Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 esports adı altında bu kadar şişirilen başka bi oyun yok. %20 skill %30 deck %50 rng. tavla bundan iyi. oynaması da bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 her oyunda şans faktörü olur. esport olup olmaması şans faktörü olup olmaması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Young Savage maci basliyo hadi kocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 2-0 önde, iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 thijs gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 rip free packs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ahah gitti paketler hakkaten yalnız ne kadar çok insan thijs'e basmış ağlıyo herkes dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 o kadar adam basınca blizzard para yedirmiş thijs a fds,"kaybet pampa biz sana packlerin %75 ini nakit verelim" dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 amnesiac'ı kim önermişti bana sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Sevdiğim ve güvendiğim için otomatik Thijs seçmiştim. Ama decklere falan bakmamıştım hiç. Rogue getirmek çok büyük yanlış ya. decklere baksam hayatta seçmezdim Thijs. Doğru seçimler aslında Hotmeowth, Drhippi ve Amnesiac idi. Sevgimizin kurbanı olduk. ha zaten sikko sikko TGT packi veriyorlar. 2 ay içerisinde standart dışı kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 roguela falan alakası yok ya. izledim macların hepsini. loser bracket maci agir rng kurbanı oldu adam. rogue la son 14 kartı kaldı auctioner cekemedi. karsisindaki adam rogue a geti ilk 10 kartta 2 pillager, auctioneer, prep, shiv emperor falan vardı ki yendi thijs yine o round u. son mac zaten tam şaka. zoolock oynuyor thijs karsida warrior var. ilk 8 kartta 2 bash, axe, 2 slam, 2 execute, shield slam vardı. sonrasında curve muhtesem geldi zaten 8 mana rag, 10 mana grom+slam ile lethal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ya benim aklımdan amnesiac geçiyodu da sevdiğimden thijs'a basmıştım önceki blizzcon'da antimeta falan şık bi lineup'la yarıfinal'e kalmıştı bu sefer izlediklerimden öyle bi strateji içeren bişeyini yakalayamadım mesela belki oyun öyle bi hale geldi orasını da bilemicem ama favorim hamster ya, priest ve paladin'le çıktı adam gruptan çatır çatır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 sabonis said: ha zaten sikko sikko TGT packi veriyorlar. 2 ay içerisinde standart dışı kalacak. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 jewbonis yine icten ice aglamis. Rogue u gorsem secmezdimler fln... Ohh pack mack yok sana :) Yanliz turnuvada oynuyan adamlari gordukce oyundan sogudum lan. Soyle grnele bakiyorum MTG sampiyonadakiler fln. hep geek tiplerdi, bunlar bildigin otistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 yav said: ya benim aklımdan amnesiac geçiyodu da sevdiğimden thijs'a basmıştım önceki blizzcon'da antimeta falan şık bi lineup'la yarıfinal'e kalmıştı bu sefer izlediklerimden öyle bi strateji içeren bişeyini yakalayamadım mesela belki oyun öyle bi hale geldi orasını da bilemicem ama favorim hamster ya, priest ve paladin'le çıktı adam gruptan çatır çatır :D ben de hamster'i tutuyorum da.. daha cikmadi.. 1 mac daha kazanmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 huzur meta decklerinde ya. bütün sezon sırf oynaması zevkli diye Dragon Mage oynadım 2 ileri 1 geri şeklinde takıldım. 2 saat önce Zoo ile oyniim belki 5'e çıkarım sezon sonunda dedim. rank 8'in sonundan başlayıp 2 saat 15 dakka sonunda 17-7 ile çötönök diye rank 5 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 sana bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 2 saat 30 dknız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 MasterHapLo said: sabo zoo deck i atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 son 3-4 gündür o kadar kötü oüynuyorum + o kadar kötü kart geliyor + rakipler o kadar allah gibi çekiyor ki , oyunu silme raddesine geldim.. replay atsam gözleriniz kör olur heralde.. misplay yapacak kart bile olmuyor elimde artık böyle bakıyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Yav he he, sen çok özel bi kartanesisin hep sana kart gelmiyor he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 lan balta en başta ne yazmışım "o kadar kötü oynuyorum"la başlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Kolentoyu snipeladım ama bok gibi pick den verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 sabonis said: MasterHapLo said: sabo zoo deck i atsana Play demons questi geldi bunu yapayım dedim. Tam istediğim no brainer decki ya ahahah t3-4 concede paso Bwhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ulan ne güldüm şuna fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar