WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Selam. Cis yaparken once bir kan pihtisi geliyor cok fazla degil ama random gunde 1 veya 2 kere oluyor. Yurtdisinda oldugum icin doktor ihtimali suan yok o yuzden ilk olarak doktor patilere danismak istedim. Ne olabilir acaba basit bir usutme veya idrar yolu enfk. Bilemedim Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Abi kan gelmesi falan ciddi olabilir. Nasıl doktor yok? Sahra çölünde falan mısın git bir tanesine. Böyle şeyler önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 hiç taş düşürdün mü? ailede var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gelicvek faturadan korkuyordur. onun yerine bi haftasonu ucak bileti alıp trde muayene olup geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Tas dusuruyosan/kum dokuyosan o mikro kanamalara yol acip boyle biseye sebep oluyo olabilir ama tek olasilik bu degil tabi. Doktora gorunmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 acil bir üroloji doktoruna başvur, mesane ile ilgili tatsız durumlar olabilir en kötü senaryo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 acı filan yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Çişinin rengi nasıl? Kaç yaşındasın? Sigara içiyo musun? İçiyosan kaç yıldır günde kaç paket? Bi de ağrı, yanma vb var mı? Ağrı varsa tariflesene, önce pıhtı sonra çiş sonra ağrı mı, yoksa çişini yaparken mi ağrı oluyo vs detaylı tarif etmen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 biraz baktım da sistoskopi diye birşey gördüm, inşallah nasip olmaz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ağrı yok acı da yanma da yok, taş dökmedim hiç. (babam dökmüş) ilk olarak ufak bir pıhtı geliyor çişle birlikte sonra normal, renkte bir sorun yok. 2 gundur olan bir şey. 1 paket bazen 1.5 paket sigara içiyorum. alkol tüketimi son 1 haftada biraz arttı ama suan yine içmiyorum. bir de etkisi olabilir mi bilmiyorum ama son 2 haftadır yogun stresli bir dönem. Beslenmem de bozuk 2 haftadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi santiyede falan isen, field kit diye minik idrar tahlil cubuklari var. (urine test kit specific gravity diye aratirsan bulursun. net baglantim oluyor su anda. search edemiyorum) onu sor once sonrasinda sabahin ilk idrarinin icinde bunu 10-15 sn tutuyorlar sanirim. idrarinin icindeki oranlari cat pat gorebiliyorlar. ona gore sonuca varmalari mumkun. fiyati cok ucuz kutusunun. onun icin genellikle bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 mesane kanseri riski varmış, ihmal etme doktora gitmeye bak bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 eğer kısa zamanda dönmüyorsan doktora git. taş düşürüyor olsan kan ve kan pıhtısı gelirdi ama doğum yapıyormuş gibi canın acırdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 en erken 10 12 gun sonra donebileceğim. bu surede beslenme vb dikkat edip izlesem durumu , ha bir de çok soguk havalar 1 haftadır böbrekleri üşüttüm diye düşünmüştüm başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 böbreklerini üşütmen neden kanamaya neden olsun abi. taş penisten çıkarken eti yararak ilerliyor ondan kan geliyor. 10-12 gün çok uzun süre. şakaya gelmez konular bunlar. enfeksiyon ot bok olsa tıkanıklık yaptığı için kanamaya sebep olabilirdi ama o zamanda idarar zorluğu çekerdin, işeyemezdin. şikayetin yoksa ve kan var sıkıntı. git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bu arada aynı şey meni için de geçerli. normal denmiş çoğu yerde ama benim aklıma gelen de idrar yolunda kalması ve çişle atılması ama bilemedim. 10 gunden once doktor ihtimal baya baya uzak sigorta olmadıgı için ekonomik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gitsene doktora sigortan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Benim başıam geldi. 2 hafta kadar dediğin gibi kan vardı. Menimde de vardı hatta. Korkumdan araştıramamıştım sonra anlattığım arkadaş bizimkilere söylemiş apar topar gittik. Böbrekleri üşütmüşüm sadece, klasik antibiyotik falan kapandı konu. Tabi çok daha kötü senaryoların da başlangıcı olabilir. Direkt karaları bağlama diye yazdım. Benimki gibi gereksiz bir şey de olabilir tabi. Ama işin şakası yok, çubuğu bir göstermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 böbrek enfeksiyonu gereksiz bişey değil ki? tedavi edilmezse böbrek gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Sana nefroloji ve üroloji yolları gözükmüş :) 10 gün beklememekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 İmkanın varsa bence beklemeden kontrole git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yakın zamanda yüksek bir yerden atladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 penisimden kan gelse bir saat icinde doktorda olurum. sanki baska degerli birseyin var. 10 12 gun falan diyo bi de. kosa kosa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 işemeden işemeye kullanıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 peniste sorun yok, 3 gundur sorun yok artık kan pıhtı vs yok, ama yine de Türkiye'ye döndüğümde kontrol için gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar