Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 fandral yok old gods diye craftlamam artik onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 spreading the plague müthiş bi kart nerflenir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 http://i.imgur.com/aqsX9jc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 nature will rise against asDFASDFDFSADSsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 tunch said: Arma said: Şimdi kesin craftlanacak legendaryler ne 4-5 tane söyleyinde başlayım. packlerden yine bi bok çıkmadı pirate warrior oyna geç maalesef durum bu :) yapma yaa. ben pirate warriordan baydım zaten :(. miracle rogue mi baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Murloc Shaman dene değişik bir şey istiyosan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Miracle Rogue zevkli ya, ama oyun cok bayik, tek classa karsi oynuyosun ranked de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 en iyi jade druid listesini buldum sanırım. şimdi kanser manser bu jade olayı ama top level'da işler öyle kanser deck spamliyim herkesi yeneyimle olmuyo :P şahsen acayip keyif alıyorum. midr/aggro şaman döneminde de böyle bi olay vardı. en iyi deck'i en iyi oyna oynayabiliyosan şeklinde(ondan keyif almıyodum çok). bu jade listesi ise birkaç tık daha derin oyun anlamında. top500'e adımımı attım demin bi gazlar geldi eheh. meraklısına buyursunlar, ordan burdan esinlendiğim hibrit listem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 jade druid metasında classic control warrior ile gelenler var ben asıl onların kafasını anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Kun'u neden koydun yavuz? Armor için mi kullanıyosun daha çok? Bi de dk iş yapıyor mu çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Druid DK en iyi DK falan olabilir. Aşırı işlevsel çünkü mana'sı ve etkisi açısından. Hatta DK tier list yapayım, ne kraftlasam diye düşünen olur; tier1: druid, priest tier2: shaman tier3: warlock diğer DK'lar büyük konuşmak gibi olmasın ama çöp. Warlock'un da deck olarak biraz daha desteğe ihtiyacı var, sonraki expansion parlayabilir. Priest DK deck'i gayet iyi. Ama en iyi versiyonunda Lyra, Velen, Raza gibi kartlar da var, biraz zengin deck'i yani. --- Kun'u aslında %95 extra 10 mana için kullandım. Kun+Infestation; Kun+Fandral+Nourish; Kun+Aya+Jade Spirit gibi efsane boardlar yaratabiliyosun. Büyük jade'lerin konuştuğu mirror maçlarda Kun kombosu epey faydalı olabiliyor. Medivh de aynı şekilde mirror maçlarda Jade'ler dışında ekstra büyük minion basabilmek için çok faydalı. (özet geçerek yazamıyorum, altı yazılı yer işte cevabı hem kun hem medivh'i neden koydunun :D) Gel gelelim ki meta aşırı dinamik. Sürekli jade druid gelirken birden ortalığı aggro druid, pirate, paladin basıyor; nerde benim primordial drake'im diye ağlayabiliyosun sdf Son tahlilde Kun ft. Medivh biraz fazla da olabilir yani bilemedim, çıkardım Kun'u en son :D Tyler'dan yürüttüğüm bu versiyon var bi de: MCT ne alaka ya diyodum da aşırı board centric meta şu an, gayet faydalıymış. Top legend biliyo abi işi ben de karşıma gelenlerden ve twiçte izlediklerimden kapıyorum. Dediğim şeyler kısa süre sonra rank 5 metasına kadar gerçekleşcek şeyler gibi varsayabilirsiniz o yüzden - - - tl;dr Malfurion the Pestilent'ı yapın oynayın, listenin gerisi biraz tartışmalı. Jade druid'e nerf gelir mi gelmez mi ne zaman gelir orası da muallak ama Druid DK bariz safe craft benim gözümde keza jade druid dışında da her türlü druid deck'inde yeri olacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Battlecry effect'i mi güçlü, heropower mı güçlü? 3 vurmak fark yaratıyor dersen lock 3 vurup 3 heallıyor, demonları da revive ediyor falan. Ne bileyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 3 armor da alabiliyorsun gerektiğinde o faydalı mesela. oyun tarzına göre druidde çok fark yaratıyor o 3 hasar. warlock gibi değil. warlock zaten kırılgan. druidin bir çuval tauntu falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Upcoming Balance change to Jade Golems; We’ve been monitoring overall gameplay, and we’ve decided that—even though everything is varied and many decks are viable—a change to Jade golems is still warranted. "Jade cards can no longer spawn golems with stats bigger than 15/15" Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Güçlü anlamını, pratiklik olarak söylüyorum. Warlock DK'ı 10 mana, işlevsel olabilmesi için demon oynaman gerekiyor öncesinde. Demon oynamak okey. Bildiğin N'zhot yani kart. Hero power da çok tatlı, eyvallah. ama 10 mana. Druid DK'ı 7 mana. Druid destelerinde 8-9 adet ramp kartı var. Dolayısıyla hem DK oynamayı çok daha önce becerebiliyorsun, hem de oynadığın turn'de daha mana kalabiliyor cebine. Hem de sonraki turnler de 2 mana'ya justicar'lı hero power'dan çok daha etkili bir hero power'ın oluyor oyun boyu. Kaldı ki Warlock için DK kartını oynamak çoğunlukla en ana hedefken, druid için yemeğe sos koymak gibi oluyor DK'ını oynamak :D (sos koymak bile abartı benzetme, tuz ekmek falan diyelim) Pirate warrior'a silah, aggro druid'e buff/s.roar harcatıyor 1/5 taunt battlecry'ı; 5 armor'un bazen ne kadar kritik olduğunu bilirsiniz, devamındaki turn'lerde 3'er armor da ekleyin. (feral rage ve earthen scales oynanmıyor artık mesela, biraz bu DK sayesinde) Priest'e, Jade druid'e vs. zehirli örümcek çıkartıyosun; ya aoe harcamak zorunda kalıyor ya tempo kaybediyor etc. örneğin silence priest'e denk geldim, t5'e ramplediğimde 4/8 inmişti. Innervate DK yaptım. Turn sonuna kadar düşündüm, tuttuğu kart silence/i.fire mıdır yoksa druid'e karşı ben olsam P.ofMadness tutar mıydım diye... örümcekleri seçtim ve adam concede çekti ahah. Tabi bu abartı örnek. :D - - - Warlock DK'deck'i ilk günler popülerdi, artık yok gibi. Çünkü adamların on curve demonları saçıp t10 dk inmesi gerekiyor o ara karşı tarafı temizleyecek falan... Çok güzel kart ama 1 expansion kart daha lazım Warlock'a maalesef :D - - - 10 mana'lık kartların oyundaki klasik kaderi geçerli gibi bişey son tahlilde. Oynaması çok zor. Ancak ultimate infestation gibi OPoğluOPoğluOC bi kart olacak ki gönül rahatlığıyla ekle destene8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 justicardan 5-10 kat iyi ya drood DK ki control warriorin armor olayi justicarla kanser hale geldiydi beyinsiz bu blizzard ya, bi classa 3 exp sahane kartlar basarlarsa ne olucagini shaman ile gorduler ama sifir beyin oldugundan zaten aggro yuzunden geride kalmis op bir decki olan classa oyunun en iyi kartlarini bastilar ultimate infestation ciddi anlamda beyinsizlik, izahi yok o kartin. jade leri degil 15/15 5/5 yapsalar bile drood ezmeye devam eder jade rotasyondan cikinca anca rahat yuzu gorucez midrange shamanda oldugu gibi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Nekro said: Upcoming Balance change to Jade Golems; We’ve been monitoring overall gameplay, and we’ve decided that—even though everything is varied and many decks are viable—a change to Jade golems is still warranted. "Jade cards can no longer spawn golems with stats bigger than 15/15" Kappa su gercek mi? hicbir yerde gormedim.. ki bu nerf falan degil bu arada.. hicbir oyunda 15'in ustune cikmiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 abi troll post o :) Blizz tier bir nerf işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 hehe o kadar doluyum druid'e karsi.. hemen triggerlandim.. 2 gun zevkle oynadim degisik degisik deckler.. sonra direkt sogudum sagolsun blizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 "your jade counter resets when the last jade golem on your side leaves the board" kanseri temizlemenin tek yolu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 well jaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 lich king ne zaman geliyor euya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Acaba yeni wing açıldığında ve son bossu kestiğimizde arthasın kartının düşeceğini mi sanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Quel-Thul said: lich king ne zaman geliyor euyasoloda gelmiş kestim ben lich kingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar