Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

savjz izleyen var mıydı demin? acayip şeyler oldu lul

adam stream'ini bitirsin vod koyucam eğlenceli maçtı baya xD
pure luck dışında sağlam playlerim var hem
valla bak sdf

Mesaj tarihi:
:D
dediğim gibi önceki turnlerdeki playlerimden bahsediyorum
elim bok gibiydi felan
onun dışında eğlenceli oyun diye koydum rahat ol xD
Mesaj tarihi:
izledim paçalardan damlamış shdufhaudsh. hem kendi paletress'ı öldüreceği kartları çekememiş, hem çift discover'dan cevap bulamamış, %15 ihtimal falan bulamaması. coin bile olsa olurmuş, bulamamış zavallı :D
Mesaj tarihi:
tek cevap evis diil yaw. backstab, evis ve sap. üstüne ilkinden si7 discover ediyor, ikinci de bu sefer demin saydığım 3 kart + 2 coin discover etse yetecek. %15-20 aralığında muhtemelen yani.
Mesaj tarihi:
sap'ler elimde, backstab+si7 1'er tane

koş bi kere daha hesapla bakiym merak ettim :D

he aklıma geldi, backstab si arka arkaya bulsa 2 manaya atamıyor galiba, coin var mıydı adamın elinde?
Mesaj tarihi:
şimdi tekrar bakmaya üşenirim ama 2. sapi son tur tur çektin diye hatırlıyorum. öyle diilse bile git sen hesapla ayrıca matematiğin yok mu :D
adamın yerde 2/50 brann'ı var niye hem backstab hem si7 lazım olsun adama.
Mesaj tarihi:
öyleymiş
ehueh
farklı taraftan izleyince olaylar ne değişik geliyo ya
adam salt'un kralını dökmüş
demiyo tabi elinde sap'ler cold blood'lar birikmiş ondan kötü oynamış :D

azure drake'imi güvenli sahaya ineyim diye götüm çatladı orda, taunt'u 3/1 bıraktım diye de laf etmişler sdf, gayet düzgün oyundu elime göre halbuki. azure drake'den de evis çekmesem concede falan edecektim yolo yürüdüm sonuç aldım :P (diğer seçenek de deckde 2 tane olan Fan'dı, zaten o yüzden taunt'u kafaladım, iyileştirmeye mana harcasa gene kâr etc.)

neyse tabi ki rng fiesta bi oyun sonuçta, zaten o yüzden paylaştım. savj'ı yendiğimden de değil, ilk 3 ünlü için falan geçerliydi yoksa bi dünya denk geliyor ünlü az ünlü tokatladığım/yenildiğim.

şimdi elalem gibi her şanssız olduğum maçta ağlamaya gelsem canınız sıkılacaktı. tabi ki paçamdan bal döktüğüm anları paylaşacam fena mı lan >:D<

ahan da şurda: https://www.twitch.tv/savjz/v/116765110?t=01h33m19s
Mesaj tarihi:
ayrıca drakonid operative OPOP bi kart, brann'la falan saçma sapan pislik şeyler yapıyolar
kraldan çok kralcı olmayın siz de anasını satayım xD

hatta konuyu değiştireyim de nerflenmesi gereken kartları sayayım:

- small time buccaneer. 2 mana yapılsın.
- jade idol: şüpheli, sonraki metaya bağlı. 2 mana'ya çıkartılıp 3 yerine 2 eklesin falan. o ne öyle
- drakonid operative: 5/5/4 falan olsun. hastalıklı bir kart. 5/5/5 olsun dragon olmasın ya da. o ne öyle
- counterfeit coin: Pillager'lar aradan çıkacağı için bu da şüpheli ama pillager gibi bi kart gelcekse 1 mana olsun falan
- dirty rat: bu kartı çok beğendim ama zamanla pislik olduğunu anladım. pislik kart tanımı: rng'si karşı tarafı aşırı üzerken diğer tarafı aşırı avantajlı hale getirmesi. etrafından oynuyorum ediyorum olabildiğince elimde fazladan değersiz minyon tutarak falan ama %20-25'le win condition'umu çalıp ezmesi çok kötü bitiriyor oyunu. Mana'sı arttırılabilir/health'i düşürülebilir etc.-
- kazakus: reno ve tayfası gideceğinden bunda da ısrarcı değilim ama 5 mana olmalı. t4 kazakus t5 aoe biraz fazla. Onun dışında sevdiğim bir kart aslen.

karazhan'dan
- babbling book & swashburglar: 2 mana mı yapsınlar acaba, çok çirkin kartlar.
- firelands portal: buna da bi ayar lazım.
- spirit claws: İĞRENÇLİK, silsinler direkt.

eyyorlamam bu kadar

klasik set'e de bakayım dedim:
- conceal: 2 mana yapsınlar
- doomhammer: geçti bunun modası ama 2/6 olmalı hiç değilse -.-
- power overhelming: bi müdehale buna da lazım. zoo hiç geri dönmez umarım öğgh
- g.auctioneer: millet rogue t1 olunca mırıldanmaya başladı gene. en fazla 4/3 yapılabilir stats. ellemesinler güzelim kartı daha fazla sakın
- ragnaros&alexstrazsa: Yeni legendary dizaynını engelleyebilen kartlar aslında. Çok minör değişiklik yapılabilir 1'er mana artırmak gibi
- Ice Block: bi yerde okumuştum, tek turn geçerli olmalı gibisinden. Katılıyorum.

2 aya kadar bi nerf dalgası gelecek dönüp bakarım tutturursam biranızı içerim :P
Mesaj tarihi:
hah benim de başıma şu geliyor, turn 16 ve turn 18'i izleyin yeterli zaten....
https://hsreplay.net/replay/s6RFQQx2o7sUxXfx5bh8Uh
kafa dağıtmalık ve quest tamamlama amaçlı girdiğimde bile bunlar beni buluyor lan, legend'a kasıyor olsam nolacak...
Mesaj tarihi:
topdeck nether iyiymiş t18'e gerek olmayacakmış
bi de yogg warrior ne la
clown deck'e yenilmişsin lul

bi de sezon başından beri warlock quest'i geliyosa iyi kafa dağıtmışsındır ;) >:D<
Mesaj tarihi:
hangi topdeck nether ya. oyunun başından beri elimdeydi kart. warlock bu sezon az oynadım 44 maçmış. bu sezon deli gibi maç yaptım sanıyordum o da çok değilmiş valla 220deyim anca.
Mesaj tarihi:
ne bilim düzgün izlemedim sağdan geldi gibi gördüm xD

bak savjz'la aynı kaderi paylaşıyonuz rakipler hep çok ballı :P
https://clips.twitch.tv/savjz/BrainyGalagoRaccAttack
  • Yeni Oluştur...