Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Muazzam iş oldu cidden, inanılmaz başarı. maçtan önce demiştim birkaç kişiye "biz ne zaman şl'ye kalsak grubun en güçlü takımını en az bir kere yenmeyi başarıyoruz bir şekilde" diye de avrupa kupalarında evinde hiç yenilmeyen çok güçlü bir takımı evinde yenmek bayağı saçma oldu yine. bu tip maçların dönüşünde veya öncesinde hep yenildiğimiz gerçeği de var. onu da kırarsak ve bir beraberlik gelirse en kötü içerideki napoli maçından kusursuz olacak. tatavaya gerek yok, bugün cidden büyük iş yaptık. Gol atarız diyordum ben hep zaten de 2-1 3-1 yeniliriz derken şu skoru kes asdfdsa Temel faktör Atiba'ydı yine, Hamsik'i hiç oyuna sokmadı. Onun yokluğunda beyinsiz kalması takımında önemliydi. Necip'in kullanımı vs. bu arada ŞG yine iyi hazırlanmış. İkinci yarı Adriano biraz daha tutulabilirdi sadece, gerçi son halini bilmiyorum ben 60. dakikada acilen hava alanı gidip gelmem gerekti ve ondna sonrasını izleyemedim ama fizik olarak kötü durumdaydı diyordu izleyenler. Yine de IY top tutma konusunda ilerde bayağı iş yaptı. Formda Olcay'dan aldığımız her şeyi yaptı fazlasıyla dsafds Ligdeki boktan oyunumuzun yanında şu maçtaki dengeli ve Napoli'yi tartarak işe girişmemiz harbi önemliydi. Maç boyu da aslında güzel gitti, gitmiş. Lige de tekrar konsantre olursak bayağı iyi olacak. Ben artık boktan takımlara karşı zorlama galibiyetler görmek istemiyorum. ŞG disiplini geri getirip, istikrarı tekrar şu takıma aşımalı...
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Fistan said: 1.40 sürpriz olabilir oranıymış zuahaha fistan haksız çıkar 1.40'tan zengin etti oynayanlara tebrikler
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 şu troll arkadaşı ciddiye almayın beyler, kendi başına 1-2 yazar gider, hak ettiğinden fazla değer verip adam yerine koyuyorsunuz, maç başlıklarında kalitesiz yazılarını alıntılarda okumak zorunda kalıyoruz. Çok güzel galibiyet, Şenol güzel hazırlanmış yine sesimizi kaybettik, tebrikler. 7 oranla etrafımdakilere bastırıp kendim basmayı akıl edemedim o da enteresan oldu:(
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 her yönüyle harika bir maçtı, her dakikası heyecan fırtınası geçti asdf ilginç şekilde tam bir avrupa takımı gibi oynadık bu maç. evinde senden bir tık düşük bir takıma oynarsın böyle hayvan gibi bastırırsın adamlar gelir golü atar, ilk golü öyle attık resmen. ikinci gol de net türk defansı hatası sonrası fırsatçı gavur santraforu golüydü mesela. başka bir ilginç taraf golleri yedikten sonra hiç düşmedi takım, iki penaltı öncesine kadar sinirlenmedi bile kimse. sarı kartlık faul bile yapmadık ki tüm tackle'ları inanılmaz temiz aldık defans yaparken. herifler hayvan gibi oynuyor bu arada ilk 60 dakika basketbol presi gibi tam saha pres yapıp topu kaptıkları an çıta gibi koşuşturdular. türkiye'de böyle maç oynanmadığı için bizim futbolcular fransız kalıyorlar direkt genelde neyse ki bir yere kadar ayak uydurdular. penaltılar fazla ucuzdu bence mertens maç boyunca kendini bıraktı hakem fazla müsamaha gösterdi. art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama 'adamlar kendi sahasında atmaz abi kendini yapmaz' kafasından çıkmadı. aboubakar sonunda gollerini attı ki bu maç bence gayet iyi de oynadı. hayvansı fiziğine rağmen çok hızlı bir adam ki top sürerek geçtiği adamlar gayet dinç ve hızlı napoli oyuncularıydı. vuruşlarını geliştirirse efsane bir transfer olabilir bizim adımıza zira adam daha 24 yaşında 13 şl maçında 8 gol atmış durumda. 6541 puan durumu var napoli - benfica - kiev (d) maçları var önümüzde. gruptan çıkma şansımız oldukça iyi şu an içeride maç kaybetmeyiz bence, son maçta kiev'in bir iddiası da olmayacak. en kötü üçüncü oluruz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Neyse gençler hadi iyi geceler, bu gece rahatız. https://pbs.twimg.com/media/CvKZ_8lWcAAoEg2.jpg
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 beklemiyodum sevindim uzun yıllar sonra ty
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 valequenta said: Ahahaha eğlenin bunlar güzel şeyler. Maçı izlemedim tahminen büyük tesadüfi bir maç olmuştur. Napoli den daha dandik bir takim olarak büyük başarı tabi. ne diyosun farklı
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Llama said: gruptan çıkmak için kritik bir viraj vurduğun gol olsun bu sefer abubakar Bu guzel baslik olmus :)
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Kiev maçında o boktan golü yemek çok koydu şimdi ya. 5 puan çok kritik, beşiktaş ilklerin takımı. 8 puanla bile gruptan çıkamamayı başarabiliriz
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Esh said: herif taraftara inat iki tane sıkıştırıyomuş falan, 1-54 arası 6 tane rakam söylesene esh..
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Günaydın 2si deplasman 3Cl macinda ve ligde yenilgisiz devam eden arkadaslar. Size de günaydın muhteşem sülüman izlerken sag ustte skoru görüp tv yi kapatip yatanlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 napoli'yi yenebileceğimiz zaman bu zamandı, başardık. Hamsik en kritik oyuncuydu, onu durdurabilmek de başarı idi. Reina'nın da formsuz olmasını iyi kullandık. ikinci gol ve heleki üçüncü golde baya hatalıydı. korkum içeri de napıcağız. önemli olan burada yenebilmek. yalnız ilk yarı 2 şut 2 gol. arada biz de böyle anadolu kulübü istatistiği yapak değil mi? :)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 kaleciyi yenmek ayrı zevkli bu arada sekiz tane yerken şerefsiz pis pis gülüyordu kalede
oldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Kiev tirt cikti resmen kendi evindeki 2 maci da kaybetti. en azindan beraberlikler koparabilseydi iyiydi
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Hain ibne ters tarafı göstermiş. Belki bunu da çıkaracaktı :( http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/590x0/5808a37e18c7732a70997ba8.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Fabri quaresma dedi diye atlamaz o tarafa ya. Sanmam
mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 herif sürekli sağ köşeye (fabri'nin soluna) bakıp durdu kamera yakın çekerken dikkat ettim de. fabri baktığı yöne atladı aslına bakarsanız yani. bilemiyorum ne kadar görmüştür etkiler.
Öne çıkan mesajlar