bu blizzard yada bunlar extra bonus,exp gelince yine 7-10 pack daha verirlerse o zaman hadi yine neyse denirde,bu ne abi 7-8 packlik quest ve dust,3 tane exp gelcek mk,nereye sıçacak bu insanlar lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 k1nJo said: mulgear6 said: sabonis said: applev0dka said: 1 ne zaman başlıyor 2 login olur olmaz mi geliyor aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış. dün çıktı bu haber ne 5 dksı ya of plebler allam haberin foruma konulmasından bahsediyor zaten sanırım. lurklüyo diye de ona demiş zaten. sakin ol asds takılıyor yaw o, onun yazdıklarının %99.57'si maytap. öle lafı sokayım geçeyim havası. axedicele yarışırlar :D ama bunu tanıdığım için laf etmiyom buna, takılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 GONDARCENGIZ said: Bonjo said: Mammoth yılı başladığında , 1. Gün: 50 Gold 2. Gün: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack 3. Gün: 100 Arcane Dust 4. Gün: 1 Old Gods Pack 5. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 6. Gün: 50 Gold 7. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack 8. Gün'den 14' güne kadar : 50 Gold Geliyormuş obaaa :D 450 gold + 3 pack lul,eski packleri kim napsın,adam gibi 20 pack falan versinler bari geçende 7 vermişlerdi arttırsınlar hani adv yok diye,komik lan bu blizzard yada bunlar extra bonus,exp gelince yine 7-10 pack daha verirlerse o zaman hadi yine neyse denirde,bu ne abi 7-8 packlik quest ve dust,3 tane exp gelcek mk,nereye sıçacak bu insanlar lul 4 pack 450 gold 100 dust totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 aynı şeyi dedim bende abi zaten,az yani.en az 15 pack falan beleş verirler diye düşünüyodum adv çıkmıcak sonuçta dust yetişmez lazım olan şeyleri craftlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 fakir fukara'ya sadaka veriyolar sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 4 tane genzo açsan sende beleş pack beklerdin dfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 4 paket az onu diyorum ya ben de daha fazla beklerdim gadgetzan'a bile 6 paket vermişlerdi bi de şimdi class başına 2 legendary, yıl başına 3 exp. falan nası yetiştircez bilmiyorum valla. bi yandan iyi çeşit çeşit legendary kart olması ama. bakalım... koskoca gadget'den kraftlanması çok şart sadece 3 tane falan vardı neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 21'den 23 oldu legendary sayısı ya öyle çok artmadı. ama işte asıl sorun 3 expansion çıkacak olması. benim 80k dust bana 5 sene falan yeter diyordum, şu anda max 2-3 sene veriyorum kendime :D ki 50 pre-order yaparım ben her seferinde. eskiden 2 exp arasında adventure çıktığında ona 40 lirayı mı ne gömüp, arada gold kasıp, sonraki expansion'a 8k gold'la falan giriyordum mesela. şu anda hepi topu 1600 gold'um var. exp çıkana kadar hadi olsun 3000. ee 30 pack sadece, 50 de preoder, 80 eder. en az 150 pack açmak lazım competitive bir koleksiyon için. bu da yaprağı yedik demek oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bide o 150 packden yere atınca rakibin kıskıs güleceği legendarylerden 4 tane cıkarsa deme keyfine sdfsdf mk blizzord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 8. Günden sonraki goldlar kesin değil bu arada Gecikirse 1 hafta diye backup o. Gelirse erken(vaktinde) 8.gün sonrası goldları unutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar