DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Bunda ps4 desteği yok diye biliyorum yani ses baya sıkıntılıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ps4 desteği yok yani ses sıkıntılı ne demek:) ps4 uyumlu isteyen g933 alsın oda kablosuz stereo olarak çalışıyor g933. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ses var ama 7.1 vs çalışmıyor stereo olsa bile ses düzeyi baya düşük en dandik kulaklık bile 2ye katlıyor ses seviyesi olarak o bakımdan sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 herhalde ps4 özelinde söylüyorsun ses seviyesi düşük diye. ben hiç daha öyle bir sorun çekmedimde o yüzden garibime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 psde var öyle sorunlar, pc için geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ps için yapılmamış çünkü. lütfen rastgele balta savurmayınıs... zaten SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 geçen sene blackfriday'de almıştım. bu senede g933 girsin bari indirimede onu alıyım elimdekini satarım :D piyasası var belli ki hızlı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 933 u ben bayadır kullanıyorum balıma importu da refund ettiler. uberalles alet direkt. before after inanılmaz fark etti plantronics 780 den sonra. wireless rahatlığı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 wireless rahatlığı öyle bir rahatlıktır ki adını koyamazsınız koltuğun altına sıkışan kabloya küfür etmediğim bir gün bile yoktu. şimdiyse ortada küfür edicek bir kablo yok :D büyük rahatlık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 tabi cnaım. git mutfaktan bişeyler al, konferans call'da şarıl şarıl işe falan iyi oluyor. bunları geçtim hemen kenarda tv kumandasına ulaşayım falan desen bile özgürlüğü başka. kablosuza geçmeden bilmiyor insan özgürlüğünü. bir kere alınca da kabloluya geçmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Balta için yazmamıştım zaten mal gibi ps4 için almasın insanlar diye onlara yönelik bir uyarı idi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 none taken, np. g933 ps4 destekliyor official olarak, isteyen ona yönelebilir. ama sony'kin kendi kulaklığı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 mokoko said: geçen sene blackfriday'de almıştım. bu senede g933 girsin bari indirimede onu alıyım elimdekini satarım :D piyasası var belli ki hızlı gitti G933 ü golda ben sattım zaten. Uygun fiyata istersen. Ben de kullanıyom g933, başka boyuta taşımışlar resmen, bitek üzüldüğüm g930un upuzun kablosu vardı şarj ederken dinleyebiliyordum. Gerçi aynı kabloyu şimdi 933e de kullanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ama fazla renkli, çok gözümü alıyor standbyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ışıklandırma app'den ayarlanıyor. istersen tamamen kapatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Doğrudur. Klavyede de aynı. Çok kurcalamadım. Hem kapatmak istiyorum, hem de ben burdayım desin istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 İstesek artemis spectrum wireless getirir misin piki? Kaça gelir gelse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 g933 o zaten abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 mokoko said: wireless rahatlığı öyle bir rahatlıktır ki adını koyamazsınız wayrlss dedin mi "ama delay?" diye echo yapıyor bende. kulaklıkta da mouse'ta klavyede de öyle. ama son 1-2 sene içinde çıkan bikaç malın review'unu falan izledim, yok gibi bişey artık. 35 liralıklardan değilse. "yağğ pili biteceh"i de kırdım mı yapıştırıcam ben de sanırım. geçen gün pc master race'te bi oyun oynarken gamepad'le kulaklığın kablosu önce birbirine, sonra ayağıma, ordan bilgisayar koltuğuna, en son koluma falan dolandı. 3 dakka çıkamadım resmen. ilk defa çekilir mi bu çile, değer miydi dedim. bi de x360 controller'ı, nasıl hantal kablosu falan anlatamam ya canımdan bezdim resmen. g933 için ben de bakınıyorum, brækü frayderû'de bi bakıcam. olmazsa senden de alabilirim rotweiler reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mouse-klavyede bile (40 liralık çöp marka almadıysanız) yok gibi bir şey artık, 10ms'lik farkı anlayan adam buradan çıksın ben çok inanmıyorum, ama hele ki kulaklık - wireless lag için için dev bir LOL derim anca. Takılmayın alın gitsin high-end ise, büyük rahatlık. Bir daha kabloluya hayatta dönemezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 tek oturuşta 8 saat gider g933. ışıkları tam kapa 12 saati bulabilir, uydurma değil o süreler dürüst davranmışlar. rotcuğum niye afişe ediyorsun, müşteri gizliliğini ihlal ediyorsun? öbür topikte laf çakıp çakıp arkadan gizli sipariş verdiğim belli olsun isteimyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ya bi de işin açıkçası pilli bir şey aldın mı ilk gün 10 saat giden mal bir yıl sonra atıyorum 8.5 saat gidecek. Bende "tam bitmeden doldurmıyım, tam dolunca hemen şarjdan çıkarayım" isimli baba hastalığı var bi de. Gün geçtikçe o pilin ömrü gözlerimin önünde eriyip bitecek. İşte asıl o kederimin hüznünün çaresi yok. Galiba g633 alıcam, hem 50 dolar mı ne daha ucuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 933 pilleri removeable, her yerde satılıyor. 2 yılda bir değiştiriverirsin. onun dışında ışıklandırmayı kapattığında 10 saate yakın gidiyor. sabah oturursan gece yatarken şarja takarsın. en kötü senaryo akşam 10 da şarjı bitiyor, kablosunu tak. oldu bitti. böyle şeyleri dert etmeyin kan sıçarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Tam bitmeden doldurmıyım direk kısaltır pil ömrünü, çabuk mu öldürmeye çalışıyorsun pili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Cokomantis said: Ya bi de işin açıkçası pilli bir şey aldın mı ilk gün 10 saat giden mal bir yıl sonra atıyorum 8.5 saat gidecek. Bende "tam bitmeden doldurmıyım, tam dolunca hemen şarjdan çıkarayım" isimli baba hastalığı var bi de. Gün geçtikçe o pilin ömrü gözlerimin önünde eriyip bitecek. İşte asıl o kederimin hüznünün çaresi yok. Galiba g633 alıcam, hem 50 dolar mı ne daha ucuz sdf kullanmadığım her an şarjda benim g930 yapıcak bişi yok abi eve geldiğimde pili bitik olucaksa neden aldım ben o aleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar