Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta: Napoli - Beşiktaş | 19 Ekim Çarşamba - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Gs'li gibi yorum yapayim mi ?

Yilan gibi akıyoruz resital sunuyoruz ezdik resmen ilk yarida

Sdfsfabhz

Yav şampiyonlar ligi maçınız var. Hala GS derdindesiniz ha.

Yalnız bişe diyim mi. Tolga>Fabri.
Mesaj tarihi:
Beck ağırda onu daha ağır gösteren Mertens resmen :( Nitrolu gibi yavşak.

Necip'in önde basması, sürekli hareket halinde olması iyi ama sürekli arkasına top kaçırıyor. Orada o topları karşılayacak adam olmuyor Atiba'ya Hamsik markajı verildiği için. Ortaya top indiriyorlar Mertens falan kim yakınsa koşuyor hemen kanada indirip pop hücumla pozisyona giriyorlar resmen. Golü de böyle buldular, 2-3 tane de kaçırdılar net ki yine Mertens'in kafa vuruşunda kısa kalması vs. net pozisyondu aynı şekilde yakaladılar.

Necip, Hamsik'i marke etmeye çalışsın ya da Necip <> Inler olsun yoksa ortadan gelişen atak da bir tane daha yeriz çok net.

Bu arada Napoli deplasmanın 2 gol cidden mucize gibi ama Aboubakar'ın etkisi büyük. Golü yanlışlıkla attı ama inanılmaz defans bozuyor. Cenk olsa hayaletliğe devam ederdi, resmen dağıttı tek başına Napoli defansını yordu.

Adriano <3 Ben
Mesaj tarihi:
Aceace said:

applev0dka said:

Gs'li gibi yorum yapayim mi ?

Yilan gibi akıyoruz resital sunuyoruz ezdik resmen ilk yarida

Sdfsfabhz

Yav şampiyonlar ligi maçınız var. Hala GS derdindesiniz ha.

Yalnız bişe diyim mi. Tolga>Fabri.

?????
Mesaj tarihi:
daha şimdi açtım, barça man city maçı ızlıyordum. ara oldu foruma gırdım bı baktım maç topiği. o yüksek kaliteden sonra ptt 3. lig gibi geldi herkes hatalı toplar atıp duruyor askfa
Mesaj tarihi:
madcow said:

Yeni izlemeye basladım da napolinin savunma hataları wow.

Adamların ön tarafla arka taraf nasıl bu kadar fark edebilir şaka gibi parayı hücuma gömmüşler sadece
  • Yeni Oluştur...