dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 twitch yine golden pack veriyor, kaçırmayın + frozen synapse ve cortex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 geçenkini aldım kapamıştım bi link atar mısın yeni kampanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 https://twitch.amazon.com/prime/loot/hearthstone?ref_=SM_OM_CIDD_TW_HS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Oh no! We can’t enable Twitch Prime on your account. There was an error. Please try again in a moment. diyor vpn falan ile mi yapmak lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Vpn deil de. Tr kartlari kabul etmiyo sanitsam. Benim garanti karttan bi turlu cekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 5 dolar mı prime ne kadar. değiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 dreagloth said: twitch yine golden pack veriyor, kaçırmayın + frozen synapse ve cortex yine vermiyor ya galiba. frozen synapse cortex ayrı da. golden pack'i işte kasımla ocak döneminde verecekler. benim account almış olarak gözüküyo zaten yeni bişi gözükmüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bir öncekinin dönemi farklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Hatta bir önceki bana 8`inde gelmiş tam, bu da 8 inde başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 aynıydı. hatta ben de 8 Kasımda yazmışım (ilk günüydü zaten) yazmışım pack geldi diye, sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 8`inden baya önce submit etmiştim ben onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 evet ben de önce submit ettim ama işte geldiği tarih promosyonun başladığı tarih olan 8'i oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 mulgear6 said: Leyline manipulator OTK questsiz Simulacrum'la 1 adet sorc app kopyalıyosun ve leyline manipulator giriyosun (tercihen elde 1 adet primoldandan yada tome'dan gelen molten reflection lazım) sonraki tur 7 mana antonyo 0 mana grill 2 mana grill 0 mana molten reflection 1 mana molten 10 mana ggwp infinite fireball queste gerek olmadan önce kartı koyiim random karta ihtiyacın yok. Grill çekiyosun, smilacrumluyorsun 2 kere, üstüne Leyline oynuyorsun. 2-0-0'a 3 tane Grill oluyo elinde. Bunları oynuyon, Antonidas oynuyon, 9 mana, yerde 3 Grill var, birini 1 manaya Molten'lıyorsun, gg. Quest'i elinde tutup oyunun başında 1 kart eksik oynamak yok, 2 tane Cabalist Tome oynamana gerek yok. 2 Frostbolt, 1 Volcanic Potion koyup aynı Quest Mage listesini oynayabilirsin ve aggro'ya karşı çok daha iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://www.twitch.tv/videos/205933346 1.02.50 Zamanı olmayanlar 1.10.00'dan da başlayabilir. Öncesi düz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu sefer kanser edecek deck ortaya çıkana kadar bekliyecem onu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 https://www.twitch.tv/playhearthstone final card reveal stream basladi.. bir tane de dungeon run yapacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Abiii.. 4 mana 20/20 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 oyundaki en güçlü kartlardan birinin artwork'ü düzgün olsaydı bari ya. bu ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Ve bu şimdiye kadar yapılmış en kötü iki kart onla birlikte Tırnak çizimleri bitmemiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Minionsız spell based hunter deck mi? Nasıl bi saçmalık lan o http://www.hearthstonetopdecks.com/kobolds-catacombs-expansion-guide-release-date-card-spoilers-list/#koboldcards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Ranger sallıyon okları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 secret hunter işte, izledim şimdi eğlenceli görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Kulağa hoş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İnsanların balı tutunca da tam tutuyor: Bunun üzerine bir tane de Blizzard attı Quest Mage. Ben Quest Mage oynarken freeze effect bulacağım diye bir yerlerim çatlıyor. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Abi expansionın ilk haftaları inanılmaz cümbüş kopacak gibi geliyor hadi hayırlısı. Control warrior başta hype olur sonra biter herhalde. Handlock güçleniyor. Ben oynarım sezon boyunca. Big priest baya oynanacak. 7 manalık büyü baya saçmalıkmış :D Resurrect two different friendly minions? Bi de 4 büyü yaparsan upgrade oluyomuş. 3 ve 4 tane res atıyor falan. Upgrade'siz haliyle bile 2 tane büyük minion reslemesi gayet iyi bence. Barnes reslemese iyi olur. Priest quest oynamak isteyenler için de 3 manalık twilight's call diye bir büyü var. Ölen deathrattle minionlarınızdan 2 tanesini 1/1 olarak summonlıyor. Hem quest tamamlamak için iyi, hem nzoth etkisi güçleniyor. Daha nolsun. Dragon priest de görürüz. Ama en kafa karıştırıcı olarak rogue göreceğiz gibi geliyor bana. Rogue secretları baya kıl lan. Sudden betrayal etrafından oynamak için düşük ataklıyla vurmak kârlıyken, evasion etrafından oynamak için yüksek ataklı minionınızla oynasanız daha iyi oluyor. ÇOK KIL. Her durumda ortaya düşük ataklı - değersiz şeyler koymak lazım. Sağlam ataklıları kenara koymak daha iyi. En azından sacrifice edecekseniz dandik şeyleri etmiş olursunuz. Legendaryleri Sonya Shadowdancer(friendly minion öldüğü zaman elinize 1 mana tutarında 1/1 kopya veriyor) ile de abuk sabuk milyon tane kombo yapılabilir. Ama az görürüz. Paladin'de call to arms(4 manaya recruit 3 minions that cost 2 or less) ile murloc güçlenebilir belki. Silahlar hakkında şimdilik çok yorum yapmak istemiyorum. Siz de bi şeyler çiziktirin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar