Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

öyleymiş
ehueh
farklı taraftan izleyince olaylar ne değişik geliyo ya
adam salt'un kralını dökmüş
demiyo tabi elinde sap'ler cold blood'lar birikmiş ondan kötü oynamış :D

azure drake'imi güvenli sahaya ineyim diye götüm çatladı orda, taunt'u 3/1 bıraktım diye de laf etmişler sdf, gayet düzgün oyundu elime göre halbuki. azure drake'den de evis çekmesem concede falan edecektim yolo yürüdüm sonuç aldım :P (diğer seçenek de deckde 2 tane olan Fan'dı, zaten o yüzden taunt'u kafaladım, iyileştirmeye mana harcasa gene kâr etc.)

neyse tabi ki rng fiesta bi oyun sonuçta, zaten o yüzden paylaştım. savj'ı yendiğimden de değil, ilk 3 ünlü için falan geçerliydi yoksa bi dünya denk geliyor ünlü az ünlü tokatladığım/yenildiğim.

şimdi elalem gibi her şanssız olduğum maçta ağlamaya gelsem canınız sıkılacaktı. tabi ki paçamdan bal döktüğüm anları paylaşacam fena mı lan >:D<

ahan da şurda: https://www.twitch.tv/savjz/v/116765110?t=01h33m19s
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca drakonid operative OPOP bi kart, brann'la falan saçma sapan pislik şeyler yapıyolar
kraldan çok kralcı olmayın siz de anasını satayım xD

hatta konuyu değiştireyim de nerflenmesi gereken kartları sayayım:

- small time buccaneer. 2 mana yapılsın.
- jade idol: şüpheli, sonraki metaya bağlı. 2 mana'ya çıkartılıp 3 yerine 2 eklesin falan. o ne öyle
- drakonid operative: 5/5/4 falan olsun. hastalıklı bir kart. 5/5/5 olsun dragon olmasın ya da. o ne öyle
- counterfeit coin: Pillager'lar aradan çıkacağı için bu da şüpheli ama pillager gibi bi kart gelcekse 1 mana olsun falan
- dirty rat: bu kartı çok beğendim ama zamanla pislik olduğunu anladım. pislik kart tanımı: rng'si karşı tarafı aşırı üzerken diğer tarafı aşırı avantajlı hale getirmesi. etrafından oynuyorum ediyorum olabildiğince elimde fazladan değersiz minyon tutarak falan ama %20-25'le win condition'umu çalıp ezmesi çok kötü bitiriyor oyunu. Mana'sı arttırılabilir/health'i düşürülebilir etc.-
- kazakus: reno ve tayfası gideceğinden bunda da ısrarcı değilim ama 5 mana olmalı. t4 kazakus t5 aoe biraz fazla. Onun dışında sevdiğim bir kart aslen.

karazhan'dan
- babbling book & swashburglar: 2 mana mı yapsınlar acaba, çok çirkin kartlar.
- firelands portal: buna da bi ayar lazım.
- spirit claws: İĞRENÇLİK, silsinler direkt.

eyyorlamam bu kadar

klasik set'e de bakayım dedim:
- conceal: 2 mana yapsınlar
- doomhammer: geçti bunun modası ama 2/6 olmalı hiç değilse -.-
- power overhelming: bi müdehale buna da lazım. zoo hiç geri dönmez umarım öğgh
- g.auctioneer: millet rogue t1 olunca mırıldanmaya başladı gene. en fazla 4/3 yapılabilir stats. ellemesinler güzelim kartı daha fazla sakın
- ragnaros&alexstrazsa: Yeni legendary dizaynını engelleyebilen kartlar aslında. Çok minör değişiklik yapılabilir 1'er mana artırmak gibi
- Ice Block: bi yerde okumuştum, tek turn geçerli olmalı gibisinden. Katılıyorum.

2 aya kadar bi nerf dalgası gelecek dönüp bakarım tutturursam biranızı içerim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...