Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Amerikalı ukala dediğiniz adama verdiydim oyumu o ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 amnesiac'a basmıştım ben. bakalım o naapcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bu maçtan sonra oynayacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 loser brackettan cikarsa da gelir heralde packler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Grup maçı değil miydi bu? 2 maçı daha var yani çıkar bende UBa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Amnesiac derslik oynadı 4-2 aldı velet , gelsin packler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 4-2 alınca şimdi 4 pack mi gelicek, yoksa kazandığı için 1 win sayıldığından 1 pack mi, nası oluyo o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Seçtiğiniz için 1 tane, kazandığı her maç için 1 pack alacaksınız. Her oyun için değil. 6 maç oynayacak bir oyuncu, yani max 7 tane pack kazanabiliyorsunuz eğer hepsini kazanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 1 win 1 pack olması lazım Avrupalılar ezim ezim ezildi gene E sports da Asya ve Amerikanın yanında Avrupa koca bir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Oyle diyon da ilk ikisi hep batıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bonjo said: E sports da Asya ve Amerikanın yanında Avrupa koca bir hiç. şunu söylemek için baya bi esport cahili olmak lazım. amerika dediğin neredeyse her alanda avrupadan oyuncu transferi eden bi bölge. bunun tersini görmen de zor. avrupa baya bi daha iyi amerikadan genel anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Hearthstone ve e-sport lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 E-sport dediğin ne oluyor ki? Fifa mifa falan mı? Bilgisayar oyununa turnuva yapıyorlarsa adı elektronik spor işte. Sanki futbol basket masket gerçekte spormuş gibi başında e olunca mı tanımlara takılacağız? Bide bizim bastığımız eleman kazandı mı ben adını hatırlamıyorum. Spyronun sevdiğine bastım o bilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 futbol basket falan competitive sport oluyor evet spor onlarda. e-sport da starcraft, dota, CS gibi skill involved oyunlar iste. hearthstone dan tavla turnuvasi olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 axedice said: E-sport dediğin ne oluyor ki? Fifa mifa falan mı? Bilgisayar oyununa turnuva yapıyorlarsa adı elektronik spor işte. Sanki futbol basket masket gerçekte spormuş gibi başında e olunca mı tanımlara takılacağız? Bide bizim bastığımız eleman kazandı mı ben adını hatırlamıyorum. Spyronun sevdiğine bastım o bilir diye. ilk macini 4-3 kaybetti panpa :(.. ama inanmaya devam.. gunesli gunler bizi bekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 DrHippi'yi seçmiştim öylesine, kazanmış ^^ ne gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Nekro said: futbol basket falan competitive sport oluyor evet spor onlarda. e-sport da starcraft, dota, CS gibi skill involved oyunlar iste. hearthstone dan tavla turnuvasi olur anca Takımlar kurulmuş , oyuncular turnuvalar öncesi hazırlıklar yapmış , kafa patlatmışlar , sponsorlar havada uçuşmuş 3 senede 6,4m $ ödül dağıtılmış Kaynak Ama skill involved değil Zeka beceri yetenek hiç bir şey istemiyor aaa esport değil Bu kdr profesyonel oyuncuya söyleyelimde tavla oynasınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bonjo said: 1 win 1 pack olması lazım Avrupalılar ezim ezim ezildi gene E sports da Asya ve Amerikanın yanında Avrupa koca bir hiç. avrupalilarin onu acilsa eziceklerde iste yeteri kadar zaman ve para bulamiyorlar :P https://www.youtube.com/watch?v=z-UOuf5qgDo https://www.youtube.com/watch?v=IJjN9CGnDzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bonjo said: Avrupalılar ezim ezim ezildi gene E sports da Asya ve Amerikanın yanında Avrupa koca bir hiç. Cok talihsiz bir aciklama olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 http://www.gosugamers.net/hearthstone/rankings top 10'da bi tane usa olup gerisinin eu olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Sadece hs mi demişim ben esports dedim amma kasdınız ya avrupayı başarılı göstermek için Bakın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Sen şuan Avrupa'yı başarısız göstermek için ekstra kasıyorsun. durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 heh kazandığı paraya göre mi ölçüyorsun başarıyı? bi oyunun prize pool 250k diğerinin 20m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bonjo said: Sadece hs mi demişim ben esports dedim amma kasdınız ya avrupayı başarılı göstermek için Bakın buraya O zaman bakalım. En fazla para kazanan Koreli 57. sıradaki Jaedong. Bence buna göre koreliler bilgisayar oyunundan hiç anlamıyor. O kadar uğraşmışlar uğraşmışlar. En fazla kazanan adam 57. sırada. Şaka gibi. Bide "Korean Overlord" falan diyolardı. Bence oynamasalar da olur. Bak cidden zorlama bence. Gereksiz zorluyosun. Olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bonjo said: Nekro said: futbol basket falan competitive sport oluyor evet spor onlarda. e-sport da starcraft, dota, CS gibi skill involved oyunlar iste. hearthstone dan tavla turnuvasi olur anca Takımlar kurulmuş , oyuncular turnuvalar öncesi hazırlıklar yapmış , kafa patlatmışlar , sponsorlar havada uçuşmuş 3 senede 6,4m $ ödül dağıtılmış Kaynak Ama skill involved değil Zeka beceri yetenek hiç bir şey istemiyor aaa esport değil Bu kdr profesyonel oyuncuya söyleyelimde tavla oynasınlar artık. oyunun %70 ini rng faktoru belirlerken ne skill inden bahsediyorsun anlamadım ki. para oduluyle turnuvayla falan ne alakası var konunun onu da anlamadım. Pokerde esport olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar