Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Merhaba arkadaşlar, Mekanik saatlerle ilgilenen patiler varsa tanışalım. Bende bir Hamilton viewmatic var mesela başlamak gerekirse :) Bu iş de hastalık gibi bulaşınca çıkılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Geçmiş olsun kardeş, Allah kurtasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Saat meraklısı olmak isterdim ama olamam. Benim için merak sınırlarımı aşan bir alan. https://www.hodinkee.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 param yetmiyor :( yoksa ben de seviyorum ama he deyince 8-9k gomemiyorum, yemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 quartzlardan ince ince başladım. paralanınca rado otomatiklerden devam edeceğim, sonra yükseliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 beğendiğim hiçbir saati alamıyorum heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 bebeyim :( http://www.swissclassicwatches.com/wp-content/uploads/2015/06/Omega-Seamaster-Aqua-Terra-Co-Axial-watch-8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Benim de en çok para harcadığım aksesuarım saatim büyük ihtimalle. Şuan aktif kullandığım 7 tane var. Bunların bir tanesi otomatik, o da vacheron Constantin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 oo zengin beyefendi topiği. bir tane 26k fiyatlı saat draması dönmüştü bir ara 2011 2012 gibi, bulup çıkarabilecek olan var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 saat topağı vardı daha taze taze konuştuğumuz noldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 saate dair herseyi etap saatte bulabilirsiniz merkez sube mesrutiyet cad no:2 ankamall sube fiskiyeli yolun oldugu kapidan girince sagdan 2.dukkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 aksesuar olarak cep telefonum olduğundan beri saat ile aram yok. ama o mekanikliğin dibine vurmuş saatlere bakınca bir şeyler oluyor bana. neyse ki param yetmiyor da alamıyorum sdfdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 beğendiğim saat 14k :( inş ilerde alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 http://watches.infoniac.com/uimg/max-piaget-altiplano-skeleton-black-pvd-watch.jpg http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/piaget-altiplano-skeleton-watch/piaget-alitplano-skeleton-38mm-only-watch-2013-dial.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 senko said: beğendiğim saat 14k :( inş ilerde alıcaz. sen yine iyisin. ben pek anlamıyorum. beğendiğim saati bakan olup rüşvet olarak alıyorsun anca sdfd.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 pascal'ın paylaştığı skeleton modeli mesela bmw 1.16 ile aynı para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 casio g-shock var arazide takıyorum bi tane cat saat var bi de ofiste apple takıyorum sdfsf günlük hayatta kullanmıyorum saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Archangel_ said: quartzlardan ince ince başladım. paralanınca rado otomatiklerden devam edeceğim, sonra yükseliriz artık Rado da tam güneydoğulu kaçakçı saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 senko said: pascal'ın paylaştığı skeleton modeli mesela bmw 1.16 ile aynı para. bmw 1.16 ya babasi parali her platin sacli kız biniyor o saati ama stil sahibi erkekler takıyor ancak luxemburgdan schroeder var baya hosuma gidiyor iddadan fln parayı vurursam gidip bir tane alacagim https://pbs.twimg.com/media/BOCIBfxCQAM5Kva.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 deadwoll said: Archangel_ said: quartzlardan ince ince başladım. paralanınca rado otomatiklerden devam edeceğim, sonra yükseliriz artık Rado da tam güneydoğulu kaçakçı saati. model var model var abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Casio_F-91W_digital_watch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Rotweiler said: Benim de en çok para harcadığım aksesuarım saatim büyük ihtimalle. Şuan aktif kullandığım 7 tane var. Bunların bir tanesi otomatik, o da vacheron Constantin. Oo beyler zengin alert. Şaka bir yana saatseverlerin olduğunu görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 6-7 yıl önce antalyada bir kolleksiyoncunun yanında çalışmıştım. Bu antika işine çok düşkün acayip insanlar vardı. Aradığınız saat, hazine haritası, el yazması, imzalı kitap vs arayan olursa yönlendirebilirim. Ama antalyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Abi o skeleton dur yukarıdaki Schoereder mi her neyse temel fonksiyonu kaybetmiş ama ya? Saat görülmüyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mekanik olarak; dededen kalma Omega Constellation, babamın Zenith Surf ve Citizen Bullhead ile selam olsun. Şuan kolumda G-Shock G-5600 var, onun da yeri ayrı sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar