Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

genzo'yu bi ara rogue'da deniyolardı
keza pillager azure drake falan gittikten sonra rogue için burgly bully ile birlikte ideal kartlardan birisi ileride.

vaktinde arena brawl reward'ları pity timer'ı etkilemiyor diye okuduğumu hatırlıyorum o yüzden emin olmak istedim.

bu arada bu haftaki brawl açık ara gelmiş geçmiş en iyi brawl'lardan biri olabilir x)
Sosyal ağlarda paylaş

Mammoth yılı başladığında ,

1. Gün: 50 Gold
2. Gün: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack
3. Gün: 100 Arcane Dust
4. Gün: 1 Old Gods Pack
5. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack
6. Gün: 50 Gold
7. Gün: 1 Journey to Un'Goro Pack
8. Gün'den 14' güne kadar : 50 Gold

Geliyormuş obaaa :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

sabonis said:

applev0dka said:

1 ne zaman başlıyor
2 login olur olmaz mi geliyor

aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış.

dün çıktı bu haber ne 5 dksı ya
of plebler allam

haberin foruma konulmasından bahsediyor zaten sanırım. lurklüyo diye de ona demiş zaten.
sakin ol asds
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

450 gold + 3 pack lul,eski packleri kim napsın,adam gibi 20 pack falan versinler bari geçende 7 vermişlerdi arttırsınlar hani adv yok diye,komik lan bu blizzard

yada bunlar extra bonus,exp gelince yine 7-10 pack daha verirlerse o zaman hadi yine neyse denirde,bu ne abi 7-8 packlik quest ve dust,3 tane exp gelcek mk,nereye sıçacak bu insanlar lul
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

mulgear6 said:

sabonis said:

applev0dka said:

1 ne zaman başlıyor
2 login olur olmaz mi geliyor

aç lurker'a bak aç lurker'a. haber geleli 5 dakika olmadan anında damlamış.

dün çıktı bu haber ne 5 dksı ya
of plebler allam

haberin foruma konulmasından bahsediyor zaten sanırım. lurklüyo diye de ona demiş zaten.
sakin ol asds

takılıyor yaw o, onun yazdıklarının %99.57'si maytap. öle lafı sokayım geçeyim havası. axedicele yarışırlar :D ama bunu tanıdığım için laf etmiyom buna, takılsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

Bonjo said:

450 gold + 3 pack lul,eski packleri kim napsın,adam gibi 20 pack falan versinler bari geçende 7 vermişlerdi arttırsınlar hani adv yok diye,komik lan bu blizzard

yada bunlar extra bonus,exp gelince yine 7-10 pack daha verirlerse o zaman hadi yine neyse denirde,bu ne abi 7-8 packlik quest ve dust,3 tane exp gelcek mk,nereye sıçacak bu insanlar lul

4 pack 450 gold 100 dust totalde
Sosyal ağlarda paylaş

4 paket az onu diyorum ya
ben de daha fazla beklerdim
gadgetzan'a bile 6 paket vermişlerdi

bi de şimdi class başına 2 legendary, yıl başına 3 exp. falan nası yetiştircez bilmiyorum valla.

bi yandan iyi çeşit çeşit legendary kart olması ama. bakalım... koskoca gadget'den kraftlanması çok şart sadece 3 tane falan vardı neticede.
Sosyal ağlarda paylaş

21'den 23 oldu legendary sayısı ya öyle çok artmadı. ama işte asıl sorun 3 expansion çıkacak olması. benim 80k dust bana 5 sene falan yeter diyordum, şu anda max 2-3 sene veriyorum kendime :D ki 50 pre-order yaparım ben her seferinde.

eskiden 2 exp arasında adventure çıktığında ona 40 lirayı mı ne gömüp, arada gold kasıp, sonraki expansion'a 8k gold'la falan giriyordum mesela.

şu anda hepi topu 1600 gold'um var. exp çıkana kadar hadi olsun 3000. ee 30 pack sadece, 50 de preoder, 80 eder. en az 150 pack açmak lazım competitive bir koleksiyon için. bu da yaprağı yedik demek oluyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...