Aceace Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 https://oddshot.tv/shot/UzoYkqh8YkpNtbaLuaIO0zSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 MasterHapLo said: http://pp.vk.me/c624727/v624727797/28f68/OOcJ-uWnLSs.jpg An hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Rakip taunt çıkınca kartonu altdan kaldırıp bakıyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 sene 1999 heralde kartlara bak :D ayrıca lifecoach böyle oynayarak baya bi rank atlamıştı 4-5 ay önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Swashburglar İĞRENÇ bi kart demiş miydim daha önce? yalnız iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 sabonis said: sene 1999 heralde kartlara bak :D ayrıca lifecoach böyle oynayarak baya bi rank atlamıştı 4-5 ay önce falan. Aynen Naxx aggro hunter deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 savjz izleyen var mıydı demin? acayip şeyler oldu lul adam stream'ini bitirsin vod koyucam eğlenceli maçtı baya xD pure luck dışında sağlam playlerim var hem valla bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 antonidas ve palatress sağlam playler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 :D dediğim gibi önceki turnlerdeki playlerimden bahsediyorum elim bok gibiydi felan onun dışında eğlenceli oyun diye koydum rahat ol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 tunch said: antonidas ve palatress sağlam playler Ve valeera oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 :D tempo palatress'i board'da bırakan priest utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 izledim paçalardan damlamış shdufhaudsh. hem kendi paletress'ı öldüreceği kartları çekememiş, hem çift discover'dan cevap bulamamış, %15 ihtimal falan bulamaması. coin bile olsa olurmuş, bulamamış zavallı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 :D tek cevap evis vardı benim 17 kartlık deck'te, çekecek diye ödüm koptu. %15'le kurtardıysam iyiymiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 tek cevap evis diil yaw. backstab, evis ve sap. üstüne ilkinden si7 discover ediyor, ikinci de bu sefer demin saydığım 3 kart + 2 coin discover etse yetecek. %15-20 aralığında muhtemelen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 sap'ler elimde, backstab+si7 1'er tane koş bi kere daha hesapla bakiym merak ettim :D he aklıma geldi, backstab si arka arkaya bulsa 2 manaya atamıyor galiba, coin var mıydı adamın elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 şimdi tekrar bakmaya üşenirim ama 2. sapi son tur tur çektin diye hatırlıyorum. öyle diilse bile git sen hesapla ayrıca matematiğin yok mu :D adamın yerde 2/50 brann'ı var niye hem backstab hem si7 lazım olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 öyleymiş ehueh farklı taraftan izleyince olaylar ne değişik geliyo ya adam salt'un kralını dökmüş demiyo tabi elinde sap'ler cold blood'lar birikmiş ondan kötü oynamış :D azure drake'imi güvenli sahaya ineyim diye götüm çatladı orda, taunt'u 3/1 bıraktım diye de laf etmişler sdf, gayet düzgün oyundu elime göre halbuki. azure drake'den de evis çekmesem concede falan edecektim yolo yürüdüm sonuç aldım :P (diğer seçenek de deckde 2 tane olan Fan'dı, zaten o yüzden taunt'u kafaladım, iyileştirmeye mana harcasa gene kâr etc.) neyse tabi ki rng fiesta bi oyun sonuçta, zaten o yüzden paylaştım. savj'ı yendiğimden de değil, ilk 3 ünlü için falan geçerliydi yoksa bi dünya denk geliyor ünlü az ünlü tokatladığım/yenildiğim. şimdi elalem gibi her şanssız olduğum maçta ağlamaya gelsem canınız sıkılacaktı. tabi ki paçamdan bal döktüğüm anları paylaşacam fena mı lan >:D< ahan da şurda: https://www.twitch.tv/savjz/v/116765110?t=01h33m19s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ayrıca drakonid operative OPOP bi kart, brann'la falan saçma sapan pislik şeyler yapıyolar kraldan çok kralcı olmayın siz de anasını satayım xD hatta konuyu değiştireyim de nerflenmesi gereken kartları sayayım: - small time buccaneer. 2 mana yapılsın. - jade idol: şüpheli, sonraki metaya bağlı. 2 mana'ya çıkartılıp 3 yerine 2 eklesin falan. o ne öyle - drakonid operative: 5/5/4 falan olsun. hastalıklı bir kart. 5/5/5 olsun dragon olmasın ya da. o ne öyle - counterfeit coin: Pillager'lar aradan çıkacağı için bu da şüpheli ama pillager gibi bi kart gelcekse 1 mana olsun falan - dirty rat: bu kartı çok beğendim ama zamanla pislik olduğunu anladım. pislik kart tanımı: rng'si karşı tarafı aşırı üzerken diğer tarafı aşırı avantajlı hale getirmesi. etrafından oynuyorum ediyorum olabildiğince elimde fazladan değersiz minyon tutarak falan ama %20-25'le win condition'umu çalıp ezmesi çok kötü bitiriyor oyunu. Mana'sı arttırılabilir/health'i düşürülebilir etc.- - kazakus: reno ve tayfası gideceğinden bunda da ısrarcı değilim ama 5 mana olmalı. t4 kazakus t5 aoe biraz fazla. Onun dışında sevdiğim bir kart aslen. karazhan'dan - babbling book & swashburglar: 2 mana mı yapsınlar acaba, çok çirkin kartlar. - firelands portal: buna da bi ayar lazım. - spirit claws: İĞRENÇLİK, silsinler direkt. eyyorlamam bu kadar klasik set'e de bakayım dedim: - conceal: 2 mana yapsınlar - doomhammer: geçti bunun modası ama 2/6 olmalı hiç değilse -.- - power overhelming: bi müdehale buna da lazım. zoo hiç geri dönmez umarım öğgh - g.auctioneer: millet rogue t1 olunca mırıldanmaya başladı gene. en fazla 4/3 yapılabilir stats. ellemesinler güzelim kartı daha fazla sakın - ragnaros&alexstrazsa: Yeni legendary dizaynını engelleyebilen kartlar aslında. Çok minör değişiklik yapılabilir 1'er mana artırmak gibi - Ice Block: bi yerde okumuştum, tek turn geçerli olmalı gibisinden. Katılıyorum. 2 aya kadar bi nerf dalgası gelecek dönüp bakarım tutturursam biranızı içerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Yalnız yav ne acı ezmişsin herifi, senden sonra belini doğrultamamış 1500lere doğru başaşşağı yolculuk lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 hah benim de başıma şu geliyor, turn 16 ve turn 18'i izleyin yeterli zaten.... https://hsreplay.net/replay/s6RFQQx2o7sUxXfx5bh8Uh kafa dağıtmalık ve quest tamamlama amaçlı girdiğimde bile bunlar beni buluyor lan, legend'a kasıyor olsam nolacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 topdeck nether iyiymiş t18'e gerek olmayacakmış bi de yogg warrior ne la clown deck'e yenilmişsin lul bi de sezon başından beri warlock quest'i geliyosa iyi kafa dağıtmışsındır ;) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 hangi topdeck nether ya. oyunun başından beri elimdeydi kart. warlock bu sezon az oynadım 44 maçmış. bu sezon deli gibi maç yaptım sanıyordum o da çok değilmiş valla 220deyim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ne bilim düzgün izlemedim sağdan geldi gibi gördüm xD bak savjz'la aynı kaderi paylaşıyonuz rakipler hep çok ballı :P https://clips.twitch.tv/savjz/BrainyGalagoRaccAttack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Beyler account nerede satabiliriz + Şöyle hesapta ne var ne yok text'e dökücek bir program var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 vay be.. onca legendary.. onca adventure. nasıl kıyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar