Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Man Utd -Fenerbahçe | 20 Ekim Perşembe - 22:05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar ümitsizki herkes, başlığı bilr açılmamış maçın.Ulan Aziz sonunda bunu da yaptın .İlk başlığımı büyük risk alarak ama bir o kadar da yenilsek ihalenin üzerime kalmayacağını düşünüyorun takım bu haldeyken😬 RvP'nin kendini ispatlayarak tekrar milli takıma ve büyük takımların radarına gireceği maç olacak.Devre arasında 15-20 milyon eurolar havada uçuşabilir bu maçtan sonra😜😂😬

Kanal:Tivibu
Mesaj tarihi:
dun bjk macinda duydugun heyecani duymuyorum kendi takimimin maci icin.
takimin futbolu ile alakali degil biktirdi artik aziz kendisinden. yarari olmayacagini su takima kendiside anlayip bi kenara cekilmesi lazim. yeni kan yeni heyecan lazim camiaya.
Mesaj tarihi:
fener'in yabancı futbolcuları gayet iyi, herifler türkiye ligi'ni pek sallamıyor ama avrupa farklı olur. ingiliz takımlarının yayın gelirleri düşük diye avrupa ligi'ni sallamaması da fb için avantaj. sürpriz çıkabilir enseyi karartmayın.
Mesaj tarihi:
alanya maçından sonra

-> digitürk online işlemler ->lig tv iptal

bakalım artık bu maç da son izleyeceğim avrupa maçı olur fenerin aziz kaldığı müddetçe diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bence Fener tahmin edilenden iyi oynar. Baya kisir mac olacak gibi geliyor. 1-0, 1-1 muhtemel skorlar.

Manu'nun herhangi bir AL macini sallama ihtimali yok gibi. Hic sanmiyorum iyi istekli oynayacaklarini.

Macin onemi sanki Fener icin Manu'dan daha cok.
Mesaj tarihi:
Fenerin kadro sakatliklardan sonra iyice dagildi.Cok sacmaliyorlar genede fener bir beraberlik koparacak die dusunuyorum tamamen istek tabi bu Manunun ne kadar asildigi ile de alakali mac.
Mesaj tarihi:
manu kötü ama bireysel olarak bizim takımların başa çıkamayacağı topçular mevcut.

fener bi de cidden kötü. adamlar alanya ile bile başa baş mücadele ediyorlar. pogbası ibrası kötü şeyler olabilir.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Liverpool macindaki manu feneri yenemez dicem ama Alanya macindaki fener manuyu yenemez

Peki fener maçındaki Alanya Liverpool u Yener mi? Aklımda deli sorular.
Mesaj tarihi:
Red said:

manu kötü ama bireysel olarak bizim takımların başa çıkamayacağı topçular mevcut.

fener bi de cidden kötü. adamlar alanya ile bile başa baş mücadele ediyorlar. pogbası ibrası kötü şeyler olabilir.

Bazi takimlara 5 tane salladiklari olmustu
  • Yeni Oluştur...