rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 1) BNet App'i açın. 2) "World of Warcraft" bölümünden "Options" dan "Game Settings." tıklayarak ayar penceresini açın. 3) "World of Warcraft: Legion" bölümünde"Additional command line arguments" bölümünün tıkını aktif edin. 4) çıkan yere "-uid wow_engb" yazıp "Done" deyin. 5) Artık oyunu oynayabilirsiniz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Ohh be valla sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 saol qanqa terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 tşk emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Oynamıyorum ama bu kadar insanın hayır duasını almışsın +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bu arada ne alaka bilmiyorum ama sabah bu sorunu alırken update etmeye çalıştım; etmedi internet yok diyip; sonra kullandığım vpn dns'ini validate edince şak diye düzeldi başka hiç bir şeyi kurcalamadan. Sizde de dns'le ilgili olabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 dil ayari degil mi o ya, nasil bir bug olduysa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Tarihe baktım valla bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 cas hatası verdi, bneti sildim yükledim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bende de win10 anniversary update zırvasından sonra dramatik fps dususu baslamıstı. cantaları acarken freeze, harita acarken freeze vb. hatta bazı objeler gorunmuyodu oyunda, sonradan gorunuyodu falan. aynı donemde nvidia update de geldi hangisi sebep oldu emin olamadım. driver'ı eski surume dondurdum yemedi. oyundan mıdır acaba derken format atasım da vardı, gittim format attım. guncellemeleri de kapadım su an duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 fps sorunu sana özel değil sanırım. şu class balanslarını da içeren patch geldiğinden beri official forum sayfası falan da şikayetlerle kaynıyor. gtx1080'le broken isle ve dalaran'da 30 fps alanlar var. benim de her yerde yarı yarıya falan düştü fps'em gerçekten rezalet ve düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar