GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 eu ne zaman gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sabah 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 iişallah şu %70/%30 metadan kurtuluruz başka bişey istemiyorum loading ekranında veya en geç 3-4. tur maçın sonucunun belli olmasından sıkılmayıp legend olanlara acayip saygı duyuyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Spyro said: sabah 6 windows saati olayı doğru çıktı us için. normalde 10'da çıkması lazımken 8'de çıktı. eu için windows saati kaç gösteriyo bilmiyorum da kesin 3-4 falandır, 2-3 saat erkendir yani yine. ama 4'e kadar bekleyemicem ben. spora gittim feci yorgunum. yarın bi pack opening stream yaparım, sen de yaparsın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Kripp i izledim biraz , tüm legleri tamamladı sonra lich king i eritti taa ki golden lich king açana kdr.10 defa felan üst üste lich king açtı golden çıkıncada çocuk gibi sevindi :) Leg de no duplicate olayı iyi olmuş ama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ahahaha gerizekalı ya sanki dust'ı yok yapmaya :D :D şov yapıyo adam tabi 1000 pack falan alınca. reynad da 1500 mü ne açmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 60 pack 2 leg. her exp aynı şey, başkasına açtırcam bundan sonra :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 GELDİ EU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ben fakir oldugundan 11 pack actim, Jaina cikti legendary olarak. Ona da sukur sjdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0II_uz5UwAc twitch kanalindan da bu tarz combolar deniyor adam.. bu aksam paladin otk yapti mesela yayinda heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 +10 bonus pack i kaçırmışım. Ağustos sonuna kadar sanıyordum... Var mıdır başka bir kampanya flm yoksa 40 pack mi alacağız 169TL ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 83 packte 7 leg drood,hunter,lock DK rogue, drood ve shaman legi geldi bide arfus geldi en az oynadigim classlar tabikide, en cok oynadiklarimdan bi bok gelmedi ehueheu scummy blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Biraz şans olacak insanda ya, sabah 50 pack açtım, tek legendary, o da hiç oynamadığım, kartlarını direk toz ettiğim warrior. 0 legendary ile giriş yaptık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 İlk defa asiri lowrolladim sanirim bu paket olayinda cok sinirim bozuldu :D 83'de 3. Archbishop, arfus ve de Bolvar. Prologue'dan da jaina cikti. Neyse mage ve paladin oynayabilirim ilk haftalar at least Yalniz dust da cok az geldi ya valla sinirim bozuldu komplo teorisi yapasim geldi Prologue dedigim bu arada, solo adv.a girip ilk adventure'i hallettiginizde 9 dk'dan birisi sizin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 dusttan cok epic drop sansi dusmus sanirim, eskiden her exp en az 2 golden epic filan acardim bunda hic yok gene duplicate degisikliklerini yaparken ne yaptilarsa normalde 50 pack preorderdan 1600 beklentim olurdu, 80 kusur packten elime kalan dust 1400 kusur, tek leg cikmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Laurelin said: 83 packte 7 leg en az oynadigim classlar tabikide, scummy blizz insan azıcık şükür etmeyi bilmeli ya. ortalama birinin çıkardığının 2 katı legendary çıkarmış. hala dır dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ozan said: Biraz şans olacak insanda ya, sabah 50 pack açtım, tek legendary, o da hiç oynamadığım, kartlarını direk toz ettiğim warrior. 0 legendary ile giriş yaptık bakalım. şu da mümkün değil. 50 packte 1 legendary yani direk mümkün değil. ilk 10 pack'te 1 tane legendary otomatik veriyorlar çünkü. sonraki 40 pack içinde de garanti 1 tane çıkıyor, 40'ta 0 çıkma ihtimali yok çünkü. ola ki böle bişi olduysa direk blizzard'a şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 70 küsür pack 2 leg çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 73 pack, 5 leg jaina rexxar 2 tane priest, 1'i archbishop diğeride hero olan bitanede neutral o da 3-cost spell yoksa 3/3 minion olan dandirik bişey, muhtemelen dustlıcam 1.8k da fazlalık kart dustladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 sabonis said: şu da mümkün değil. 50 packte 1 legendary yani direk mümkün değil. ilk 10 pack'te 1 tane legendary otomatik veriyorlar çünkü. sonraki 40 pack içinde de garanti 1 tane çıkıyor, 40'ta 0 çıkma ihtimali yok çünkü. ola ki böle bişi olduysa direk blizzard'a şikayet et. Evet dediğin gibi legendary o ilk 10 packten çıktı. Şikayeti düşünmüyor değilim, ama önce akşam hearthstone forumlarına girip benim gibi olan var mı diye bakacağım. Birkaç kişi varsa şikayete gerek yok, bedevi moda girmişim demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Kacirdigin legendary vardir. Hani 10. Packte ciksa geri kalan 40ta 1 muhakkak cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 yani dediğim gibi 3 opsiyon var 1) 50 packi farklı expansionlardan açtı 2) bug var ve 50 packte alması gerekenden az legendary aldı 3) sallıyor :D 1 legendary gözünden kaçırıyor olma ihtimali düşüktür heralde. alt tarafı legendary yazıyorsun aşağıya görüyorsun yani :D gerçi onu yapmayı bilmiyorsa falan olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 70 pack : 14 epic ( 1 golden ) , 5 legend ( 1 golden ) prof putri arfus malfurion prince taldaram bolvar ( golden ) güzeldi özellikle golden bolvar sonlarda cilası oldu.. herkese boş çens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 56 pack - 3 leg + 11 epic (birer tane golden) valeera (golden) rotface arfus epiclerin golden'ı da obsidian statue. ama ondan önce normalinden 2 tane çıkmıştı zaten. neyse baya ortalama oldu benimki. şikâyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 sabonis said: Laurelin said: 83 packte 7 leg en az oynadigim classlar tabikide, scummy blizz insan azıcık şükür etmeyi bilmeli ya. ortalama birinin çıkardığının 2 katı legendary çıkarmış. hala dır dır https://forum.paticik.com/thumbnails/90f/8cd/da6/323/671/634/b03/785/f33/c24/a3_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar