Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Eskiden bir Adventure bir normal geliyordu o değişti sanırım sırada ne var? Sistem ne yada artık bilen varsa yazı versin bi zahmet 2 ayda bir mi çıkıyor ne oluyor adventure çıkmıyor mu artık vs. Nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 adventurelar çok kazandırmıyor diye sadece expansion çıkarıp yanında mini adventure veriyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 etrafta priest çoksa secret mage girin çok güzel pataklıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yeni bir "choose your champion" dalgasi.. https://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hct-summer-championship-2017/choose-your-champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 kimi seçelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 walla gecen pavel'e basmistim.. yari yolda birakmisti.. tek basarisiz oldugu turnuvayi buldum resmen.. ondan sonra yine akti herif.. simdi yine onu sececegim gibi ama omegazero da olabilir bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 kime kaybettirsem bu defa acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Orange a bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 omegazero bastım, 2 win alır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Laurelin said: kime kaybettirsem bu defa acep? sdfsd benim de şu ana kadar oy verdiklerimin hepsi ilk turlarda elendi. Omegazero kimse şimdi de ona bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 purple'a bastım bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 karı gördüm bastım,geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 decklistler yarın açıklancakmış 1-2 tane sayko eleman çıkar decklist/meçap analizi yapar favori listesi çıkartır şimdi kesin ordan seçicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 pavel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 hepsi uzak doğulu amerikalı var o da uzak doğulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Bonjo said: Orange a bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 trunks kimse ona bastım. içlerinde kung fu bilen bi o var gibi gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Omegazero'ya bastım. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Pavele bastım o yüzden başkasına basın. Şimdiye kadar bu turnuvalardan 1 deste bile alamadım hep kaybettim hep kaybettim =(( Girip biraz kanser druid oynayayım da kazanmanın tadını çıkarayım bari =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ben yağlı sarı saçlıya verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 yav said: decklistler yarın açıklancakmış 1-2 tane sayko eleman çıkar decklist/meçap analizi yapar favori listesi çıkartır şimdi kesin ordan seçicem :D En mantıklısı bu. Hiçbirini tanımıyorum bunların. Kolento olsa basar geçerdim. Az ekmeğini yemedim Kolento'nun. Ama sanki kız derece yapar gibi geliyor. RNG tanrıları kayıracakmış gibi bir hisse kapıldım. Hem kız hem Çinli. Çinli olmak önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 geçen sefer Pavelden yana kullanmıştım oyumu. turnuvayı takip etmedim. ama ödül olarak 3 deste geldi. kaçıncı oldu demek oluyor? bu sebeple yine pavele bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 decklistler aciklandi: https://i.imgur.com/ayQEKnF.png ne guzel nerflediler druidleri ha :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 çok güçlü olduğu için değil de en dengeli deck olduğu için götürüyor millet sanırım. meta'daki bütün güçlü decklere karşı %50 civarında deck. hani ezmiyor ama ezilmiyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bu arada gecen sayfada omegazero'ya basabilirim demistim ama adam agro druid getirmis.. secmem onu heralde sdfjk.. ladderda gordugum kadariyla cok kotu agro versiyon artik.. nasil bi plani var acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar