Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Oynamasam dert oynasam dert, ne guzel oynuyorum sol joy con yani left stick abuk subuk hareket ettirmeye basladi karakteri. Quality as expected.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Handheld mi kullanıyorsun, yoksa wireless mı? Sol joy-con'un wireless'ında sorun oluyor eğer infrared mi ne onu bozacak bir zımbırtı varsa. Dock'un yerini değiştirerek deneyebilirsin. Update de çıkmıştı yine sol joy-con'la ilgili ama yapmışsındır herhalde tüm update'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 yapmamıştır o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Handheld oynuyorum. Hardware sikintisi belli, uste itiyorum örneğin bosa birakinca takılı kaliyor hafif sonra duruyor ya da tam tersi.. Menulerde alta götürmekte ara ara takiliyor falan filan. Mokoko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Sök analog değiştir ya da kart temizleyici sprey sık. İçine toz sıkışınca yapıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Ok deniyim oyle bir sey de olabilir, hava sikma calibrasyon vs yapayim.. da analog degistirmek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 sviç'e de yılbaşı indirimi gelmiş, 2 ocağa kadar. mario + rabbids kingdom battle (%50, en ucuzu rusland) ve axiom verge (%50, south africa) aldım (tu) megaman'ler de %25 indirimdeymiş ama başka zamana artık, daha aletin taksidi bitmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Ocopath icin indigogo aceam kndrime girince, bu indirimler bitirdi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Octopath indirimi mi var? Nerede ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 35euro ya dusucek haberlere gore, guney afrikadan 30 a filan alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Yine battık. İşin acı yanı oynar mıyım bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 rabids iyi mi ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 En azından bana göre değil. Ölü yatırım oldu benim için. Gerçi 45 dolara mı ne aldıydım ilk yediği indirimde. O yüzden çok da üzülmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Laurelin said: 35euro ya dusucek haberlere gore, guney afrikadan 30 a filan alinir dün baktım da gözden mi kaçırdım bilemedim ama daha da düşmüş. 170 lira görünüyor :( YOK DİYORUM YOKTAN ANLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Puyo Puyo da 17 dolar olmuş Güney Afrika'da :< Demosu yetiyor gerçi fazlasıyla, anca kardeşimle bir araya geldiğimizde oynuyoruz. Yılların rekabeti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Titan quest immortal throne bitirdim 30 saat yemistir. Oynamayin cok bugli. Turun en iyisi d3 sonra Viktor vran, bu maalesef eziyet oldu. Hic bitirememistim pc de inat ettim biter bitmez sildim 🤣🤣🤣 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Bugün ilk defa uzun süreli Smash Bros oynadım, felaket başım ağrıyor. Epilepsi krizine girmediğime dua ediyorum yine. Haritalarda çok fazla şey oluyor, hele böyle 3-4 kişi olunca beynim yanıyor... Yılbaşı geçince joystick almak şart oldu öte yandan, joycon'la olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Map değişsin istemiyorsan battlefield veya omega ya ayarlayabilirsin, maplerdeki gimmickleri kaldırıp düz mape çeviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Banner Saga'yı oynayamamıştım vaktinde, iyi oldu şu indirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 abi gümrüğe nasıl takılabilir ? amazon halletmiyomuydu custom olayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 import fee aldıysa hallediyor. bazen ek evrak istiyorlar mail'le, doldurup imzalayıp foto atıyorsun. ne durumda tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Olm bana görünmeyen gizli bir mesaj mı var başlıkta? Neyi tartışıyorsunuz siz? Nintendo indirimleri çıldırttı mı ne oldu? BTW smash'i joy-con'la oynamaktan elime kramplar giriyor :< Hala joystick bulamadım hayalimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 gearbestte 8bitdo sf30pro joystik 200₺ unoffisyal bir urun icin cok ama pro kontrolcü de 400'den aşşa yok. çok kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Sf30pro 2d platformer icin iyi de, smash oynanmaz onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 aynen abi. pro controller şart bu konsolun hakkını vermek için. 400 tl ama yapacak bişi yok. alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar