bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 abi kişisel kullanımda sıkıntı değil. dns - vpn falan hallediyorsun. biz bütün işle ilgili dokümanları google drive'da tutup, orada çalışıyoruz. şimdi evde çalışan ve dosya erişimi isteyen her personele vpn kurdurmam falan gerekecek ki olmaz yani. sokayım böyle ülkeye cidden yetti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 OneDrive, Google Drive, Dropbox, Github gitti şimdiye. Redhack dosyayı Yandex Disk'e koydu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 gg yandex.. adamlar tr de korsani sirfirladi bir anda yeminle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 İcloud a koyamıyorlarmı? İcloud gitsin asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 yandex tr ye o kadar yatırım yapıyor yedirmez herhalde diski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 yedirmez de nasil ayiklayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 iCloud'a koysunlar ya tayyibin bi telefonu falan kitlensin bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ne var bu dosyaların için ayrıntılı bakan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 İçeriği yavaş yavaş servis ediyor gazeteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 abovv github gitmiş lan , teknokentteki start-up firmaları gg , Kodumun imamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 En azından "bayram tebriği", "nassın gıymetlım" gibi mailler olmadığı anlaşıldı bu şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 kimse çekemedi mi şimdi o mailleri? ftp vs. direkt koysunlar bari sitelere falan sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 hahahahaha uzaktan izleyince hakkaten eğlenceli ülkeymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 OS X'in App Store disindaki paket yoneticisi, Homebrew iste, Github kullaniyor. Artik guncellemek icin de VPN lazim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 oturdum torrent'den seedliyorum, btk'ya bol sans. magnet:?xt=urn:btih:489b0cef1d7d49fe5ae2ae8cc2f0708b8286cbb3&dn=All+mail+Including+Spam+and+Trash.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 icloud üzerinden magnet link vermiş redhack şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 https://goo.gl/ErCSzr Her yere yüklüyorlar.. Nereyi isterlerse orayı kapattırırlar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Masakari said: icloud üzerinden magnet link vermiş redhack şimdi de. Öyleyse devrim çok yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 benjani said: torrent'ten berat'ın mailleri indirsek ip'den takılalar mı peşimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 indireyim dedim de nasil bir mail arsiviyse 10 gb boyutu. kotaya yazık. indirip inceleyen varsa özet gecsin pls önemli birseyler varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 benjani said: benjani said: torrent'ten berat'ın mailleri indirsek ip'den takılalar mı peşimize? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 GERGE said: VPN'siz hayat surmuyor ulkede cidden. Yilligi ₺10'a lowendbox aldim, uzerinden baglaniyorum. Rahatim. GERGE zikicem, her VPN ile alakalı postunda farklı VPN şirketi öneriyorsun KARAR VER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 seeder sayısı giderek artıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 hotspotshıeld kullanıorm ben üyelikli felan hem ucuz hem güzel ama iran için bu tabi bide 5 device a kadar supportluyor tek hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 LathspeLL said: GERGE said: VPN'siz hayat surmuyor ulkede cidden. Yilligi ₺10'a lowendbox aldim, uzerinden baglaniyorum. Rahatim. GERGE zikicem, her VPN ile alakalı postunda farklı VPN şirketi öneriyorsun KARAR VER!!! Sirket degil yahu bu, ucuza bir sunucu aldim, kendim kurdu. Onun disinda Tunnelbear kullaniyorum 1-2 yildir. Ama torrent icin izin yok orada. Tunnelbear, HideIPVPN ve Tor Guard. Bu ucunu onerdim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar