Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

hahahaha. valla doğru ya. ben magic oynarken bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum asla ya. bunda 30 kartla oynadığın ve mana kendi kendine arttığı için, aggro decklerinin topdeck potansiyeli inanılmaz yüksek.

bu aralar nzoth pally'e sardım. 17-7 mi ne gidiyordum gayet iyi. dün 3 maç üst üste shamanlara yenildim. 3'ü de maç içinde 4 kere mi ne spellpower totem buldular. Hele bir tanesinin tek kaybetme yolu equality yemek, adamda zaten hayvani lethal varken, üstüne elindeki her şeyi indi, bütün board'unu doldurdu. yedi equality pyro'yu. Sonraki turn spellpower totem çıkardı, üstüne topdeck lightning bolt 4 damage, gg....

sokarlar dedim kapadım. secret paladin döneminde bu kadar şikayetçiydim ki o dönem de inanılmaz iğrenç bi dönemdi. şimdi de shaman dönemi... şu yeni kartlar gelsin de hele, 1 haftası falan kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

jade golem baya güçlü mekanik gibi gözüküyor. ama tabii stream'deki skimsonik maçlara bakmamak lazım.

tgt tanıtımı sonrası bütün komünite oooooo meta yavaşlayacak inspire yeaaaaah falan moduna girmişti, sonra gördük kü dünyanın en boktan mekaniği inspire.

yine de jade golem'i stream'den bağımsız düşündüğümde de düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ne degisik kartlar cikmis la bugun..

olunce rakibin destesine giren.. elinde tuttukca oynadigin battlecry kartlara +1/+1 veren falan..

discord'a gelin de theorycraft yapalim biraz..

bu arada jade golem bana da cok guclu olacak gibi geliyor.. ozellikle jade golem'li swarm agro desteleri cikar mi acaba diye korkmuyo degilim.. insallah dusundugumuz kadar guclu cikmaz..

evolve'u da dengesiz buldum..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum.

Teşekkür ederiz sabonis. Demek düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bi decklist baya güçlü olacak ha? O zaman hearthstonela ilgili düşüncelerimi baştan aşağı gözden geçirip yeniden değerlendirmeliyim.

Bize verdiğin bu eşsiz öngörüyle sanırım yeni expansionla birlikte hearthstone alanında da yeni gelişmeler olacak. Gerçekten büyük bir düşünür ve oyuncusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...