sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Wishmaster said: 2/4 nasıl oluyor anlamadım brann'ın kendisi olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yaklaşık 2 haftadır oynamıyorum. kilo verdim, sinirli hallerimden eser kalmadı, küfür etmeyi unuttum, karaciğer yağlanma oranı düştü, tansiyon dengelendi.. tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hahahaha. valla doğru ya. ben magic oynarken bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum asla ya. bunda 30 kartla oynadığın ve mana kendi kendine arttığı için, aggro decklerinin topdeck potansiyeli inanılmaz yüksek. bu aralar nzoth pally'e sardım. 17-7 mi ne gidiyordum gayet iyi. dün 3 maç üst üste shamanlara yenildim. 3'ü de maç içinde 4 kere mi ne spellpower totem buldular. Hele bir tanesinin tek kaybetme yolu equality yemek, adamda zaten hayvani lethal varken, üstüne elindeki her şeyi indi, bütün board'unu doldurdu. yedi equality pyro'yu. Sonraki turn spellpower totem çıkardı, üstüne topdeck lightning bolt 4 damage, gg.... sokarlar dedim kapadım. secret paladin döneminde bu kadar şikayetçiydim ki o dönem de inanılmaz iğrenç bi dönemdi. şimdi de shaman dönemi... şu yeni kartlar gelsin de hele, 1 haftası falan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 "Şu yeni kartlar hele bi gelsin de" baksana abi yeni kartlara sdşglks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Daha çok DAHA ÇOKKKKKK mmmmmMMMHHHHHHH evet 10/10 MMMMMMHHHH meanwhile ölme eşşeğim ölme deathrattle triggerlayacak da yeni kartı çekeceksin de. Hani bunun temposu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 çıkış tarihi 1 aralık Eu heralde 2 aralık gece 2de çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 fuck.. cok erkenmis ya daha 1k gold biriktirecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bu jade golem ve hand buff olayları beni biraz tedirgin etti stream'i izlediğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Saçma sapan reno nzoth jade rogue yapıcam dkskdksnd Bi gang up'a bakar late game Pek kullanılmayan shadowcasterlar filan iş yapar Bi de en iyi controk classının (late game açısından) druid olması da çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 jade golem baya güçlü mekanik gibi gözüküyor. ama tabii stream'deki skimsonik maçlara bakmamak lazım. tgt tanıtımı sonrası bütün komünite oooooo meta yavaşlayacak inspire yeaaaaah falan moduna girmişti, sonra gördük kü dünyanın en boktan mekaniği inspire. yine de jade golem'i stream'den bağımsız düşündüğümde de düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 mulgear6 said: Bi de en iyi controk classının (late game açısından) druid olması da çok saçma en iyi control classı olması için removal'ı çok yetersiz druid'in. full board clear'ı hiç yok falan 2 wrath 2 swipe bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ne degisik kartlar cikmis la bugun.. olunce rakibin destesine giren.. elinde tuttukca oynadigin battlecry kartlara +1/+1 veren falan.. discord'a gelin de theorycraft yapalim biraz.. bu arada jade golem bana da cok guclu olacak gibi geliyor.. ozellikle jade golem'li swarm agro desteleri cikar mi acaba diye korkmuyo degilim.. insallah dusundugumuz kadar guclu cikmaz.. evolve'u da dengesiz buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 sabonis said: düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum. Teşekkür ederiz sabonis. Demek düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bi decklist baya güçlü olacak ha? O zaman hearthstonela ilgili düşüncelerimi baştan aşağı gözden geçirip yeniden değerlendirmeliyim. Bize verdiğin bu eşsiz öngörüyle sanırım yeni expansionla birlikte hearthstone alanında da yeni gelişmeler olacak. Gerçekten büyük bir düşünür ve oyuncusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Sayın Burak Bey, benimde yoğun incelemelerim sonucunda kartların mana değerlerine göre bir çan eğrisi şeklinde tercihinin yeni expansionda büyük başarı getireceği yaklaşımında ulaştım. Bu bilgi umarım aramızda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Jade golem aggroya yarayacak. Nah buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Possesed villagera rakip gelen jade kartı bence bu arada cok iyi. 2 mana olsada stealthli haliyle PO için felan cok tatlı hedef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 sexdice seni bir de ciddiye mi alacaz ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 1.8gb patch gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Preorder sadece web'den oluyormuş. Ios ya da android'den daha ucuz alabilmek için backdoor çözüm bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Abi 1.8 gb nedir ya. Telefonda yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 arezd said: Preorder sadece web'den oluyormuş. Ios ya da android'den daha ucuz alabilmek için backdoor çözüm bulan var mı? ahah oyunun içinde opsiyon yok ki neyin backdoor'u :D çıkınca 40'lık alabileceksin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 amazon coin muhabbeti var 25 dolarese alabiliyomuşun 40 pack amazon app ile,yine murican adres falan lazım galiba tabi tam bilmiyom,bi bakcam olmassa bende bi 40 lık çakarım 104 lira hala adroid ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 4k gold biriktirdim. Bedava oynamaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Olm inatlaşmayın, verin 100 TL, 4 ayda 1 kafanız rahat etsin. Gören de çok para sanacak. Deli gibi oynuyorsunuz sonuçta, expansion'ın ilk 2 ayında acı çekmeyin. 40 pack ile 80 pack arasında baya ciddi fark var rahatlık açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 EU + US 2 hesapta da 10k+ gold var, kafam rahat. Alacam 100er pack geçecem tertemiz. Eksik kartım olsa anlayacamda, bankada duracak dustlara para veremem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar