Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 (düzenlendi) desing team, test team, balance team üçü de felaket ya. iksar salağı kovulana kadar toparlayamaz hs. Aralık 12, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 2 gün oldu daha ahaha. zeddy dün reddit'de bi başlık açmıştı, 4k upvote alınca anonsu açıkladılar hemen. reziller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 On 12.12.2019 at 01:57, Spyro dedi ki: expansion genel olarak power level ortalamasini ucurmus tum kartlarin bu olayı artık daha sık yapacaklar insanların klasik kartları kullanmaması daha çok deck alması daha cok para harcaması için yapılan standart uygulama zaten. ama butun reviewerlar demişti descent of dragon su ana kadar gelen en imba expansion diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Ben ara verdim bir sure, gold filan da yok account ta. Belki kafama eserse baslarim bir ara tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 (düzenlendi) Şimdi yapsam bir Shaman destesi, bunlar nerfleyene kadar legend olurum. Ama gram zevk almıyorum şöyle saçma sapan OP decklerden. Oyun ilk çıktığı yıldan beri oynuyorum, ne Face Hunter'lar ne Pirate Warrior'lar ne Secret Paladin'ler gördük ama ben de böyle bir şey görmedim bugüne kadar. Indie firma olsa şöyle dengesiz işler yapamaz. Büyük başarı gerçekten. Birbirinin kopyası destelerden de sıkıldığım için huzuru wildda buldum. Kendi destemi kendim yapıp oynuyorum. Dün şu desteyle r5 oldum. Eski expansion zengini wild meraklısı varsa benim gibi bırakayım desteyi, sevebilirsiniz belki. Winrate %67 imiş. 29 wins 14 losses. ### All Kind Warlock # Class: Warlock # Format: Wild # # 1x (0) Sacrificial Pact # 1x (2) Baleful Banker # 1x (2) Dark Peddler # 1x (2) Defile # 1x (2) Demonic Project # 1x (2) Dirty Rat # 1x (2) Doomsayer # 1x (2) Plated Beetle # 1x (2) Sunfury Protector # 1x (2) Vulgar Homunculus # 1x (2) Zephrys the Great # 1x (4) Defender of Argus # 1x (4) Diseased Vulture # 1x (4) Faceless Shambler # 1x (4) Hellfire # 1x (4) Hooked Reaver # 1x (4) Kazakus # 1x (4) Lesser Amethyst Spellstone # 1x (4) Spellbreaker # 1x (4) Twilight Drake # 1x (4) Voidcaller # 1x (6) Abyssal Summoner # 1x (6) Aranasi Broodmother # 1x (6) Genn Greymane # 1x (6) Reno Jackson # 1x (6) Siphon Soul # 1x (10) Bloodreaver Gul'dan # 1x (10) Frost Giant # 1x (12) Mountain Giant # 1x (20) Molten Giant # AAEBAf0GHooBowHyBfsF+wa2B+EHjQjMCNwKjg7QE8MWzxaprQLYuwLfxALnywLx0AL90AKI0gKX0wLq5gLN9AKn9wKAigPalgP8owOBpQPurAMAAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Aralık 13, 2019 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 (düzenlendi) R5 den sonra secret mage odd rogue ve pepega mech paladin ekmek eder seni benden söylemesi. Bari nzoth lu versiyona geç. Aralık 13, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 4 saat önce, BonePART dedi ki: bu olayı artık daha sık yapacaklar insanların klasik kartları kullanmaması daha çok deck alması daha cok para harcaması için yapılan standart uygulama zaten. ama butun reviewerlar demişti descent of dragon su ana kadar gelen en imba expansion diye. Bone sen epeydir oynamıyosun heralde. Tek tek kart kalitesini ele alırsan bu exp tamamiyle power creep onda şüphe yok Sıkıntı oyunu dengeleyemiyor mallar. Her class aynı power levela ulaşamıyor. Ayrıca ladder a hükmeden deckler nerdeyse f2p. Evolve shaman, Combo priest, midrange hunter vs vs. 2 günde metayı silkeleyip atan yeni destenin legendary si free. Yani öyle pack sattıracak, legendarylerin epiclerin havada uçuştuğu deckler yok ve bu kaç sezondur böyle. Test team ve balance team sıkıntılı. Problem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 1 saat önce, Borlach dedi ki: R5 den sonra secret mage odd rogue ve pepega mech paladin ekmek eder seni benden söylemesi. Bari nzoth lu versiyona geç. Secret Mage'lerle boğuşarak çıktım zaten. Fazla problem çıkarmıyor. Hatta Eater of Secrets'ı çıkardım desteden. Mech Paladin'le de sıkıntı yaşamadım çok. Sadece big Priest sorun çıkarıtıyor. Priest görünce yüzüm düşüyor bir tek. Bu destenin problem yaşadığı desteler belli comboları olan kontrol desteleri zaten. Odd Rogue iki tane denk gelmiş yenmişim R5'e kadar. Fazla Rogue rastlamadı. Bana aggro deste olsun zaten. Göründüğünden daha fazla savunma mekanikleri var bu destenin. Legend kasma derdim yok zaten, grind beni soğutuyor. Bir tane Reno Mage yapıp deneyesim var sadece. Onu ekmek ederler gibi geliyor asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Yeni Paladin decklerine bakıyordum da şuna çok güldüm lan. RACIST PALADIN. https://www.hearthpwn.com/decks/1323145-5-legend-racist-paladin Shaman nerf'ünden sonra iş yapabilir aslında. Ben hala Mech oynuyorum ama ya buna ya da Drurloc'a geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 rank2 hardstuck kaldim legend kasayim dedim ama yok su embiggen druid ve rush hunter kanser ediyor rank2 ye kadar gelmiş toplama yapamıyor hala adamlar sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 (düzenlendi) rogue oyna. taşır seni Şubat 22, 2020 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Yeni sezon başlamış wild mi oynamak lazım nomal mi? Wild de tüm kartlar falan var onu anladım da hangisiyle sezonu oynamak daha mantıklı onu cözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 sahip olduğun kartlara göre. bunu sorduguna göre eski kartlar yoktur wild deck zor olabilir. normal iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Evet şimdi kurabildim mantığını teşekkür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 İyi başlayan kazanıyor su an. Ben boyle hic görmemiştim. Druid acılısını yapınca concede dışında çaresi olan cok az class var. Yani açılış elin biraz kötüyse 5-6 manada öluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Oha böyle bi oyun vardı lan bi ara baya oynardık. Kotik şimdi parayı bundan mı kazanıyor? Geçende haberi vardı çalışanların parasını azaltmış yöneticilerin parasını arttırmış şirket yine iyi kar ediyor diye. Valla iyi çöktü IP lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 16 saat önce, ahmedinejad dedi ki: İyi başlayan kazanıyor su an. Ben boyle hic görmemiştim. Druid acılısını yapınca concede dışında çaresi olan cok az class var. Yani açılış elin biraz kötüyse 5-6 manada öluyorsun. ramp'in mana cheat'in boku çıktı druid'de. 1 aya nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Yapalım mı diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 (düzenlendi) Guardian druidle elmas 2-3-4 takılı kaldım bir turku geçemiyorum ileri. Sinirim bozuldu artık ay sonuna kadar ara vereyim bari. Legend olacaklar olsun bir rahatlasın ortalık. Ağustos 12, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 (düzenlendi) Telden oynamak cezbetti tekrar başlıyım dedim ama ortalık karılmış hiç bir şey anlamadım. Hangi adventureları açtırmak lazım hangi kartları almak lazım. Gold kazanmak eskisi gibi degil. Oynuyan kaldı mı ? Aralık 14, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 sictilar biraktilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Battleground daha zevkli bence şu an normal oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 battleground nedir , sıctılarsa oyunun içine gwent'in mobil'i cıkmış ona bakıyım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 iyiki hesabımı satıp gitar almışım mk dedirten oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Oyun modlarına gir abi orada. Kart Mart gerekmiyor oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar