Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ciste kan pihtisi

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Selam.

Cis yaparken once bir kan pihtisi geliyor cok fazla degil ama random gunde 1 veya 2 kere oluyor. Yurtdisinda oldugum icin doktor ihtimali suan yok o yuzden ilk olarak doktor patilere danismak istedim. Ne olabilir acaba basit bir usutme veya idrar yolu enfk. Bilemedim Tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Çişinin rengi nasıl? Kaç yaşındasın? Sigara içiyo musun? İçiyosan kaç yıldır günde kaç paket? Bi de ağrı, yanma vb var mı? Ağrı varsa tariflesene, önce pıhtı sonra çiş sonra ağrı mı, yoksa çişini yaparken mi ağrı oluyo vs detaylı tarif etmen lazım ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ağrı yok acı da yanma da yok, taş dökmedim hiç.
(babam dökmüş)

ilk olarak ufak bir pıhtı geliyor çişle birlikte sonra normal, renkte bir sorun yok. 2 gundur olan bir şey.

1 paket bazen 1.5 paket sigara içiyorum. alkol tüketimi son 1 haftada biraz arttı ama suan yine içmiyorum.

bir de etkisi olabilir mi bilmiyorum ama son 2 haftadır yogun stresli bir dönem. Beslenmem de bozuk 2 haftadir
Sosyal ağlarda paylaş

abi santiyede falan isen, field kit diye minik idrar tahlil cubuklari var.

(urine test kit specific gravity diye aratirsan bulursun. net baglantim oluyor su anda. search edemiyorum) onu sor once

sonrasinda sabahin ilk idrarinin icinde bunu 10-15 sn tutuyorlar sanirim. idrarinin icindeki oranlari cat pat gorebiliyorlar.

ona gore sonuca varmalari mumkun.

fiyati cok ucuz kutusunun. onun icin genellikle bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

böbreklerini üşütmen neden kanamaya neden olsun abi. taş penisten çıkarken eti yararak ilerliyor ondan kan geliyor. 10-12 gün çok uzun süre. şakaya gelmez konular bunlar. enfeksiyon ot bok olsa tıkanıklık yaptığı için kanamaya sebep olabilirdi ama o zamanda idarar zorluğu çekerdin, işeyemezdin. şikayetin yoksa ve kan var sıkıntı. git doktora.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başıam geldi. 2 hafta kadar dediğin gibi kan vardı. Menimde de vardı hatta. Korkumdan araştıramamıştım sonra anlattığım arkadaş bizimkilere söylemiş apar topar gittik. Böbrekleri üşütmüşüm sadece, klasik antibiyotik falan kapandı konu.

Tabi çok daha kötü senaryoların da başlangıcı olabilir. Direkt karaları bağlama diye yazdım. Benimki gibi gereksiz bir şey de olabilir tabi. Ama işin şakası yok, çubuğu bir göstermen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...