axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Ulaşmadı daha. Wishmaster said: Biz türkler neden çabuk pes ediyoruz her şeyde ya Adam o kadar yazmış çizmiş sonunda bu genellemeyi mi yapabildin? B R A V O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Seninki kadar gelişmiş olmayan beynim bu basit sonuca ulaşmaya yetebildi. deal with it biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Peki kelesethi craftladıktan hemen sonra ilk 2 turn içinde (2 kere direk mulligan) elimde olması? Yeni craftlanan lecınderileri direk çeksinler algoritması yoksa çoktan yazıldı mı?!?!?!? Gerçi söz konusu şu olunca mümkün her türlü https://c1.staticflickr.com/1/298/19021919823_51037fd7e1_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 golden pack ler geldi mi sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Zoo is back pogchamp ### Zoo # Class: Warlock # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 2x (1) Acherus Veteran # 2x (1) Bloodsail Corsair # 2x (1) Fire Fly # 2x (1) Flame Imp # 2x (1) Malchezaar's Imp # 1x (1) Mortal Coil # 1x (1) Patches the Pirate # 2x (1) Soulfire # 2x (1) Voidwalker # 1x (2) Prince Keleseth # 2x (3) Darkshire Councilman # 2x (3) Southsea Captain # 2x (4) Saronite Chain Gang # 2x (5) Despicable Dreadlord # 2x (5) Doomguard # 2x (7) Bonemare # 1x (10) Bloodreaver Gul'dan # AAECAf0GBMQIkbwCl9MCnOICDTD3BKgFzgflB8IItKwCvLYC68ICm8sC980Clc4Cps4CAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone r5>legend'ı bu deckle geçtim 104 maç sürmüş 60.6wr ediyo zevkli bi de ya, içim baymıştı rogue druid priest üçlemesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 GAN SER https://clips.twitch.tv/VivaciousClumsyFrogDxCat Chatteki adamı takdir ettim ama. 7 mana 98/98... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 O rankte geistsız oynayan mı varmış yuh. Ben bazen sırf countera vursun diye ikinci jade i bile minion inmeyi falan düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Oyuna girdim büssürü pack verdi. Mutlu oldum lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 haha tam şunu yazmaya gelmiştim ace yazmış. 2 tane hallowen sebebiyle old gods, 4 tane de orange'dan gelen pack bir mutlu oldum yüzüm güldü :D 2 classlı arena olayı nasıl deneyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yeni b.net arayüzünde gift ekranı var, herkese 1 pack giftliyorlar girip claim etmek lazım onu da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 lannnnn bugün mü başlıyordu bu olay ya... arenam vardı 4 win'de, unuttum oynamayı. peeee 7'ye giderdi büyük ihtimal, 4'te kalmış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 2 tane hallowen sebebiyle old gods destesi geldi bildirisi aldım. ama deste listem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 gir çık bi süre sonra geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Blizz de kuruş hakkın kalmaz gelir bir şekilde geri sen ilgilenmesen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 applev0dka said: haha tam şunu yazmaya gelmiştim ace yazmış. 2 tane hallowen sebebiyle old gods, 4 tane de orange'dan gelen pack bir mutlu oldum yüzüm güldü :D 2 classlı arena olayı nasıl deneyen oldu mu Ben free olanda berbat bir draftla 9-3 çektim. Sonra gaza geldim tekrar girdim. Komedi gibi bir draftla 1-3 çektim.. Nalet olsun böyle işe. https://www.youtube.com/watch?v=zkoR856miAU 30 dakika..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 2 class olunca dengesiz oluyor zaten ya. Free'de 3 yaptim suan 7-1 gidiyorum ben de. Önce paladin druid oynadim simdi pri druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 2 kez yaptım. İkisi de 6-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 bu tavern brawla bi ben mi kıl oldum 3 oyunda birini kazanabiliyorum, hep perfect hand çekiyo allahın belası headless. questi yakmak istemiyorum 60 goldluk, 3 winde tıkandım hay cibiliyetine zırtlattığımın herosu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Sabonislemeye geldim. -Coin>wild growth -Jade blossom -Nourish>hero power -Mire Keeper>Wrath>hero power -Ultimate Infestation Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 headless hayattan soguttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Bi defa girdim deck için, pirateı seçtim dan dun kestim hatta o kafa olayını bilmiyordum hani eli falan hazırlamadım bile. Zor mu nşada? Pirate güzel alıyor. Aceace said: Sabonislemeye geldim. -Coin>wild growth -Jade blossom -Nourish>hero power -Mire Keeper>Wrath>hero power -Ultimate Infestation Bu kadar. Bi defa ben de yapmıştım, umarım o eleman da gidip arkadaşlarına sabonislemiştir meheheheh Bu arada bunu bide nuriş > ikinci wild growth, sonraki turn medihv ve ultimate varyasyonu var ki o da çok eğlenceli oluyor. Barnabus falan gelirse bide mmmmmsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 tavern brawl'u mu diyonuz, ben kesmedim lan galiba onu. ney veriyodu ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bişey vermiyodu. tavern brawl win questi gelmiş sanırım ki bana da gelmişti. witch seçip aldım aklını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paticik grubu kursak ya. Battle.net'e gruplar falan gelmiş. Hatta aha kurdum. https://blizzard.com/invite/3YyMJH7ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Büssürü pack verdi blizz amca. Legendary aççam diye sevindim. Tamam tamam 5 dakka sonra bi de rexxar dk'yı açtım. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar