Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Israil'de israil'le savasma gotu olsa keske dincilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 zabıtanın görev tanımında eline sopa alıp seyyar satıcı darp etmek var mı? adam istediği kadar haksız olsun (ki kesinlikle haksız her açıdan) yere yatırıp dövme hakkı yok zabıtanın. çağırsın polisi, o yapsın müdaheleyi. herif birine saplasa o bıçağı nolcak orda? soruşturma başlatmışlar zaten döven zabıtalar hakkında. atsalar yeridir yani şu hareketlerden sonra http://www.diken.com.tr/tatlici-aliyi-dovup-tezgahini-parcalayan-zabitalar-hakkinda-sorusturma-zarar-karsilanacak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 zabıtalar haklı diyen yok ki sen niye zabıtalara "zaten" sorusturma acilcakmis deme gereği duydun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 bıçağı saplasa nolcak orada diyorsun da dövene kadar 4 kişiyi bıçakla yaralamış zaten orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Empati yapın deniliyor da empati bile yanlış yapılıyor şu konuda. Hadi diyelim aynı durumdasın adamla 5 kere arabanı kırmışlar gider bir işgaliyesini ödersin. Ama işgaliyeyi ödeyip o bölgede tatlı satsan, zabıtaya bıçak çeken adam gelir kardeş sen benim ekmeğime mani oluyorsun der, o bıçağı döner sana saplar. O yüzden boş humanistliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 abi adam bicak cekmis daha niye ustune gidiyorlar? Zabitanin gorevi mi o? Cagirsin polisi, niye daliyorlar hala? Sopayla adam darp etmek mi zabitanin gorevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 burda çok duyar kasılmamış allahtan. kısa öz olmuş; Fistan said: bunun gibilere acımayacaksın bakamıyorsan yapmayacaksın 5 tane cocuk bırak seyyar kanunsuz satıcılıktan, adam yaralamaya teşebbüsten hapis yatması lazım normal bi ülkede şu şerefsizin sokakta şu çomarlarla yaşamaktan bıktım kafana göre istediğin yerde vergisiz, denetimsiz, kontrolsüz neidüğü belirsiz tatlını satacaksın, sonra sana engel olmaya çalışan görevlilere bıçakla saldıracaksın. bi de duyar kasılan adam fırsatını bulsa parktaki çiftlere laf edecek, kadınları ayıplayacak, ortam olunca 3ü 5i bir araya gelse tekmeyle sopayla öğrenciyi, seni beni öldürecek. yanına gidip sen de tatlı satmak istesen götüne de o bıçağı saplayacak. acımayın şunlara ya. gitsin adam gibi iş bulsun çalışsın. vergisini ödesin, sosyal güvencesi, hakları olsun. iş bulamıyorsa da gitsin uğruna tankın önüne yattığı adamlardan hesap sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ikinci baharda zabitayi oyniyan ozkan ugurun sener senin arbasini parcalama sahnesi geldi aklima, sirf basliktan dolayi bir sempati olustu bu iliskilendirme yuzunden ama videoyu acinca sarkin butun cirkinligi ve samimiyetsizligi ile karsilastim beter olsun diyene kizmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 bşlık zabıta tarafından darp edilen işidli denyo oalrak değiştirilirse seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Tatlıcı amca ne yahu? Ben de tonton bir tip bekleyerek baktım. Tatlıcı herif diye açsan daha mantıklı olurdu. Başlık yanıltıcı, tatlıcı demen yeterdi. Maalesef zabıtaya gereğinden fazla görev veriliyor, bu görevleri yerine getirebilmek için de olmayan yetkilerini kullanıyorlar. edit: soruşturma açılmış denmiş ama yine yanlış. Bu zabıtalar kafalarına göre takılmıyor, belediye onlara göreve veriyor, ancak bu görevi yerine getirecek imkanı vermiyor. Sonuç bu, ne ilk ne son. Şimdi fesli sakallı bir tip diye belediye başkanı özür diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Vİdeodan seçemedim.Amca fln değilmiş aynen.30-40 yaşlarında bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 eldar said: belediye onlara göreve veriyor, ancak bu görevi yerine getirecek imkanı vermiyor. haberlere çıkmıştı bir ara, belediyenin birisi zabıtaları karate kursuna yazdırmış esnaftan dayak yiyorlar diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ben de onu diyecektim, 30 40 yaşlarında akp çomarı ve bence hiç de empati yapılacak bir adam değil. Zabıtanın da zerre kadar suçu yok dayak yediği noktaya kadar. Adamla insan gibi konuşmaya kasmışlar. Ha bir de sakalı olduğu, aynı yolun yolcusu oldukları için adama böyle lokum gibi davranıyorlar başta. O seyyar satıcı çingene, alevi, suriyeli, kürt ya da olmaz ya chp'li falan olsaydı videonun daha ilk sn'sinde o bıçağı bir tarafına saplarlardı. Bu videoyu izleyince tek gördüğüm şey belediyenin yetki sahibi elemanına bıçak sallayan it oğlu it. Çocuğu varmış 5 tane, arabası kırılmış 5 kere falan hep hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Olm her gün öyle saçma olaylar oluyo ki şunun başlığının açılmasi ve şurada tartışılması acaip saçma. Hani kadir topbaş aradıktan sonra açılsa açılırdı da bu haliyle öküzün teki zabıtaya bıçak çekmiş. Tatlıcı amca falan değil yani bildiğin sakallı adamın teki. Nereden tutsam elimde kalıyor herkes de hemfikir bence üzerinde tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 O kadar da abartmayın yahu, adam düzene uymuş yolunu bulmuyor çalışıyor. Bu adam zengin olacak değil seyyar satıcılıkla, yasadışı iş yapanlar çoğunluktayken tabi olan bunu gibi güçzsüzlere oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 vay arkadas elin vergi kacakcisi herifini beediye baskani arayip hem gecmis olsun hemde gerekeni yapicaz dedi.Polisin adami tutuklayip gerekeni yapmasi lazimdi oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 eldar said: O kadar da abartmayın yahu, adam düzene uymuş yolunu bulmuyor çalışıyor. Bu adam zengin olacak değil seyyar satıcılıkla, yasadışı iş yapanlar çoğunluktayken tabi olan bunu gibi güçzsüzlere oluyor. Neyi çalışıyor abi? Herhangi bir sağlık ya da mali denetime tabii değil. Sen aldığın 3 kuruş maaşın vergisini elli kere verirken adam beş kuruş vermiyor ve muhtemelen senden daha fazla kazanıyor. Ayrıca yasadışı iş yapmadığını nereden biliyorsun? Cayır cayır bonzai satıyor olabilir alt raflardan; ya da IŞİD'e adam devşiriyor olabilir? Suriye'de mücahitlik yapmış arkadaş... Ayrıca bıçağı sopayı falan çok iyi kullanıyor; düzene uydurup sakal bırakmış sadece. Yoksa köşe başındaki haplanmış serseriden pek bir farkını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Adamın bonzai satmak, IŞİD'e adam toplamak için vs seyyar tatlıcı olmaya ihtiyacı mı var? Seyyar tatlıcı olmayan bonzai satamıyor mu? Valla denetime tabi olup da sağlıksız ürün satan işletme de çok, ben adamdan almam alan da alır, beni bağlamaz. Vergi vermemesi umrumda değil. Adamın tipini ve halini tavrını beğenmediğim için çok empati kuramadım açıkçası ama seyyar satıcılar kaçaksa kökü kazınsın diye düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bu adam Suriye'ye gidip savaşmış diyorlar. Durum böyleyse garibanım, çoluk çocuğa bakıyorum edebiyatı yapmasın. Çocuğunu rızkının peşinde olan adamın Suriye'de ne işi var. Adam ne vergi, ne işgaliye veriyor ne de diğer denetimlere tabi. Bugün siz bi en basitinden büfe açsanız çalışanlarınızın sağlık raporları, tahlilleri olmalı. Sağlık bakanlığı ve tarım bakanlığından çeşitli izinler almalısınız. Adam bi de bıçak çekiyor falan. Zabıtanın hayvanlığı ve adaleti kendilerinin sağlamaya çalışmaları ne kadar hukuksuz ve yanlışsa bu seyyar satıcıya sempati beslenmesi de o derece hatalı. Ne zamandan beri kanunsuz kuralsız haksız hukuksuz iş yapanlar baş tacı oldu. Ağzımız kokuyor edebiyatı yapmaları mı yeterli bi sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 başlığı zabıta tarafından darp edilen tatlı amca diye okudum. vidyoyu açtım maks 40 gerici önüne gelene bıçak sallıyor dfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Videoyu tekrar izledim de, elindeki baston yazış. Sakat ayağına yatıyor da maşallah atom karınca gibi oradan oraya koşuyor. Darp Özel videosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 AKP nin kendi iç işi karışmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 eldar said: Valla denetime tabi olup da sağlıksız ürün satan işletme de çok, ben adamdan almam alan da alır, beni bağlamaz. Vergi vermemesi umrumda değil. Adamın tipini ve halini tavrını beğenmediğim için çok empati kuramadım açıkçası ama seyyar satıcılar kaçaksa kökü kazınsın diye düşünmüyorum. Abi seyyar satıcılıkla zaten kimsenin sıkıntısı yok.Hatta seyyar satıcılık bir nevi sokak kültürünün bir parçası. Sokağa çık bak, mısırcısı var pamuk şekercisi var.Ama hepsi işgaliyesini vermiş boynuna asmış belediyeden kimlik kartını işini yapıyor.En azından kim oldukları biliniyor. Ama adamın 5 kere arabasını parçalamışlarsa kaç kere bu konuda uyarmışlardır kim bilir. Ki dediğim gibi zabıtaya bıçağı çekmiş adam, sen git adamın sattığı parkın işgaliyesini öde, usulune uygun satışını yap bak dediğim gibi gelip ekmeğimle oynuyorsun kardeş diye seni bıçaklamazsa ben birşey bilmiyorum. Benim gözümde ufak çaplı mafyalıktan farkı yok. Yapabilir usulune uygun seyyar satıcılığını kimse birşey demez ama inatla birşeylerden kaçıyor bence. Bide belediye biz olayla ilgileneceğiz diyip adama arka çıkıyor ya orası daha vahim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tam bir 3. dunya ulkesi manzarası bir yanda vergisini ödemeden, hangi hijyen kosullarında urettigi belli olmayan tatlıları satmaya calısan kisi diger yanda kanunlara uyması gerekirken kanunları hice sayarak davranan devletin kolluk gucleri ayrıca dayının islami fenotipinden de anlasılıyor ki o tatlı sattıgı uskudarda kız arkadasının elini tutsan sana saldırma olasılıgı yuksek suriyeli olsa bu kadar dayak yemezdi, muhtemelen cevredeki ensesi kalın tatlıcı dukkanlarındaki akboy esnafı sinirlendirmistir, yoksa zabıtanın da skinde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 evet fakirler ölsün çocuk falan yapmasınlar soyları kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar