Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 PS4 ile takas etmek aslında niyetim eğer xbox isteyen varsa. 2 adet kutulu oyun var. tomb raider ve batman arkham knight. online alınan oyunlarda hesaptan hesaba aktarılıyorsa onlarıda veririm jkasgdasd. toplamda maksimum 40 - 50 saat falan açık kalmıştır. arızası vs yok. kolda sıfır gibi. kulaklığı vs herşeyi mevcut. kutusuna koyup vereceğim. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Neden sevmedin Xbox'ı ben bunu merak ettim ? ( Gerçeği söyle de kimse almasın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 uncharted oynayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bazı oyunlar xbox için yok. xbox için olan bazılarıda ps için yok. uncharted sadece ps için mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Abi windows 10 ile xbox one oyunları multi platform olmuyor mu? Ben olsam ben de satardım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Kinect de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 evet kinect var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 takaslık değil satılık xbox artık. alın şunu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 2 kisi sormus, ben de sorayim. KINECT DE VAR MI? kermit said: takaslık değil satılık xbox artık. alın şunu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Kinect ile satılmıyor mu zaten xbonelar? http://www.youtube.com/watch?v=gZA2770_f84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bunlar biraz alik, ben cevap veriyim. bildigim kadariyla yok kinect, alik olduklari kadar da fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 kinect varsa belki alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yok kinect falan. bunu vereyim siz gidin kinect alın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar