Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaklaşık 2 haftadır oynamıyorum. kilo verdim, sinirli hallerimden eser kalmadı, küfür etmeyi unuttum, karaciğer yağlanma oranı düştü, tansiyon dengelendi.. tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
hahahaha. valla doğru ya. ben magic oynarken bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum asla ya. bunda 30 kartla oynadığın ve mana kendi kendine arttığı için, aggro decklerinin topdeck potansiyeli inanılmaz yüksek.

bu aralar nzoth pally'e sardım. 17-7 mi ne gidiyordum gayet iyi. dün 3 maç üst üste shamanlara yenildim. 3'ü de maç içinde 4 kere mi ne spellpower totem buldular. Hele bir tanesinin tek kaybetme yolu equality yemek, adamda zaten hayvani lethal varken, üstüne elindeki her şeyi indi, bütün board'unu doldurdu. yedi equality pyro'yu. Sonraki turn spellpower totem çıkardı, üstüne topdeck lightning bolt 4 damage, gg....

sokarlar dedim kapadım. secret paladin döneminde bu kadar şikayetçiydim ki o dönem de inanılmaz iğrenç bi dönemdi. şimdi de shaman dönemi... şu yeni kartlar gelsin de hele, 1 haftası falan kaldı.
Mesaj tarihi:
Saçma sapan reno nzoth jade rogue yapıcam dkskdksnd
Bi gang up'a bakar late game

Pek kullanılmayan shadowcasterlar filan iş yapar
Bi de en iyi controk classının (late game açısından) druid olması da çok saçma
Mesaj tarihi:
jade golem baya güçlü mekanik gibi gözüküyor. ama tabii stream'deki skimsonik maçlara bakmamak lazım.

tgt tanıtımı sonrası bütün komünite oooooo meta yavaşlayacak inspire yeaaaaah falan moduna girmişti, sonra gördük kü dünyanın en boktan mekaniği inspire.

yine de jade golem'i stream'den bağımsız düşündüğümde de düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Bi de en iyi controk classının (late game açısından) druid olması da çok saçma

en iyi control classı olması için removal'ı çok yetersiz druid'in. full board clear'ı hiç yok falan
2 wrath 2 swipe bitti gitti
Mesaj tarihi:
ne degisik kartlar cikmis la bugun..

olunce rakibin destesine giren.. elinde tuttukca oynadigin battlecry kartlara +1/+1 veren falan..

discord'a gelin de theorycraft yapalim biraz..

bu arada jade golem bana da cok guclu olacak gibi geliyor.. ozellikle jade golem'li swarm agro desteleri cikar mi acaba diye korkmuyo degilim.. insallah dusundugumuz kadar guclu cikmaz..

evolve'u da dengesiz buldum..
Mesaj tarihi:
sabonis said:

düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bir decklist ile baya güçlü olacak gibi görüyorum.

Teşekkür ederiz sabonis. Demek düzgün bi deck kurucunun yarattığı rafine bi decklist baya güçlü olacak ha? O zaman hearthstonela ilgili düşüncelerimi baştan aşağı gözden geçirip yeniden değerlendirmeliyim.

Bize verdiğin bu eşsiz öngörüyle sanırım yeni expansionla birlikte hearthstone alanında da yeni gelişmeler olacak. Gerçekten büyük bir düşünür ve oyuncusun.
Mesaj tarihi:
Sayın Burak Bey,
benimde yoğun incelemelerim sonucunda kartların mana değerlerine göre bir çan eğrisi şeklinde tercihinin yeni expansionda büyük başarı getireceği yaklaşımında ulaştım. Bu bilgi umarım aramızda kalır.
Mesaj tarihi:
arezd said:

Preorder sadece web'den oluyormuş. Ios ya da android'den daha ucuz alabilmek için backdoor çözüm bulan var mı?

ahah oyunun içinde opsiyon yok ki neyin backdoor'u :D
çıkınca 40'lık alabileceksin ama.
Mesaj tarihi:
Olm inatlaşmayın, verin 100 TL, 4 ayda 1 kafanız rahat etsin. Gören de çok para sanacak. Deli gibi oynuyorsunuz sonuçta, expansion'ın ilk 2 ayında acı çekmeyin.

40 pack ile 80 pack arasında baya ciddi fark var rahatlık açısından
  • Yeni Oluştur...