inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 O kadar rezalet ki laddering bugin 5-14 rank 10'un dibine vurdum. Herkes bu kadar sıralı bu kadar topdeck'i nasıl çekebiliyor iyice rngstone olmuş oyun. Puzzle box of yogg kesin nerf yemeli tıpkı yogg'un ilk haftaları gibi çalışıyor kart. Mage quest'e zaten hiç değinmiyorum bile. Gene rezalet bir unbalanced expansion çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 oynamayın abi bırakın zaten. şu oyunla ilgili tek üzüldüğüm nokta hesabı satamıyor oluşum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 On 09.08.2019 at 08:36, k1nJo dedi ki: oynamayın abi bırakın zaten. şu oyunla ilgili tek üzüldüğüm nokta hesabı satamıyor oluşum sdf. Sorma ya, account'u alacak biri bulsam anında bırakacağım üçe beşe bakmadan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 standart disindaki tüm kartlari d/e yaptim 61k dust geldi wild oynamayi asla dusunmuyorum bi kaybim olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 eğer ilerde format değişikliği olmazsa ve hesabını satmayı falan düşünmüyorsan bi kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 arenada 2 zephyrus yedim arka arkaya. müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 d4 başlığı uçup gitti ama buraya yazan çizen yok. yeni mod ekliyorlar 8 oyunculu auto chess. yeni exp. da açıkladılar blizzcon'da. power creep gibi duruyor yine ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 ragnaros, sylvanas tayfası gidecek mi yeni exp gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 autochess çok basit gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 (düzenlendi) hots’u canlandırsalardı keşke autochessle. Risk almamışlar hazır oyuncu kitlesine yapmışlar oyunu ama boardda falan tat vermiyor pek. Kasım 4, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 hon’la ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Of HotS iste. Aklımda hon kalmis ne alakaysa. Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 1 saat önce, Fistan dedi ki: ragnaros, sylvanas tayfası gidecek mi yeni exp gelince aralık başı gidecek diye biliyorum. gitsin de kurtulalım allahın belası evolve'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) bg mod'u 3 gündür falan oynuyorum acayip keyifli. gerçi şu an için build seçenekleri kısıtlı ve beast aşırı op ama potansiyeli yüksek. Kasım 11, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 73 pack 3 legendary 14 epic. çok kötü ya. bi de meme legendary açma geleneğim devam ediyor gittim shu'ma açtım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 abi oynayan bi sen kaldın herhalde, bırak boş ver kötü de açmışın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 sat hesabı ruslarla ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 55 pack 5 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Yapacakları işi seveyim ya. Shaman zaten aylardır çok gıck bir sınıftı. Her expansion'da battlecry işini dallandırıp budakladılar. İyice tanrı yapmışlar şimdi Shaman'ı. Karşıdakinin armour'ı komple sil kartına da zaten gıcık oldum. Direkt warrioru silseler daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 shaman op evet. platebreaker çöp kart ama. warriorun zaten armor gain'i çok az. ilerde belki eklerlerse gıcık bi tech olabilir ama şimdi kullanışsız. yine de oyunda böyle bi tech kart olması iyi. odd warrior zamanlarını da gördük. @k1nJo f2p takılıyorum ya. çok kastırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Uzun zamandır warrior oynamıyorum zaten ama direkt bir sınıf özelliğini hedeflemesi hoşuma gitmedi. Bir kısmını silse armor'un belki yine olabilir ama misal, bazı durumlarda pyroblastdan bile etkili hale gelebilir. Ben mesela böyle özel duruma hizmet eden kartları kullanmayı seviyorum. Şu an wild'da oynadığım Even-Reno Warlock destesinde özellikle sırf Shudderwock, Emperor Thaurissan, Mecha C'thun gibi kartlara önlem alabilmek için Dirty Rat ve Demonic Project gibi kartları tutuyorum. Öbür türlü kontrol destesiyle neredeyse şansınız olmuyor bu tip destelere karşı. Her türlü duruma cevabı olan desteleri seviyorum ben. Shaman işin bokunu çıkarttı ama iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) bi çok insan hero card'larının armor vermesinden uzun zamandır şikayetçi. sırf onların ağzını kapatmak için bile print etmiş olabilirler :) ama armor biraz sıkıntılı bi mekanik gerçekten. youtbe'da aratırsan 1000 armor deck videoları bulabilirsin. odd warrior zamanı total life'ım 60'dan aşağı olmuyodu. oynarken eğlenceli de sana karşı oynanırken can sıkıcı gerçekten. yani böyle bi tech kart olması yine de iyi. gerçi şu anda ne standart'da ne da wild'da oyun görecek bi kart değil. dolayısı ile endişe edilecek bi durum yok bence :) shaman konusu ise tamamiyle developer team'in mallığı. yani shamanla da alakası yok, shaman olmasa mage, mage olmasa rogue vs vs. böyle saçma sapan overpowered şeyler ekliyorlar oyuna. başka bişey bilmiyorlar. Aralık 11, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 expansion genel olarak power level ortalamasini ucurmus tum kartlarin bu arada 108 pack 8 legendary benim de (biri golden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Ben 10 tane falan açtım, 1 tane legendary düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 21 saat önce, Arondrin dedi ki: Yapacakları işi seveyim ya. Shaman zaten aylardır çok gıck bir sınıftı. Her expansion'da battlecry işini dallandırıp budakladılar. İyice tanrı yapmışlar şimdi Shaman'ı. Karşıdakinin armour'ı komple sil kartına da zaten gıcık oldum. Direkt warrioru silseler daha iyiymiş. simdiye kadar hicbir expansion basinda, bu kadar broken bir deck gormemistim.. biliyorum this is blizzard ama bu kadar da degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar