Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Handheld mi kullanıyorsun, yoksa wireless mı? Sol joy-con'un wireless'ında sorun oluyor eğer infrared mi ne onu bozacak bir zımbırtı varsa. Dock'un yerini değiştirerek deneyebilirsin. Update de çıkmıştı yine sol joy-con'la ilgili ama yapmışsındır herhalde tüm update'leri.
Mesaj tarihi:
Handheld oynuyorum. Hardware sikintisi belli, uste itiyorum örneğin bosa birakinca takılı kaliyor hafif sonra duruyor ya da tam tersi..

Menulerde alta götürmekte ara ara takiliyor falan filan.

Mokoko :D
Mesaj tarihi:
sviç'e de yılbaşı indirimi gelmiş, 2 ocağa kadar.

mario + rabbids kingdom battle (%50, en ucuzu rusland) ve axiom verge (%50, south africa) aldım (tu)

megaman'ler de %25 indirimdeymiş ama başka zamana artık, daha aletin taksidi bitmedi :P
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

35euro ya dusucek haberlere gore, guney afrikadan 30 a filan alinir

dün baktım da gözden mi kaçırdım bilemedim ama daha da düşmüş. 170 lira görünüyor :(

YOK DİYORUM YOKTAN ANLAYIN
Mesaj tarihi:
Titan quest immortal throne bitirdim 30 saat yemistir.

Oynamayin cok bugli. Turun en iyisi d3 sonra Viktor vran, bu maalesef eziyet oldu. Hic bitirememistim pc de inat ettim biter bitmez sildim 🤣🤣🤣
Mesaj tarihi:
Bugün ilk defa uzun süreli Smash Bros oynadım, felaket başım ağrıyor. Epilepsi krizine girmediğime dua ediyorum yine.

Haritalarda çok fazla şey oluyor, hele böyle 3-4 kişi olunca beynim yanıyor...

Yılbaşı geçince joystick almak şart oldu öte yandan, joycon'la olacak iş değil.
Mesaj tarihi:
Olm bana görünmeyen gizli bir mesaj mı var başlıkta? Neyi tartışıyorsunuz siz? Nintendo indirimleri çıldırttı mı ne oldu?

BTW smash'i joy-con'la oynamaktan elime kramplar giriyor :< Hala joystick bulamadım hayalimce.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...